Llum BCN Festival Arts Lumíniques Barcelona

Actualització 30 maig 2023

Sí, és una cosa que ens passa a la immensa majoria de persones, ens encanten les llums i, en conseqüència, qualsevol tipus d’art o espectacle que tingui com a protagonista o convidat d’excepció a la llum. Doncs bé, Llum BCN és el festival d’arts lumíniques de Barcelona, un esdeveniment que farà les delícies de tots els que tingueu l’oportunitat d’assistir a alguns dels escenaris de la ciutat que s’il·luminen durant els dies que dura el festival.

Tota la informació sobre el festival Llum BCN 2024

Aquest any 2024, el festival de les arts lumíniques, Llum BCN, arriba a la seva 12ª edició. Com ja s’ha donat en les últimes edicions, el barri del Poblenou i el 22@ seran els escenaris principals del festival. Un festival nocturn, perquè llueixi tan bé com sigui possible.

Dades festival Llum BCN 2024

Festival Llum BCN 2022

Dates: per confirmar.

Horaris: divendres i dissabte de 18:00h a 0:00h i diumenge de 18:00h a 23:00h.

On?: El Poblenou i 22@.

Preu entrada: gratis.

Artistae: 15.

Espais il·luminats: 17.

Molts dels escenaris il·luminats durant les nits es troben a l’aire lliure però en altres casos ho serà també part del seu interior, per la qual cosa no dubteu a entrar-hi per a gaudir al màxim de l’experiència del festival de la llum.


Vídeo presentació edició 2021 festival Llum BCN

Les propostes més interessants de Llum BCN

A continuació trobareu una selecció de les propostes més destacades d’aquesta nova edició de Llum BCN. Des d’edificis i espais icònics que participan al festival de les arts lumíniques il·luminant les seves façanes i/o interiors, fins a diverses activitats paral·leles.

Acció lumínica

Autor/a

Espai

Acció lumínica

Autor/a

Espai

Acció lumínica

Autor/a

Espai

Acció lumínica

Autor/a

Espai

Acció lumínica

Autor/a

Espai

Acció lumínica

Autor/a

Espai

És necessària una reserva prèvia per a participar a Llum BCN?

L’accés a tots els edificis i espais il·luminats és gratuït. Al contrari del que va ocórrer l’any anterior, en aquesta edició de Llum BCN no es realitzen reserves prèvies per a accedir a les instal·lacions. Tot i així, l’aforament és limitat i es probable que per accedir a l’interior d’algunes instal·lacions s’hagi de fer cua.


Mapa i com arribar al Festival Llum BCN (El Poblenou i 22@)

En transport públic

Els edificis i altres escenaris il·luminats durant el Llum BCN estan repartits pel barri del Poblenou i el 22@. Per aquest motiu el transport públic idoni per a visitar el festival d’arts lumíniques de Barcelona varia en funció del recorregut que tingueu pensat fer.

Taxi (reserva online)

Cotxe o moto