Ferri Barcelona
Favoritos

El Ferri l’utilitzen una gran quantitat de turistes italians per arribar a Barcelona, així com els propis habitants de Barcelona i de la resta d’Espanya per viatjar a algunes de les ciutats d’Itàlia amb les quals els ferris tenen connexió.

Ferri de Barcelona a Italia

A continuació i gràcies al motor de reserves de traghettilines podreu realitzar la reserva del vostre ferri des de Barcelona a Itàlia i viceversa.

Els ferris des de Barcelona a Itàlia tenen rutes amb les ciutats següents

Ferri Barcelona Gènova
Ferri Barcelona Roma (Civitavecchia)
Ferri Barcelona Livorno
Ferri Barcelona Sardenya (Porto Torres)Altres rutes amb ferri des d’Espanya a Itàlia

No podreu viatjar amb ferri a Itàlia únicament des de Barcelona ja que des de la ciutat de València hi ha una ruta que cobreix el trajecte València Livorno. A més des de la pròpia ciutat de València podreu arribar amb ferri a Tànger, una gran opció per viatjar al Marroc y conèixer tant la ciutat del Marroc com el nord d’Àfrica.

Ferri València Livorno
Ferri València Tànger

Ferri Barcelona a Mallorca, Eivissa i Menorca

Tant si voleu viatjar des de Barcelona a Palma de Mallorca, Eivissa o Menorca podreu realitzar el vostre trajecte amb Ferri amb alguna de les companyies que realitzen aquestes rutes cap aquests tres destins de les Illes Balears.


Companyies que fan rutes des de Barcelona a les Illes Balears

Direct Ferries

Ruta Barcelona Palma de Mallorca
Ruta Barcelona Eivissa

Balearia

Ruta Barcelona Mallorca
Ruta Barcelona Menorca
Ruta Barcelona Eivissa

Avantatges del Ferri

Sense dubte algunes de les grans avantatges de viatjar amb ferri des de Barcelona a qualsevol de les ciutats per les quals és possible fer-ho (rutes a Roma, Livorno, Sardenya i Gènova) és la tenir la possibilitat de viatjar amb el vostre vehicle privat, el cotxe, la moto o la bicicleta i, fins i tot, una furgoneta sempre que respecti les dimensions màximes que estipuli la companyia propietària del Ferri.

Segurament el motiu pel qual molta gent opta pel Ferri pel seu viatge des de Barcelona a Itàlia o a Mallorca, Eivissa y Menorca és precisament el fet de poder portar amb si mateix el seu vehicle i així, una vegada al lloc de destí, poder moure’s amb total llibertat per fer certes escapades a poblacions i ciutats properes.

A banda d’emportar-vos amb vosaltres el cotxe, moto o bicicleta en el vostre viatge amb Ferri també podreu viatjar amb la vostra mascota, gat o gos per exemple, indicant-ho en el moment de la reserva.

Favoritos

Butlletí irBarcelona


Segueix-nos

Pinterest