hotels 1 estrella Barcelona

Actualització 19 juny 2020

Mapa amb els hotels d’1 estrella a Barcelona

Si el que voleu es trobar un allotjament a bon preu a Barcelona una bona elecció és fer-ho en algun dels molts hotels d’1 estrella. En el moment de reservar un hotel d’1 estrella a Barcelona heu de tenir en compte que us trobareu amb relativament poques comoditats, però això no vol dir que hagi de ser un allotjament brut ni molts menys, ja que existeixen una gran quantitat d’hotels d’1 estrella a Barcelona que ofereixen un allotjament en molt bones condicions.

On trobar els millors hotels d’1 estrella a Barcelona?

Molts d’aquests hotels es troben en el centre de Barcelona, en el districte de Ciutat Vella, en barris com El Raval, La Barceloneta, El Gòtic, Sant Pere, Santa Caterina i la Ribera.

Els millors Hotels d’1 estrella recomanats a Barcelona

Us oferim una selecció amb alguns dels millors hotels d’1 estrella a Barcelona, tot i que si ho preferiu teniu la possibilitat de fer una cerca més exhaustiva gràcies al motor de cerca que trobareu a continuació. Només us quedarà comparar les diferents facilitats que us ofereixen cadascun d’ells, així com el preu de l’allotjament per acabar reservant el que considereu més adequat.

error: @ Contenido protegido por derechos de autor / Content protected by copyright