recorrer zonas de Barcelona a pie

Una de les millors formes de conèixer i gaudir de Barcelona a fons és fer-ho a peu. Per a això es pot optar per realitzar diferents passejades i caminades per alguna de les zones i barris de la ciutat que susciten un major interès. Aquests recorreguts els podreu fer o bé pel vostre propi compte o mitjançant algun dels nombrosos tours guiats que s’organitzen diàriament per gairebé tota la ciutat.

Passejades a peu pel vostre compte

Cada zona de Barcelona té el seu propi encant, des dels barris amb més història de la ciutat, com són La Barceloneta, El Raval, El Gòtic o Sant Pere, Santa Caterina i La Ribera, pertanyents al districte de Ciutat Vella, fins a uns altres molt més moderns, com L’Eixample (El Ensanche), passant per les que, originalment, foren poblacions independents i que, degut al ràpid increment demogràfic i en conseqüència d’extensió geogràfica que va viure Barcelona durant finals del segle XIX i principis del segle XX, van acabar per provocar la seva annexió a la ciutat de Barcelona, cas destacat del Barri de Gràcia. També hem inclòs un altre tipus de propostes, com a passejos per les dues zones verdes més extenses de Barcelona, que són el Parc de Montjuïc i la una mica més apartada, Muntanya del Tibidabo així com un tranquil recorregut pel Passeig Marítim.


Gràcies a aquestes seccions específiques sobre cadascun d’aquests barris i zones de la ciutat que us hem preparat, podreu passejar pel vostre compte, veient en primera persona els llocs imprescindibles i mès emblemàtics que alberguen així com descobrir alguns racons ocults que s’hi amaguen, i que tot i que en molts casos resulten igualment interessants, moltes vegades passen desapercebuts. A més, completem la informació amb suggeriments de bars, restaurants i locals, les festivitats més destacades i tot tipus de propostes lúdiques i culturals amb la confiança que us resultin de gran utilitat.

Rutes guiades a peu i en català per Barcelona

Si el que esteu buscant és fer un recorregut guiat a peu, a continuació us oferim dues possibilitats diverses. La primera d’elles és la de consultar i poder reservar alguna de les nombroses rutes guiades a peu que s’organitzen a la ciutat, algunes d’ells generals i que recorren certes zones de Barcelona i d’altres temàtiques. La segona opció és la de fer un tour privat totalment a mida segons les vostres necessitats, i sempre de la mà d’un guia oficial de Barcelona i Catalunya.

  • 27
    Shares

✅ ARTICKET BCN