què veure i visitar a Barcelona

Actualització 11 jul. 2020

Barcelona és una ciutat que ofereix moltes coses al turista, tant culturalment com amb aspectes relacionats amb tot tipus de diversió i entreteniment. El més recomanable durant la visita a Barcelona és compaginar ambdues i gaudir tant dels seus museus, monuments i llocs històrics, com de les seves platges, bars, restaurants i altres llocs d’oci.

Tot el que us ofereix Barcelona

En aquesta secció de irBarcelona el nostre objectiu és el d’informar-vos dels llocs d’interès de Barcelona que no us podeu perdre durant la vostra estança a Barcelona. Tot allò imprescindible relacionat amb l’oci i la cultura per veure i visitar Barcelona ho trobareu aquí. Però Barcelona és molt més que allò imprescindible així que també us convidarem a conèixer la ciutat molt més enllà dels seus llocs més turístics, típics i concorreguts.

Cultura per veure i visitar

L’oferta cultural a Barcelona és nombrosa i de gran qualitat. Per això, i depenent dels dies que estem a la ciutat, ens serà molt difícil poder visitar tots els llocs d’interès cultural, per aquest motiu us suggerim que us informeu bé de l’esmentada oferta més cultural per tal que descobriu quins llocs, a priori, us agradaria conèixer més. Una molt bona idea és fer una llista amb cadascun d’ells per poder prioritzar, en cas que el nombre de dies que passeu a Barcelona no sigui suficient per visitar cadascun d’ells, quins són aquells que considereu imprescindibles.

Oci per veure i visitar

Si l’oferta cultural a Barcelona és elevada, no es queda endarrere l’oferta en oci, tenint en compte a més que molts dels llocs més destacats relacionats amb l’oci no deixen de formar part de l’oferta cultural, com per exemple l’oferta musical, teatral, cinematogràfica i gastronòmica de la ciutat que mereixerien ser mencionats en l’apartat anterior.


Com a oci imprescindible no ens agradaria focalitzar el nostre punt d’atenció en uns o altres locals, ja que infinitat d’ells mereixen una visita. El que si us podem recomanar és amb què gaudir de l’amplia oferta existent a la ciutat, tant gastronòmica amb les seves tapes i menjar mediterrani, com dels locals musicals i festivals que s’organitzen a la ciutat durant tot l’any. També resulta imprescindible gaudir del bon temps i de la platja durant l’època estival.

Passejos per Barcelona

No hi ha res millor per conèixer Barcelona que recórrer-la a peu, ja sigui al vostre aire o a través d’alguna de les rutes guiades que s’organitzen. D’aquesta manera podreu descobrir els seus carrers, places i llocs més emblemàtics, com per exemple la Plaça de Sant Felip Neri, el Parc de la Ciutadella, el Turó de la Rovira, i per descomptat, tot el centre històric de la ciutat.

PASSEJOS I RUTES GUIADES PER BARCELONA

Una bona opció per endinsar-se de formes més profunda en els llocs més recorreguts i representatius de la ciutat així com descobrir altres llocs més desconeguts de la ciutat és realitzar alguna de les rutes i passejos guiats que recorren diferents zones de la ciutat.

Dies i períodes especials i visites particulars

En funció de si és diumenge, de si plou o no, de si es tracta d’un dia festiu concret o d’un període de l’any especial, com pot ser el Nadal o la Setmana Santa, Barcelona ofereix certes particularitats que aporten un valor afegit, tant als seus ciutadans com a tots aquells que visiten la ciutat, als seus encants habituals. També és possible que vulgueu realitzar alguna visita gratis o fer una escapada d’un o dos dies per conèixer algun dels pobles o ciutats de la resta de Catalunya. Tot això i algunes coses més les trobareu en les següents seccions específiques del nostre Web.