edificis de Barcelona

Actualització 24 març 2021

Passejant per la ciutat de Barcelona i únicament alçant una mica la vista, podreu observar el gran nombre d’edificis singulars que aixecaran el vostre interès i en molts casos admiració, ja sigui per la seva rellevància històrica com pel seu interès arquitectònic o simplement per la seva modernitat i disseny. Tot això converteix Barcelona en una de les ciutats preferides pels arquitectes, ja que els permet admirar un gran nombre d’edificis de gran rellevància arquitectònica i de diferents èpoques i estils.

Entrades online per a visitar les Cases Museu de Barcelona

Alguns dels edificis històrics de Barcelona en l’actualitat són cases museu i, en conseqüència, és possible visitar el seu interior. A vegades, es tracta d’alguna antiga casa noble o pertanyent a una família burgesa mentre que en d’altres ocasions són dependències d’antics edificis públics que havien estat (o encara avui dia ho són) seu d’alguna institució pública. Us ve de gust fer una visita guiada o per lliure a una d’aquestes cases museu de Barcelona?

Molts dels edificis històrics més representatius de la ciutat són actualment seu d’importants museus o centres expositius. Gairebé tots ells poden visitar-se, ja sigui gratuïtament o mitjançant el pagament d’una entrada, però en casos puntuals no és possible accedir al seu interior ja que o bé es tracta d’una propietat privada on hi viu gent o bé és la seu d’alguna institució pública.

I els palaus de Barcelona?

Dins dels edificis, mereixen una menció especial els palaus de Barcelona, és per aquest motiu que hem preferit crear una secció exclusiva en la qual poder informar-vos de forma més detallada sobre el que encara perdura en el temps.

Edificis més importants i singulars de Barcelona

A continuació us llistarem part dels edificis més representatius de l’arquitectura a Barcelona, en la qual estem segurs de deixar-nos, no un, sinó diversos edificis que mereixerien ser inclosos. Aquesta és la sort de viure en una ciutat com la nostra, la qual cosa en nombroses ocasions i davant tantes possibilitats i opcions, tenim que acabar escollint únicament algunes.