Actualització 12 ag. 2023

Si no sou de Barcelona y voleu gaudir d’una total llibertat de moviment durant la vostra estada a la ciutat una excel·lent manera d’experimentar-la és llogar una moto o scooter, la qual cosa us permetrà accedir, d’una forma ràpida i divertida, a alguns punts de la ciutat una mica més apartats del centre així com, depenent de la moto que llogueu, fer una petita escapada fora d’ella. Si pel contrari sou de Barcelona i no teniu moto o scooter llogant-ne una gaudireu d’una jornada a la ciutat totalment diferent.

Una moto o scooter per fer una escapada

Algunes de les empreses de lloguer només ofereixen scooters de baixa cilindrada (49cc – 125cc) que permeten desplaçar-se amb total comoditat per Barcelona però que no són adequades per realitzar petites escapades, sent recomabable en aquest cas una moto o scooter d’una cilindrada mínima de 250cc.

Com i on llogar motos o scooters a Barcelona?

Trobar una empresa de lloguer de motos i scooters a Barcelona no és una tasca difícil ja que en els últims anys han proliferat les empreses dedicades a aquesta activitat. Gràcies a aquesta situació els preus s’han reduït de forma considerable i és possible trobar interessants ofertes.

Requisits necessaris per al lloger

Malgrat que, en funció de l’empresa a la qual hi aneu, el nombre d’hores o dies que vulgueu llogar la moto i el model i cilindrada de la mateixa, alguns dels requisits que us demanin poden variar lleugerament, en la majoria dels casos aquests solen ser els mateixos. A continuació us informem sobre alguns dels requisits bàsics i imprescindibles.

Permís de conduir: disposar del permís de conduir de moto vàlid a Espanya (A1 o A). Si sou d’un País de la Unió Europea el vostre carnet és totalment vàlid a Espanya. Una altra opció per llogar una moto, encara que de baixa cilindrada, és la de disposar d’un carnet de cotxe (carnet B i sempre vàlid a Espanya) amb més de tres anys d’antiguitat. Si no es així, si la moto que voleu llogar no és superior als 50cc. n’hi ha prou amb una llicència de ciclomotor (permís de conducció classe AM).

Dipòsit com a fiança: davant qualsevol eventualitat que pugui sorgir les empreses solen demanar un dipòsit com a fiança, l’import de la qual varia segons l’empresa.

Pagament per endavant: el pagament es realitza per avançat. En el cas de realitzar la reserva prèvia online no sol ser necessari pagar cap quantitat durant aquest procés, sinó que el pagament es realitza in situ a l’oficina de lloguer.

I si sóc d’un país extracomunitari?

En el cas d’un ciutadà d’un país extracomunitari que no hagi aprovat el model de permís dels Convenis de Ginebra o Viena és imprescindible obtenir el permís internacional de conducció al país d’origen.

Pel casc no us heu de preocupar ja que us ho proporcionaran, tant al conductor com a l’acompanyant, quan aneu a llogar la moto o scooter. A més, gairebé totes les empreses ofereixen un mapa perquè us pugueu orientar per la ciutat així com, si ho desitgeu i amb un petit sobrepreu, la possibilitat de disposar d’un GPS.

Preus del lloguer de motos i scooters

El preu del lloguer de la moto o scooter varia en funció del model i marca així com de la seva cilindrada i prestacions. En la majoria d’ocasions s’opta per llogar la moto o scooter durant unes hores o un únic dia però moltes empreses ofereixen interessants promocions si es lloga per diversos dies.

Lloga un scooter a Barcelona amb Cooltra

lloguer moto Cooltra Barcelona

Lloguer Scooter a Barcelona

Lloguer

-10% online

Barcelona Turisme

Què inclou el lloguer amb Cooltra?

SCOOTER DE 125CC.
CASC (CONDUCTOR I ACOMPANYANT)
ASSEGURANÇA I RESPONSABILITAT CIVIL
LLOGUER PER HORES, DIES O SETMANES

Lloga una Vespa a Barcelona amb Vesping

lloguer moto Vesping Barcelona

Lloguer de Vespa a Barcelona (6 / 24 hores)

Lloguer

Barcelona Turisme

Què inclou el lloguer amb Vesping?

MOTO VESPA S 50CC. (AUTOMÀTICA)
NAVEGADOR VIA SATÈL·LIT
3 RUTES PREPROGRAMADES
CASC (CONDUCTOR I ACOMPANYANT)
DIPÒSIT PLE
ASSEGURANÇA I RESPONSABILITAT CIVIL

A continuació us oferim un llistat amb algunes de les empreses que ofereixen el lloguer de motos o scooters a Barcelona. El que us recomanem és que compareu entre totes elles els diferents models i preus per obtenir la millor oferta possible així com que realitzeu la reserva online, ja que d’aquesta manera us assegurareu que el model estigui disponible quan aneu a l’oficina i l’oferta o promoció vista a la Web es mantingui igual.


Empreses de lloguer de motos y scooters

MOTOSPACEBCN
COOLTRA
DH-RENT
MONDORENT
BCN MOTO RENT
MOTO RENT GOLDCAR
RENTAL MOTOR BIKE
MATTIA46

Excursions, rutes i activitats en moto o scooter

Algunes de les empreses, a més d’oferir el lloguer de les motos i scooters, també realitzen rutes, tours guiats i altres activitats, sens dubte una excel·lent manera de conèixer diversos racons de la ciutat d’una manera divertida, amena i realment original que resulta ideal per realitzar amb la parella o amb un grup d’amics.

Empreses que organizan rutas guiadas en moto

Brightsidetours: empresa que organitza diferents rutes guiades temàtiques en sidecar.

Cooltra: diferents tours guiats en scooter per Barcelona.

Via Vespa y Vesping: empreses que ofereixen rutes temàtiques en Vespa per diferents zones de Barcelona.

* En funció de l’empresa o tipus d’activitat aquesta es realitza en uns idiomes determinats. Per a més informació contactar directament amb l’empresa que ho organitza.

error: @ Contenido protegido por derechos de autor / Content protected by copyright