Setmana de les Terrasses dels Hotels de Barcelona

Actualització 13 oct. 2021

La Setmana de les Terrasses dels Hotels de Barcelona, també coneguda simplement com a Setmana de les Terrasses, és un dels esdeveniments que marquen l’inici de la temporada estiva a la ciutat. Promoguda i organitzada pel Gremi d’Hotels de Barcelona, amb aquesta iniciativa s’intenta acostar els hotels als propis ciutadans de Barcelona. Per aquest motiu, al llarg d’aquesta “teòrica” setmana, que en realitat s’allarga fins als 10 dies per poder aprofitar dos caps de setmana complets, nombrosos hotels de Barcelona organitzen una sèrie d’activitats lúdiques i culturals en les seves respectives terrasses.

Setmana de les terrasses dels hotels de Barcelona 2022

Aquest any 2022, la Setmana de les Terrasses als hotels de Barcelona arriba a la seva 10ª edició, i ho fa més en forma que mai. Així doncs, són un total de 65 hotels de la ciutat els que participen en aquesta edició, aconseguint-se d’aquesta manera que el nombre d’activitats i propostes disponibles sigui molt elevat. Malgrat això, la participació sol ser molt alta i les places limitades, fet pel qual, per assistir a algunes d’aquestes activitats pot ser necessari reservar prèviament. Tota la informació sobre aquest tema la podeu consultar al programa complet en PDF que trobareu prement l’enllaç de més a baix.


Dades i programa de la Setmana de les Terrasses 2022

Calendari: per confirmar.
Horari: variable.
Preu: * gratis.
Important: Per participar en algunes activitats pot ser necessari reservar.
Nº hotels participants: 65.
Nº activitats: 200 (aprox).
Programa 2020: consulta i descarrega el programa complet en PDF (2022 pendent).

* Les activitats són gratuïtes però les possibles consumicions i altres “extres” que puguin derivar-se de l’assistència a les mateixes poden ser de pagament.

Mapa dels hotels participants

Activitats de la Setmana de les Terrasses dels Hotels

Les activitats programades en les terrasses dels hotels de Barcelona durant aquests dies són molt diverses, encara que les dos principals i que segurament aconsegueixen atreure a més persones, són les actuacions musicals i les propostes gastronòmiques. Però aquestes no són ni molt menys les úniques propostes que s’ofereixen durant la Setmana de les Terrasses, ja que diversos hotels també organitzen activitats familiars i d’altres opten per arriscar una mica més en les seves iniciatives amb l’objectiu d’atreure a un públic amb altres interessos.

Petita mostra d’algunes activitats en programa

Taller de Sushi

Manualitats i pintacares

Espectacle de màgia

Sessió de DJ

Concert de guitarra espanyola

Natació sincronitzada

Classe de Ioga

Concert de Jazz

Bossa Nova

Degustacions

Tutorial de cafès i tes

Pool Party

Concurs Fotogràfic a Instagram

Com sol ser habitual en cada edició de la Setmana de les Terrasses dels Hotels, de forma paral·lela a les moltes activitats proposades per cadascun dels hotels, es realitza un concurs fotogràfic a Instagram. Trobareu més detalls sobre el concurs al Web oficial de l’esdeveniment, però aquí us indiquem algunes característiques del mateix.

Temàtica 1: Hoteles
Temàtica 2: Torres
# Hashtag: #SetmanaTerrasses19
Premis: per confirmar