Fira de Reis Gran Via Barcelona

Actualització 17 gen. 2024

La Fira de Reis de la Gran Via rep aquest nom degut a que té lloc en diversos trams d’aquest conegut carrer de Barcelona. També anomenada simplement Fira de Reis, habitualment comença gairebé al mateix temps que finalitza l’altra gran fira de Nadal de Barcelona, la Fira de Santa Llúcia, compartint a parts iguals gran part del protagonisme d’aquestes festes.

Descobrint la Fira de la Gran Via de Barcelona

Celebrada per primera vegada l’any 1877, a les 18 parades que va tenir aquesta primera edició de la fira, únicament venien joguines o caramels, convertint-se així en un dels pocs llocs de Barcelona, juntament amb les tendes de joguines especialitzades, on en aquella època podia trobar-se una gran varietat de joguines.

parades Fira Gran Via Barcelona

Actualment aquesta situació ha canviat radicalment però segueix sent un lloc ideal perquè els nens acabin d’ultimar la seva llista de Reis i perquè puguin trobar algun dels regals que ja s’han esgotat als centres comercials.

Fira de Reis de Barcelona 2024 – 2025

Gran Via de les Corts Catalanes: entre els carrers Calabria i Muntaner.
Calendari: del 17 de desembre de 2024 al 6 de gener de 2025.
De diumenge a divendres i festius: de 10:00h a 21:00h.
Dissabtes i vigílies de festius: de 10:00h a 22:00h.
5 de gener: de 10:00h fins a la matinada.


Plans, idees, propostes com a regals per fer aquest Nadal

plans i regals Nadal Barcelona

Llums de Nadal a Sant Pau

Llums de Nadal a Sant Pau

Inclou la visita al recinte modernista de Sant Pau


Data i venda online pendent de confirmació

De les aproximadament 200 parades amb que actualment explica la fira, encara hi ha un bon nombre dedicades a la venda de joguines i caramels però des de fa alguns anys aquestes han començat a cedir gran part del protagonisme a les més nombroses parades dedicades a l’artesania i els articles de regal. Així doncs, és habitual trobar roba, una gran varietat de complements, bijuteria de diferent qualitat i preu i originals articles de decoració.

xocolates Reis Mags

Dos dels dies preferits per la gent de Barcelona per passejar per la fira són el Dia de Sant Esteve (26 de desembre), ja que és festiu i la resta dels comerços solen estar tancats, i durant la tard nit de Reis (del 5 al 6 de gener), abans o després de la cavalcada de Reis, ja que es tracta de l’última nit on roman oberta la fira, allargant el seu horari fins a ben entrada la matinada.

Les xurreries de la Fira de Reis

xurros
Un dels elements característics de la Fira de Reis són les xurreries que se situen en les diferents cantonades de la Gran *ia dels Corts Catalans. La hipnòtica olor que desprenen fan d’elles una autèntica temptació per a grans i petits, resultant pràcticament impossible resistir-se a qualsevol dels seus productes, sobretot als típics xurros amb xocolata desfeta, ideals per combatre el fred.

Galeria fotogràfica

Mapa

Adreça

Diversos trams de la Gran Vía de les Corts Catalanes, Barcelona.

Horari

La informació es mostra més a dalt.

Preu de l’entrada

Gratis.

Com arribar-hi?

Metro: Urgell i Rocafort, ambdues de la línia 1.

Autobusos: línies 52, 59, E95, H12, L95, N1, N2, N12, N13, N14, N15, N16, N17, N18, N28 i V11.

A peu: podeu apropar-vos fins a la fira de Reis des de la Plaça Catalunya i voltants, donant un petit passeig, o fer el propi des de la Plaça Espanya, des d’on arribareu a l’altre extrem de la fira.

Llocs propers d’interès

Les Arenes
Plaça d’Espanya de Barcelona
Torres Venecianes de Barcelona
Plaça Universitat de Barcelona
Edifici Històric de la UB

error: @ Contenido protegido por derechos de autor / Content protected by copyright