Vols des de Barcelona

Actualització 01 jul. 2023

Gràcies a la gran oferta actual, a causa sobretot a la competència entre el gran nombre de companyies aèries que operen a Barcelona, els preus dels vols a Barcelona han baixat de forma significativa durant els últims anys. Això ha provocat que a més de ser l’única opció per arribar a la ciutat des de destins concrets, en els casos en què això no succeeix i l’avió ha de competir amb altres mitjans de transport, aquest hagi acabat per convertir-se en l’elecció majoritària dels turistes que volen conèixer la nostra ciutat.

Reserva el teu vol a i des de Barcelona

Gràcies al motor de cerca de Expedia que us oferim podreu consultar i comparar entre les diferents ofertes de vols a i des de Barcelona, podent d’aquesta forma escollir el més econòmic per les dates del vostre viatge. Únicament haureu de seleccionar la data de sortida del vostre vol i la ciutat d’origen així com la data d’arribada a Barcelona i prémer el botó “buscar” per tal que se us mostrin els diferents vols disponibles.

Companyies aèries que volen a i des de Barcelona

El fet que Barcelona sigui una ciutat de gran interès turístic ha provocat que moltes companyies ofereixen vols a Barcelona, realitzant tant vols nacionals a diferents punts d’Espanya com vols internacionals, sent les principals ciutats europees les que millor connectades estan amb Barcelona. Pel que fa als vols transoceànics, Barcelona també està connectada directament amb varies ciutats, tot i que en molts altres casos s’ha de realitzar una escala a Madrid o a una altra ciutat europea per poder volar a aquests destins més llunyans.


Depenent del tipus de companyia aèria amb la qual reservem el vol, l’antelació amb la qual ho fem, les dates escollides pel nostre viatge i des de on ho fem, el vol ens sortirà més o menys barat.

Els Aeroports de Barcelona i Catalunya

Barcelona compta amb un únic aeroport comercial, l’Aeroport de Barcelona – El Prat, a través del qual operen la majoria de les companyies aèries, concretament a la nova Terminal 1 de l’aeroport. Tanmateix existeixen dos aeroports relativament propers a Barcelona que són l’Aeroport de Girona i l’Aeroport de Reus que són utilitzats per vàries companyies aèries de baix cost i des dels quals es pot arribar a Barcelona amb tren o autocar amb menys d’una hora.

Aeroport de Barcelona El Prat

Aeroport Barcelona – El Prat

Aeroport Girona - Costa Brava

Aeroport Girona – Costa Brava

Aeroport Reus

Aeroport Reus

error: @ Contenido protegido por derechos de autor / Content protected by copyright