mercats de Barcelona

Actualització 30 maig 2023

Si el que us agrada és anar en busca del coneixement de la gastronomia i la cultura de cada ciutat és fonamental visitar els seus mercats. En ells es pot comprovar tant el tipus d’aliments que es mengen en aquell indret així com fer-se una idea, més o menys encertada, del caràcter de la seva gent.

El fet de ser una ciutat relativament gran, a Barcelona hi ha molts mercats, sent alguns d’ells, com el Mercat de la Boqueria o el Mercat de Santa Caterina, dels llocs més visitats de Barcelona pels turistes. Els mercats de Barcelona tenen tant d’interès pels turistes com pels seus propis habitants, ja que fins i tot s’organitzen recorreguts guiats en els quals el centre d’atenció són els propis mercats.

El que segurament crida més l’atenció dels mercats són els productes frescos que es venen en ells, així com les diverses olors que es barregen entre si segons anem recorrent les seves parades. En això, com en altres tantes coses, els mercats de Barcelona no us defraudaran i estem convençuts que us encantarà visitar alguns dels més típics i coneguts.

Els mercats de Barcelona més importants i històrics

Perquè conegueu part de la seva rica història així com els diferents productes que s’hi venen, tant d’origen local com internacional, us hem preparat una selecció d’alguns dels mercats més importants de la ciutat de Barcelona.


Per obtenir més informació de cadascun dels mercats sobe els que us oferim una informació específica, només heu de prémer sobre l’enllaç. A la secció trobareu informació destacada sobre el mercat, tant gastronòmica com històrica i arquitectònica.

Mapa dels mercats de Barcelona més importants

error: @ Contenido protegido por derechos de autor / Content protected by copyright