albergs Barcelona

Actualització 26 febr. 2024

Els albergs juvenils o youth hostels de Barcelona són ideals per al turisme més juvenil, en la majoria de les ocasions del que menys recursos disposa, ja que resulta l’allotjament més econòmic i barat.

El fet que molt del turisme que visita Barcelona sigui un turisme jove i en varies ocasions amb pocs diners, que a més a més prefereix gastar-se’ls en gaudir d’activitats relacionades amb l’oci i la diversió que ofereix la ciutat que no pas en certes comoditats del lloc en el qual s’allotgen, fa que l’alberg o youth hostel sigui un dels allotjaments amb més demandes.

Fes la teva reserva a un alberg juvenil de Barcelona

Dels diferents albergs i youth hostels disponibles a Barcelona hem realitzar una petita selecció d’alguns dels més cèntrics i econòmics, incloent-hi també un motor de cerca que us ajudi a localitzar-ne alguns més perquè d’aquesta manera pugueu reservar el que més s’adeqüi al que esteu buscant.

Característiques i detalls de l’estada en un alberg juvenil

Alguns dels millors youth hostels o albergs de Barcelona són privats però molts altres són de propietat municipal o de la Generalitat de Catalunya. Ambdós casos acostumen a tenir les mateixes característiques, disposant d’habitacions que normalment són per a un mínim de 4 persones, en espais reduïts, amb banys compartits i zones comunes, ideals per fer vida en grup i conèixer gent nova.

Un dels avantatges de dormir en un alberg juvenil o youth hostel a Barcelona, a banda de ser un allotjament molt barat, és la seva ubicació, ja que acostumen a trobar-se al centre de la ciutat, a pocs passos del llocs més interessants, tant culturals com d’oci i diversió.

error: @ Contenido protegido por derechos de autor / Content protected by copyright