discoteques i clubs de Barcelona

Actualització 26 maig 2023

Barcelona compta amb un considerable nombre de renombradas discoteques i d’altres locals nocturns així que l’únic problema en aquest sentit és el d’escollir entre el gran ventall de possibilitats. A més a més, i tot i que Barcelona compta amb discoteques històriques i de gran tradició a la ciutat, l’oferta pel que respecte al sector es renova de forma constant.

Per aquest motiu no és estrany trobar-se amb noves discoteques, discoteques que canvien de nom i d’oferta musical o, fins i tot, algunes que acaben tancant. En aquesta secció us volem oferir informació sobre les discoteques actuals de la ciutat, encara que a causa d’aquesta regeneració, és possible que no estigui 100% actualitzada . Per aquest motiu, estarem encantats de rebre els vostres emails informant-nos de possibles novetats.

Informació sobre les discoteques de Barcelona

Es pot gaudir de la nit Barcelonina en discoteques on predomini tot tipus de música; els últims èxits de la Música House, el Techno o la Música Disco, cançons mítiques del Rock Català o els grans hits de la Música Espanyola dels 80 o 90.

Barcelona Night Card
Barcelona Night Card

La Barcelona Night Card és una interessant targeta que, després de la seva adquisició i durant 2 o 7 dies consecutius (en funció de l’opció escollida), permet accedir gratis i sense fer la cua d’entrada a 30 clubs i discoteques de moda de Barcelona.


Comprar
-5% online

El seu preu és de solament 10€ per a l’opció de 2 nits i de 20€ per a l’opció d’una setmana. Així que, si teniu pensat sortir el cap de setmana o durant més dies, estem convençuts que aprofitareu al màxim la Barcelona Night Card ;).

De la mateixa manera, també tenen el seu espai les discoteques i locals que ofereixen una opció musical radicalment diferent a les anteriors, com poden ser els últimament tan de moda ritmes del Carib; la Salsa, la Bachata o el Reggaeton. Si, per contra, preferiu algun altre estil musical, com pot ser la música Heavy, també trobareu locals on divertir-vos.

Preu de l’entrada a les discoteques de Barcelona

En funció del tipus de discoteca al que es vulgui anar així com de la zona on aquesta es trobi, el preu de l’entrada serà un o un altre. L’entrada és gratis en algunes discoteques, sent el més habitual que el preu de l’entrada, amb consumició inclosa, rondi els 15 o 20 euros.

Aquest preu és orientatiu, ja que existeixen discoteques en les quals l’entrada és una mica més econòmica i unes altres on, per contra, el seu preu és superior. Pel que fa a les consumicions a l’interior de les discoteques i locals musicals, no solen ser precisament barats.

Les millors Festes de Cap d’Any a Barcelona
festes cap d'any a Barcelona

No esperis a l’últim moment i dona un cop d’ull a l’article que hem preparat amb les millors festes de cap d’any que tenen lloc a la ciutat de Barcelona. Per aquest motiu, hem seleccionat algunes de les festes més importants que se celebren a les discoteques i locals nocturns TOP de Barcelona.

Horari de les discoteques i dels locals musicals

L’horari de tancament dels bars i locals musicals a Barcelona varia en funció de diverses variables, encara que l’horari de tancament habitual és entre les 2:30h i les 3:00h de la matinada. Si aquests locals disposen d’una terrassa exterior, aquesta se sol tancar bastant abans per facilitar el descans dels veïns.


Pel que fa a les discoteques de Barcelona solen tancar a les 6:00h del matí el cap de setmana i a les 5:00h o 5:30h entre setmana, tot i que un gran nombre de discoteques només obren de dijous a dissabte.

On sortir a la nit a Barcelona: Les millors zones nocturnes

Encara que Barcelona compta amb discoteques, clubs i locals nocturns que ofereixen música (aquests últims ja sigui mitjançant l’actuació en directe de cantants, la presència de Djs que punxen grans temes, o com a música de fons per ballar una mica) repartits per tota la ciutat, és cert que en algunes zones l’oci nocturn és més important que en d’altres i, en conseqüència, el nombre d’aquests locals és major.

Això facilita que, en la majoria de les ocasions, es comenci prenent alguna cosa en algun dels locals musicals i, posteriorment, es desplaci a peu fins a alguna de les discoteques properes per prosseguir la nit.

Les millors discoteques de Barcelona

Sala Bikini

Adreça: av. Diagonal, 547

Preu: 5€ – 13€

Música: Pop | Rock | House | Disco

bikinibcn.com

Catwalk

Adreça: c/ Ramon Trias Fargas, 2-4

Preu: per confirmar

Música: Hip Hop | House | R&B

clubcatwalk.net

Jamboree Dance Club

Adreça: pl. Real, 17

Preu: 10€

Música: Hip Hop | R&B

facebook.com

La Terrrazza

Adreça: Poble Espanyol

Preu: 15€ – 30€

Música: Deep House | Tech House

laterrrazza.com

Moog

Adreça: c/ Arc del Teatre, 3

Preu: 5€ – 8€

Música: Techno

moogbarcelona.com

Opium Barcelona

Adreça: pg. Marítim Barceloneta, 34

Preu: 10€ – 20€

Música: House | Hits

opiumbarcelona.com

Razzmatazz

Adreça: c/ dels Almogàvers, 122

Preu: 7,50€ – 20€

Música: Techno | Electro

salarazzmatazz.com

City Hall

Adreça: Rambla de Catalunya, 2-4

Preu: per confirmar

Música: Techno | House

cityhallbarcelona.com

La Fira Provença

Adreça: c/ de Provenza, 171

Preu: per confirmar

Música: Reggaeton | Latina

lafiragroup.com

Otto Zutz

Adreça: c/ de Lincoln, 15

Preu: 12€ – 20€

Música: House | Hits

ottozutz.com

Pacha Barcelona

Adreça: c/ Ramón Trias Fargas, 2

Preu: 8€ – 20€

Música: House | Hits

pachabarcelona.es

Sala Apolo

Adreça: c/ Nou de la Rambla, 113

Preu: 16€ (aprox.)

Música: Techno | Tech House | Electro

sala-apolo.com

Shôko Barcelona

Adreça: pg. Marítim Barceloneta, 36

Preu: 15€ – 30€

Música: R&B | Hits

shoko.biz

Sutton

Adreça: c/ de Tuset, 13

Preu: 15€ – 20€

Música: Hits | House | Dance

suttonbarcelona.com

Mapa amb les millors discoteques i locals de les zones nocturnes de Barcelona

L’eixample: Discoteques d’ambient gay

Barcelona és una de les ciutats on es poden trobar més discoteques i locals d’ambient gay. No sempre ha estat així però en els últims anys el seu nombre ha augmentat de forma significativa així com la quantitat de gent, gay o no, que les freqüenta.

L’epicentre de l’ambient gay de la ciutat es troba en una part de la zona de l’Eixample, al centre de Barcelona, coneguda pels barcelonins com Gayxample i on els bars, locals i discoteques d’ambient gay són la majoria.


Com és normal, en el seu interior predomina de forma majoritària el públic gay però cada vegada és més habitual la presència de persones de tot tipus de condició sexual que s’animen a gaudir de la festa nocturna de Barcelona en aquestes discoteques i locals musicals, on es pot gaudir d’un gran ambient.

Discoteques a la platja del Somorrostro i a tocar de la platja

Un dels llocs més concorregut i de major ambient nocturn a Barcelona es troba al costat de la platja, a pocs passos del mar. Es tracta de la denominada Platja del Somorrostro i en aquest “reduït” espai de la ciutat es troben algunes de les discoteques i locals nocturns més de moda de la ciutat.

Així doncs, noms com Opium, Shôko o Carpe Diem, atreuen cada nit, i en major nombre durant els períodes vacacionals com l’estiu o el Nadal, a un gran nombre de persones.

En el seu interior es barregen els turistes, atrets per la fama dels locals i per les experiències prèvies que alguns amics els han explicat, amb els propis habitants de Barcelona, sabedors del gran ambient nocturn que es respira i que la nit en aquestes discoteques sol ser inoblidable.

Discoteques al Port Olímpic de Barcelona

Tot i que el Port Olímpic també es troba al Passeig Marítim de la ciutat i a poques passes d’algunes de les discoteques més importants situades en el tram de la Platja del Somorrostro, es pot considerar un lloc amb identitat pròpia.

Aquesta controvertida zona, sempre ha estat en el punt de mira de l’Ajuntament de Barcelona, i és molt probable que, en breu, es reorganitzi el teu ús. Pel moment, en els petits locals situats un al costat de l’altre, solen abundar els que ofereixen Música Llatina, tot i que també es troba algun especialitzat en la música Disco i en algun altre cas fins i tot sona Techno o House.

Aquests locals o petites discoteques, que expliquen també amb un ambient exterior, s’alternen amb diverses teteries ambientades al més pur estil àrab i en les quals es pot fumar la famosa catximba.

Discoteques al districte de Sarrià – Sant Gervasi

A Sarrià Sant Gervasi, situada a la part alta de Barcelona, hi ha bastants locals musicals i discoteques, que sol freqüentar un públic de nivell econòmic mitjà-alt o directament alt.

Per normal genera, el preu de l’entrada i/o consumicions és més elevat que la mitjana. Pel que fa al tipus de música, hi ha locals de tot tipus. En funció del mateix es poden escoltar grans hits i els últims èxits de la música House, Techno, Pop-Rock nacional i internacional i Dance-Disco.

Discoteques al districte El Poblenou – Sant Martí

A la zona del Poblenou i rodalies, abunden els bars, locals i alguna sala musical, en les quals es respira un ambient molt informal i, encara que no és estrany trobar-se algun que un altre grup de turistes, abunden sobretot gent que viu a Barcelona, tant locals com a joves estudiants d’Erasmus o estrangers que estan gaudint d’una experiència de vida a Barcelona

Es troben sales en les quals escoltar música en directe, com la coneguda Sala Razzmatazz, i d’altres (inclosa la mateixa Razzmatazz) on escoltar grans èxits de diferents estils musicals; alguns d’ells centrats en la Música Heavy, i el Pop-Rock nacional i internacional.

error: @ Contenido protegido por derechos de autor / Content protected by copyright