Cruïlla Barcelona Summer Festival

El Cruïlla Barcelona Summer Festival és un festival de música que se celebra cada estiu a la ciutat de Barcelona. Una de les particularitats del també anomenat simplement “Cruïlla Festival” o “El Cruïlla” és que, al contrari del que succeeix amb altres festivals de música, el cartell que presenta és molt eclèctic, donant cabuda a una gran varietat no solament d’artistes, tant nacionals com internacionals, sinó d’estils musicals (Rock, Pop, Ska, Reggae, Hip-hop, Folk, Música Electrònica, etc.). Aquesta filosofia aconsegueix atreure al festival a un públic molt heterogeni, provocant un enriquiment artístic i cultural molt interessant i que, molts dels assistents, puguin descobrir grups que no coneixien o als quals no haguessin anat a veure actuar en directe a un concert en el qual solament actuessin ells. De fet, el nom del festival, Cruïlla, no és gens casual.

Inicis i evolució del Cruïlla Barcelona Summer Festival

El que naixés com un festival més l’any 2005 a la ciutat de Mataró i sense aparença de tenir massa pretensions, ha acabat per convertir-se en un dels festivals més atractius del panorama musical, sent capaç d’atreure a un gran nombre de persones cada any. I si bé és cert que el major nombre d’assistents prové de Barcelona i de la resta de Catalunya, també és cert que aconsegueix atreure a nombrosos “addictes” a festivals musicals d’altres ciutats d’Espanya i, fins i tot, de la resta d’Europa. El seu èxit va fer que, després de només tres edicions, es decidís el seu trasllat a Barcelona i, l’any 2010, passés a convertir-se en un festival de diversos dies de durada. Des de llavors, el festival Cruïlla no ha parat de créixer, donant bona mostra de la salut del sector musical a Barcelona, almenys pel que fa a la celebració de concerts, festivals i espectacles.

Edició 2019 del Cruïlla Barcelona Summer Festival

Com és habitual durant els últims anys, el Festival Cruïlla se celebrarà durant el mes de juliol al Parc del Fórum i tindrà una durada de 2 dies. Les dates escollides per a l’edició de 2019 són el divendres 5 i el dissabte 6 de juliol. La variada proposta del cartell del Cruïlla torna a ser un dels majors atractius i confirma la seva senya d’identitat.

Cruïlla Barcelona 2019: Dades i programa oficial


Dates: 5 i 6 de juliol.
Horari: per confirmar.
Lugar: Parc del Fòrum (Moll de la Marina Seca, c/ de la Pau, 12).
Nº d’Artistes / Concerts: + de 40 actuacions.
Preu entrada 1 dia: 55€ / 65€.
Preu abonament 2 dies: 115€.

Programa Cruïlla 2019: consulta-ho al Web oficial pendent de publicació.

Line-up 2019 Cruïlla artistes i grups que hi actuen


Video Line-Up 2018

Per confirmar

Per confirmar

Per confirmar

Per confirmar

Per confirmar

Per confirmar

Per confirmar

Per confirmar

Per confirmar

Per confirmar

Per confirmar

Per confirmar

Per confirmar

Per confirmar

Per confirmar

Per confirmar

Per confirmar

Per confirmar

Per confirmar

Per confirmar

Per confirmar

Per confirmar

Per confirmar

Per confirmar

Per confirmar

Per confirmar

Per confirmar

Per confirmar

Per confirmar

Per confirmar

Per confirmar

Per confirmar

Per confirmar

Per confirmar

Per confirmar

Per confirmar

Per confirmar

Per confirmar

Per confirmar

Per confirmar

Venda d’entrades i abonaments pel Cruïlla

Per tots aquells que vulgueu gaudir dels tres dies que dura el Cruïlla Summer Festival, la millor opció és la de comprar l’abonament que permet l’accés a tots i cadascun dels dies del festival (divendres, dissabte i diumenge), tot i que també existeix l’abonament de dos dies. Els abonaments i les entrades d’un dia poden comprar-se online de forma anticipada des del Web oficial del festival.

+info i compra d’entradas online

No només música: Activitats i altres propostes

Com tot bon festival de música, durant el Cruïlla no tot és música. I és que, dins el recinte a l’aire lliure on durant tres dies se celebra el festival, es duen a terme diverses activitats paral·leles que tenen com a objectiu entretenir i animar a tots els assistents. Tampoc falta una nodrida i variada oferta gastronòmica, en gran part proporcionada pels tan de moda “food trucks”, i en la qual no manca l’Estrella Damm, promotora del festival. A més, gràcies a unes àrees chill-out, es pot gaudir d’un merescut moment de relax, el que permet regenerar una mica les forces i d’aquesta manera obtenir l’energia necessària per seguir el major nombre de concerts.

Mapa i com arribar

Amb metro: El Maresme-Fòrum – Línia 4 (de 05:00h a 00:00h, divendres fins a les 02:00h i dissabte servei durant tota la nit).

Amb Tramvia (Tram): Fòrum – Línia T4 (de 05:00h a 00:00h. Dissabte i diumenge fins a les 02:00h).

Amb autobús: Línies 7, 36, 143, H14, H16, B23 (de 6:30h a 23:15h). També autobusos nocturns N6 i N7 (de 23:00h a 6:00h).

Amb cotxe o moto: Degut a la gran afluència de persones al festival no és la millor de les opcions la de desplaçar-se amb el cotxe, però en el cas que així ho decidiu o si us desplaceu des de fora de Barcelona podeu aparcar en alguns dels pàrquings propers, sent recomanable reservar el vostre pàrquing online.

Reservant un taxi online:

Cruïlla de Primavera 2019

Per anar obrint boca i fer menys llarga l’espera del que serà el Festival Cruïlla, se celebra al recinte a l’aire lliure del Poble Espanyol el denominat “Cruïlla de Primavera“. En la seva edició de 2019 el protagonista absolut encara es troba pendent de confirmació.

Informació essencial

Data: per confirmar.
Horari: per determinar.
Lugar: Plaça Major del Poble Espanyol.
Artistes: pendent de confirmació.
Preus entrada: 16€ – 20€.

Cruïlla de Tardor 2018

Durant el mes d’octurbre El Cruïlla celebra una mini edició del seu festival, denominat Cruïlla de Tardor. Tal com es donar amb el Cruïlla Primavera, l’edició de tardor del Cruïlla també es dur a terme al recinte del Poble Espanyol, en concret a l’hivernacle.

Informació detallada

Data: 13, 14 i 15 d’octubre de 2018.
Horari: por determinar.
Lloc: Hivernacle del Poble Espanyol.
Entrada 1 dia: 59€ – 69€.
Abonament 2 dies: 120€.
Abonament 3 dies: 140€.

  • 8
    Shares

✅ ARTICKET BCN