Actualització 02 abr. 2024

Si els mercats d’una ciutat són una part fonamental per conèixer la cultura d’una ciutat i ens ajuda a endinsar-nos d’una forma més profunda en el seus dia a dia, els mercats de carrer són el complement ideal per l’esmentat objectiu. Un dels encants de Barcelona radica, precisament, en la gran varietat de mercats de carrer i fires que poblen varis punts de la ciutat.

Alguns es celebren certs dies de la setmana de forma permanent mentre que altres únicament de forma puntual i amb motiu d’alguna data destacada o celebració, com les d’algunes festivitats de la ciutat.

Tipus de fires i mercats de carrer que es celebran a Barcelona

A Barcelona trobareu tota mena de mercats de carrer com per exemple els mercats de carrer de roba (alguns d’ells de roba de segona mà), els mercats de carrer d’antiguitats, els dedicats a l’artesania, els enfocats en articles vintage, els d’art i antiguitats i com no, un dels preferits tant pels habitants de la ciutat com pels turistes, els mercats d’alimentació i gastronomia local.


Per conèixer de forma més detallada cada tipologia de mercat de carrer que trobareu a Barcelona, així com quins productes podreu comprar en cadascun d’ells, us suggerim que consulteu la informació que us oferim a continuació.

error: @ Contenido protegido por derechos de autor / Content protected by copyright