discoteques Barcelona
Favoritos

Molts dels turistes i visitants tenen en ment quan viatgen a Barcelona les discoteques i locals musicals que podran freqüentar durant les nits que passin a la ciutat, i Barcelona en això, igual que a la resta, no els defraudarà.

Informació sobre les discoteques de Barcelona

L’oferta de discoteques i locals musicals a Barcelona és àmplia i variada així que depenent del tipus de música que us agradi haureu d’anar a un local o un altre, però sempre acabareu trobant un en el qual la música que us agradi sigui la protagonista. Podreu gaudir de discoteques en les quals la música principal que soni en elles és música espanyola, altres en les quals és la música House, Techno o Disco així com altres discoteques en les quals la música que sona és radicalment diferent a aquestes com són la Salsa, la Bachata, el Reggaeton o altres ritmes caribenys. Si pel contrari sou aficionats a la música Heavy també tindreu les vostres discoteques on anar ja que Barcelona compta amb varis bars musicals en els quals poder viure aquest ambient.

Horari dels locals musicals i discoteques

El tancament dels bars i locals musicals a Barcelona varia tot i que l’horari de tancament acostuma a ser entre les 2:30h i les 3:00h del matí. Si disposen d’una terrassa aquesta acostuma a tancar-se bastant abans per facilitar el descans dels veïns. Pel que fa a les discoteques de Barcelona acostumen a tancar a les 6:00h del matí el cap de setmana i fins a les 5:00h o 5:30h entre setmana, tot i que un gran nombre de discoteques únicament obra de dijous a dissabte.

Preu de les discoteques

Està clar que depenent del tipus de discoteca on anem així com la zona en la qual es trobi el preu de l’entrada serà un o altre. Tot i així cal comentar que sortir de nit a Barcelona no acostuma a ser barat. L’entrada és gratuïta en poques discoteques, sent el més habitual que el preu de l’entrada, amb consumició inclosa, oscil•li entre els 15 euros o 20 euros. Aquest preu és orientatiu ja que existeixen discoteques en les quals l’entrada és més barata i altres en les quals el seu preu serà superior.


Una cop dins de la discoteca el preu de les copes tampoc és barat així que haureu de preparar la cartera si voleu consumir alguna copa més.

Discoteques d’ambient gay

Barcelona és una de les ciutats on més discoteques i locals d’ambient gay hi ha. No sempre ha estat així però en els últims anys el seu nombre ha augmentat de forma significativa així com la quantitat de gent, gay o no que les freqüenta. L’epicentre de l’ambient gay de la ciutat es troba en una part de la zona de l’Eixample, al centre de Barcelona, coneguda pels barcelonins com Gayxample i on els bars, locals i discoteques d’ambient gay són la majoria. Com és normal en el seu interior predomina de forma majoritària el públic gay però no hauríem de tenir cap problema per accedir-hi malgrat tenir una condició sexual diferent.

Zones amb discoteques i locals musicals

A la ciutat existeixen algunes zones en les quals l’oci nocturn és molt important, on podem trobar-hi diversos bars i locals musicals així com discoteques en poc espai, la qual cosa us facilitarà poder canviar de local si us ve de gust.

Port Olímpic

La majoria de discoteques del Port Olímpic tenen com a públic objectiu els turistes que visiten la ciutat, majoritàriament estrangers, així com els ciutadans de Barcelona que acompanyen alguns dels amics que estan de visita a la ciutat. El tipus de música que sona és majoritàriament el House, Techno, Dance, Disco i música llatina.

Sarrià Sant Gervasi

A Sarrià Sant Gervasi, situada en la zona alta de Barcelona, hi ha alguns dels locals més pijos de la ciutat, que els acostumen a freqüentar un públic de nivell econòmic alt i mitjà-alt i on els locals i discoteques ofereixen des de música House i Techno a Dance i Disco, passant per grans èxits internacionals i nacionals.

Poble Nou

En la zona del Poble Nou abunden els bars i locals musicals d’un ambient molt més informal on els grans èxits internacionals així com els èxits musicals espanyols són els que més sonen. Tanmateix podreu trobar algun bar amb música Heavy.

Favoritos

Butlletí irBarcelona


Segueix-nos

Pinterest