Mostra de Cinema Italià de Barcelona (MCIB)

Una d’aquestes propostes que dinamitzen el cinema a Barcelona, és la celebració de la Mostra de Cinema Italià de Barcelona, la MCIB, que s’uneix a les molt nombroses mostres, cicles i festivals de cinema temàtic que en els últims anys nodreixen el panorama cultural de Barcelona. I és que, malgrat el lamentable tancament d’algunes mítiques sales de cinema que ha sofert Barcelona i a l’eterna crisi que sofreix el sector del setè art des de fa uns anys, són moltes les propostes cinematogràfiques que s’organitzen a la ciutat. A més, diverses petites sales de cinema que han aconseguit sobreviure, ofereixen interessants alternatives a l’habitual projecció de pel·lícules comercials (cinema independent, cinema en versió original, cicles i mostres de pel·lícules temàtiques, etc.) que solen projectar-se en els tan de moda multicinemes.

Tot sobre la Mostra de Cinema Italià de Barcelona 2018

Aquest any 2018, la Mostra de Cinema Italià de Barcelona arriba a la serva 7ª edició. De la mateixa manera que s’ha anat fent des de la seva primera edició, que es remunta a l’any 2012, la MCIB té lloc durant el mes de desembre als Cinemes Verdi del barri de Gracia. Una de les característiques més destacades de la Mostra de Cinema Italià de Barcelona, sense explicar la de la seva pròpia temàtica, que com bé indica el seu nom així com els cinemes en els quals es projecta, es limita a pel·lícules italianes projectades en VOSE, és la de la seva gratuïtat. I és que, assistir a la projecció de qualsevol de les pel·lícules de la MCIB, és totalment gratis.

Mostra de Cinema Italià de Barcelona

Dades i nombres de la MCIB
Dates: del 14 al 18 de desembre de 2018.
Horari: varia en funció del dia.
On: Cines Verdi (+info).
Preu: gratis.
Web oficial.


Pel·lícules projectades en l’edició de la MICB 2018

Aquest any 2018, són un total de 10 pel·lícules les que es projectaran durant els 5 dies que duri la Mostra de Cinema Italià de Barcelona. A més, l’oferta es complementa amb 6 curtmetratges de gran qualitat i interès, sempre italians i emesos en versió original subtitulada. A continuació, us oferim el llistat amb totes les pel·lícules i curtmetratges d’aquesta edició.

Pel·lícules
Capri-Revolution
de Mario Bartone
L’Ospite
de Duccio Chiarini
La Profezia dell’Armadillo
d’Emanuele Scaringi
Riccordi?
de Valerio Mielli
Saremo Giovani e Bellissimi
de Letizia Lamartire
La Strada dei Samouni
de Stefano Savona
La Terra dell’Abastanza
de Damiano e Fabio D’innocenzo
Il Vizio della Speranza
d’Edoardo De Angelis
Ovunque Proteggimi
de Bonifacio Angius
L’Uomo che Comprò la Luna
de Paolo Zucca
Curtmetratges
Cronache dal Crepuscolo
de Luca Capponi
Epicentro
de Leandro Picarella
Fino alla Fine
de Giovani Dota
Frontiera
d’Alessandro Di Gregorio
Gagarin Mi Mancherai
de Domenico de Orsi
Quelle Brutte Cose
de Loris Giuseppe Nese

Mapa i com arribar als Cinemes Verdi

Amb metro
Fontana (línia 3) i Joanic (línia 4).

Amb autobús
Línies 22, 24, 39, 87, 114, 116, N4 i V17.

En taxi

Amb cotxe o moto
A l’hora de desplaçar-se amb vehicle propi, resulta molt més còmode fer-ho amb moto que amb cotxe, ja que al barri de Gràcia no abunden els llocs on aparcar el cotxe al carrer. Així doncs, el més recomanable en aquest cas és aparcar en algun dels pàrquings privats de la zona, on també es pot aparcar la moto. A més a més, també existeix la possibilitat de reservar la plaça de pàrquing online d’una forma ràpida i còmoda.

  • 6
    Shares

✅ ARTICKET BCN