Edificis de Barcelona històrics i emblemàtics

Actualització 27 maig 2023

Passejant per la ciutat de Barcelona i únicament alçant una mica la vista, podreu observar el gran nombre d’edificis singulars que aixecaran el vostre interès i en molts casos admiració, ja sigui per la seva rellevància històrica com pel seu interès arquitectònic o simplement per la seva modernitat i disseny.

Tot això converteix Barcelona en una de les ciutats preferides pels arquitectes, ja que els permet admirar un gran nombre d’edificis de gran rellevància arquitectònica i de diferents èpoques i estils.

Vols visitar les Cases Museu de Barcelona?

Cases Museu a Barcelona

Alguns dels edificis històrics de Barcelona en l’actualitat són cases museu i, en conseqüència, és possible visitar el seu interior. Us ve de gust fer una visita guiada o per lliure a una d’aquestes cases museu de Barcelona?

A vegades, es tracta d’alguna antiga casa noble o pertanyent a una família burgesa mentre que en d’altres ocasions són dependències d’antics edificis públics que havien estat (o encara avui dia ho són) seu d’alguna institució pública.

Edificis més importants i singulars de Barcelona

Molts dels edificis històrics més representatius de Barcelona són actualment seu d’importants museus o centres culturals i artístics.


En molts casos els edificis històrics o emblemàtics de Barcelona es poden visitar, ja sigui gratuïtament o mitjançant el pagament d’una entrada, però en casos puntuals no és possible accedir al seu interior ja que o bé es tracta d’una propietat privada on hi viu gent o bé és la seu d’alguna institució pública.

I els palaus de Barcelona?

palaus de Barcelona

Dins dels edificis, mereixen una menció especial els palaus de Barcelona, és per aquest motiu que hem preferit crear una secció exclusiva en la qual poder informar-vos de forma més detallada sobre el que encara perdura en el temps.

A continuació us llistarem part dels edificis més representatius de l’arquitectura a Barcelona, en la qual estem segurs de deixar-nos, no un, sinó diversos edificis que mereixerien ser inclosos. Aquesta és la sort de viure en una ciutat com la nostra, la qual cosa en nombroses ocasions i davant tantes possibilitats i opcions, tenim que acabar escollint únicament algunes.

Mapa dels edificis TOP de Barcelona

Llistat i informació dels edificis històrics i icònics de Barcelona

error: @ Contenido protegido por derechos de autor / Content protected by copyright