Monuments de Barcelona

Actualització 18 nov. 2023

Vols conèixer i visitar els monuments de Barcelona més importants? Doncs la veritat és que, afortunadament, resultarà una tarea molt complicada. Gràcies a la quantitat de grans artistes catalans destacats, tant a nivell local com internacional, a Barcelona existeixen molts monuments, tot i que tampoc són en la seva totalitat obra d’artistes catalans. Això fa que passejant tranquil·lament per la ciutat pugueu trobar-vos amb alguns dels monuments més característics de la ciutat com poden ser l’Arc de Triomf, el Monument a Cristóbal Colon o la Font de Canaletes, entre molts d’altres.

També existeixen molts altres monuments a Barcelona que, ja sigui per no tenir la fama dels anteriors o per estar ubicats en punts no tant turístics o cèntrics de la ciutat, puguin arribar a passar-se per alt, tot i que la seva construcció ajuda, i molt, a que la ciutat tingui aquest encant tant característic i especial.

Els monuments de Barcelona més importants per a visitar

A continuació us llistarem alguns del monuments de Barcelona més importants, molts dels quals segurament ja coneixereu i altres, almenys això esperem, els pugueu descobrir gràcies a la informació que us oferim.

Mapa dels monuments de Barcelona més importants


error: @ Contenido protegido por derechos de autor / Content protected by copyright