Ral·li Barcelona Sitges cotxes època

Actualització 24 febr. 2024

El popularment conegut com a Ral·li Sitges – Barcelona, el nom oficial del qual és el de Ral·li Internacional de Cotxes d’Època Sitges – Barcelona, se celebra cada any durant el mes de març i recorre diverses localitats situades entre aquestes dues ciutats de la província de Barcelona.

Història i origen del Ral·li de Barcelona – Sitges de cotxes d’època

Des de la seva 1a edició, que va tenir lloc l’any 1959, al Ral·li Barcelona – Sitges no han canviat massa coses. I és que, ja en la seva primera edició, el punt de sortida (presidit per Joan Antoni Samaranch), va ser la plaça Sant Jaume de Barcelona , i el punt d’arribada la població costanera de Sitges.

La celebració del Ral·li, en el qual van participar 20 cotxes d’època i que s’emmarcava en les conegudes com a Festes d’Hivern de Sitges, va ser tot un èxit, motiu pel qual, es va decidir donar-li continuïtat.

En l’actualitat, el nombre de vehicles d’època participants ha augmentat fins als aproximadament 65 i s’han afegit una sèrie de propostes (exposicions i presentació dels vehicles participants), però l’esperit del Ral·li Internacional de Cotxes d’Època Barcelona – Sitges, en el qual preval l’aspecte visual en detriment de la velocitat o ordre d’arribada, continua intacte.

Tot i que gràcies a la seva llarga tradició, s’ha convertit en un esdeveniment molt conegut, no deixa de ser menys sorprenent la imatge dels nombrosos cotxes clàssics que, pilotats per persones vestides d’època, recorren els carrers de Barcelona en ple segle XXI.


Tota la informació sobre Ral·li coBarcelona – Sitges 2024

Ral·li Barcelona Sitges 2023

Dates: per confirmar.

Sortida del Ral·li: pl. Sant Jaume (Barcelona) – Diumenge 7 d’abril a les 10:30h.

Arribada del Ral·li: Port de Sitges – Aiguadolç – Diumenge 7 d’abril sobre les 12:15h.

Recorregut: Barcelona, Sitges i carreteres entre aquestes dues poblacions.

Horari: varia en funció del dia.

Vehicles participants: 65 (aproximadament).

Preu: gratis.

Programa Ral·li 2024: dona un cop d’ull al Web oficial.

Esperem que, gràcies a aquest article, no formeu part del grup de transeünts sorpresos que tenen la fortuna de creuar-se amb aquesta curiosa imatge, sinó de les persones que, sabedores del recorregut i etapes del Ral·li, així com de les diferents exposicions dels vehicles d’època que hi participan, gaudeixen al màxim d’aquest esdeveniment únic.

Mapa recorregut i etapes del Ral·li de Cotxes d’Època Barcelona – Sitges

Activitats destacades del Rally Sitges – Barcelona 2024 de cotxes d’època


Exposició de cotxes d’època participants al ral·li

En el centre comercial L’Illa Diagonal, com sol sent habitual des de fa diversos anys i amb l’objectiu de promocionar la celebració del Ral·li Internacional de Cotxes d’Època Barcelona – Sitges i així anar escalfant motors de cara a aquesta nova edició, es pot veure una exposició de fantàstics vehicles d’època.

Dates: dissabte 6 d’abril.
Horari: De 10:00h a 21:30h.
Lugar: L’Illa Diagonal.

error: @ Contenido protegido por derechos de autor / Content protected by copyright