Sala Montjuïc: Cinema Castell

Actualització 22 febr. 2024

Sala Montjuïc és, segurament, un dels dos cicles de cinema a l’aire lliure més coneguts i importants de Barcelona. Gran part del seu mèrit es gràcies a la seva oferta de gran qualitat, amb una mescla de pel·lícules de semi estrena i grans clàssics de diferents estils cinematogràfics en un ambient únic, el Fossat de Santa Eulàlia al Castell de Montjuïc.

Aquest projecte, de l’Associació Cultural MODIband, va organitzar-se per primer cop l’any 2003 i és pioner i precursor d’aquesta “febre” per les sessions de cinema a l’aire lliure que cada estiu arriba a Barcelona.

Edició 2024 Sala Montjuïc


Programació pel·lícules Sala Montjuïc d’enguany

Pel·lícula

Pendent de confirmació

Pendent de confirmació

Pel·lícula

Pendent de confirmació

Pendent de confirmació

Pel·lícula

Pendent de confirmació

Pendent de confirmació

Pel·lícula

Pendent de confirmació

Pendent de confirmació

Dades edició 2024 Sala Montjuïc

L’edició 2024 de Sala Montjuïc, té lloc del XX de juny al XX d’agost de 2024. A continuació us informem sobre els detalls d’aquesta edició.

Horaris
Obertura: 20:30h
Concert: 20:45h
Pel·lícula: 22:00h
Preus
General: 7,5€
Amb tumbona: 10,5€
costos de gestió: 0,50€ por entrada
Lloc: Castell de Montjuïc (Fossar de Santa Eulàlia)
Idioma: V.O.S.E.

Extres per a la sessió de cinema en Sala Montjuïc

Tumbones: els assistents, poden reservar una tumbona (durant el procés de compra online), fet que permet gaudir d’una manera més còmoda del concert i de la projecció de la pel·lícula (preu: 3€).

Ecopicnic: Encara que tothom pot portar-se el propi menjar i beguda de casa, Sala Montjuïc compta amb una oferta gastronòmica de qualitat. Amb l’Ecopicnic s’inclou menjar i beguda. (preu: 11€).

Visita guiada al Castell: es pot reservar una visita guiada al Castell de Montjuïc. Inicia a les 19:00h, té una durada de 60 minuts i es realitza en espanyol (preu: 5€ – aquest any 2024 no està en programa).

+info al Web oficial: salamontjuic.org.

Què succeeix en cas de pluja?

Possibilitat 1: si comença a ploure abans de les 20:30h (hora d’obertura) i l’organització decideix anul·lar la sessió, s’abonarà l’import de les entrades a tots aquells que les hagin comprat de forma anticipada.

Possibilitat 2: si la pluja apareix a partir de les 20:30h, amb l’accés al recinte ja obert, les persones que hagin comprat les entrades podran assistir de forma gratuïta a la sessió d’una altra pel·lícula de Sala Montjuïc.

Mapa i com arribar al Castell de Montjuïc

En transport públic


Metro
“Espanya” (L1 i L3) + pujar a peu o amb l’autobús llançadora
“Paral·lel” (L2 i L3) + Funicular de Montjuïc
Autobús
Línies 55 i 150. Una altra opció és arribar fins a la pl. d’Espanya amb autobús i allí agafar l’autobús llançadora

Servei llançadora
L’organització ofereix un servei de llançadora gratuït entre la Pl. d’Espanya (concretament en l’encreuament entre l’av. Reina Maria Cristina i l’av. del Paral·lel) i el Castell de Montjuïc.
Horari de pujada: de 20:15h a 21:30h | Horari de baixada: al finalitzar la pel·lícula.

En taxi (reserva online)

En vehicle privat

Es pot arribar amb cotxe o moto i intentar aparcar a les proximitats al Castell de Montjuïc. Les places per a cotxes escassegen així que una bona opció és deixar el cotxe a prop de la plaça Espanya i pujar fins al castell amb l’autobús llançadora. En el cas que necessiteu aparcar el vostre cotxe en un pàrquing privat, podeu fer-ho a través del següent enllaç.

error: @ Contenido protegido por derechos de autor / Content protected by copyright