Sónar Barcelona Festival 2022

Actualització 21 jul. 2023

Aficionats a la música o no, la veritat és que en l’actualitat són poques les persones que no hagin sentit parlar del Sónar Festival. I és que, aquest festival de música electrònica i experimental de Barcelona, conegut com Music Creativity & Technology Festival, va iniciar les seves marxes amb la intenció de donar espai al que semblava ser un reduït sector del panorama musical.

Amb el passar de cadascuna de les edicions del Sónar, el festival ha anat creixent fins a convertir-se en un dels esdeveniments i festivals musicals més importants del sector, tant a Europa com a la resta del món.

Origen i evolució del Festival Sónar

Els pares d’aquest ambiciós projecte, que va veure la llum per primera vegada l’any 1994, van ser els músics i especialistes en arts visuals Sergio Caballero i Enric Palau i el periodista musical Ricard Robles.

Amb uns 60.000 assistents, aquesta primera edició del festival Sónar va ser un autèntic èxit, i en els anys següents els participants i mitjans nacionals i internacionals acreditats per informar de l’esdeveniment van augmentar de forma considerable.

Tot això va fer que la seu del primer Sónar de Nit, que havia tingut lloc a la Sala Apol·lo de Barcelona, passés a ser el Poble Espanyol. Per contra, el Sónar de Dia va continuar tenint lloc all CCCB i els seus voltants, com la Plaça dels Ángels.

Des de llavors, el Sónar ha seguit creixent i evolucionant, augmentant el nombre d’activitats programades. En l’actualitat, el Sónar de Nit té lloc en la Fira Gran Via L’Hospitalet i el Sónar de Dia a la Fira Montjuïc.

El Festival Sónar se celebra cada any durant un cap de setmana complet (divendres, dissabte i diumenge) del mes de juliol, i es divideix en el que podríem denominar dos “Sónars”, els denominats Sónar de Dia i Sónar de Nit, que, com bé indiquen els seus noms, fan referència als concerts, espectacles i activitats que d’una banda se celebren durant les hores diürnes i, per l’altra, durant les hores nocturnes del festival.

Festival Sónar Barcelona 2024

Dades edició 2024 Festival Sónar de Dia i Sónar de Nit

Dates: 13, 14 i 15 de juny 2024.
Horari Sónar de Dia: de 13:00h a 23:00h|0:00h.
Horari Sónar de Nit: a partir de les 20:30h.
Espai Sónar de Día: Fira Montjuïc.
Espai Sónar de Noche: Fira Gran Via L’Hospitalet.
Preu Sónar de Dia: 35€ (dijous) 48€ (divendres i dissabte).
Preu Sónar de Nit: 72€ (dijous) – 125€ (abonament divendres i dissabte nit).
Abonament tres dies (dia i nit): 185€ – 310€ (VIP).


Sónar 2024 Barcelona – Final Line up

Noms d’artistes i grups destacats de Sónar 2024

Per confirmar

Per confirmar

Per confirmar

Per confirmar

Per confirmar

Per confirmar

Per confirmar

Per confirmar

Per confirmar

Per confirmar

Food Trucks: Els protagonistes gastronòmics del Sónar

Tant en el Sónar de Dia com en el Sónar de Nit, els protagonistes de l’oferta gastronòmica són els tan de moda Food Trucks, els petits camions que ofereixen menjar i, en general, de molt bona qualitat.

La varietat és molt àmplia, podent-se gaudir de diferents tipus d’entrepans, menjar mexicà, menjar japonès, gelats gourmet, etc. A més, els afortunats que tinguin accés a les àrees VIP, poden degustar menús exclusius elaborats per a l’ocasió per grans xefs.

Activitats i esdeveniments de l’edició 2024 del Sónar Barcelona

Sónar +D

Per confirmar

Per confirmar

Mapa i com arribar als espais del Sónar de Nit i Sónar de Dia

Dia
Fira Montjuïc

Metro: Espanya (L1 i L3)
Autobús: 13, 23, 27, 37, 46, 50, 65, 79, 91, 109, 150, 165, D20, H12, H16 i V7
FGC: Espanya
RENFE: Espanya

Nit
Fira Gran Via L’Hospitalet

Metro: Fira i Europa|Fira (L9 Sud)
Autobús: H12 i 79
FGC: Europa|Fira

Dia<->Nit
Trasllat entre les dos seus

Autobús: H12, 46, 65 i 79
SonarBus: Línia 0, 1 i 2
FGC: Espanya – Europa|Fira

En taxi (reserva online)

En vehicle privat

error: @ Contenido protegido por derechos de autor / Content protected by copyright