recorrer zonas de Barcelona a pie

Actualització 28 juny 2023

Una de les millors formes de conèixer i gaudir de Barcelona a fons és fer-ho a peu. Per a això es pot optar per realitzar diferents passejades i caminades per alguna de les zones i barris de la ciutat que susciten un major interès.

Aquests recorreguts els podreu fer o bé pel vostre propi compte o mitjançant algun dels nombrosos tours guiats que s’organitzen diàriament per gairebé tota la ciutat.

Passejades a peu per Barcelona pel vostre compte

Cada zona de Barcelona té el seu propi encant, des dels barris amb més història de la ciutat, com són La Barceloneta, El Raval, El Gòtic o Sant Pere, Santa Caterina i La Ribera, pertanyents al districte de Ciutat Vella, fins a uns altres molt més moderns, com L’Eixample, passant per les que, originalment, foren poblacions independents i que, degut al ràpid increment demogràfic i en conseqüència d’extensió geogràfica que va viure Barcelona durant finals del segle XIX i principis del segle XX, van acabar per provocar la seva annexió a la ciutat de Barcelona, cas destacat del Barri de Gràcia.


També hem inclòs un altre tipus de propostes, com a passejos per les dues zones verdes més extenses de Barcelona, que són el Parc de Montjuïc i la una mica més apartada, Muntanya del Tibidabo així com un tranquil recorregut pel Passeig Marítim.

Barri Gòtic de Barcelona

Barri Gòtic

Barrio de La Barceloneta

La Barceloneta

El Raval

El Raval

El Born La Ribera

El Born – La Ribera

Barrio de Gracia Barcelona

Barri de Gràcia

Eixample Barcelona

L’Eixample

Passeig Marítim Barcelona

Passeig Marítim de Barcelona

Gràcies a aquestes seccions específiques sobre cadascun d’aquests barris i zones de la ciutat que us hem preparat, podreu passejar pel vostre compte, veient en primera persona els llocs imprescindibles i mès emblemàtics que alberguen així com descobrir alguns racons ocults que s’hi amaguen, i que tot i que en molts casos resulten igualment interessants, moltes vegades passen desapercebuts.


A més, completem la informació amb suggeriments de bars, restaurants i locals, les festivitats més destacades i tot tipus de propostes lúdiques i culturals amb la confiança que us resultin de gran utilitat.

Rutes guiades a peu i en català per Barcelona

Si el que esteu buscant és fer un recorregut guiat a peu, a continuació us oferim dues possibilitats diverses.

La primera d’elles és la de consultar i poder reservar alguna de les nombroses rutes guiades a peu que s’organitzen a la ciutat, algunes d’ells generals i que recorren certes zones de Barcelona i d’altres temàtiques.

La segona opció és la de fer un tour privat totalment a mida segons les vostres necessitats, i sempre de la mà d’un guia oficial de Barcelona i Catalunya.

error: @ Contenido protegido por derechos de autor / Content protected by copyright