Barcelona per carretera

Actualització 24 maig 2023

Barcelona està connectada amb varies ciutats de Barcelona gràcies a la xarxa de carreteres de l’Estat i de Catalunya que permeten arribar a Barcelona sense grans dificultats, sent la major d’elles el cost dels peatges que segurament us trobareu durant el trajecte.

Formes d’arribar per carretera a Barcelona

Ja sigui amb cotxe, moto o autocar, arribar a Barcelona per carretera és una de les opcions que molts viatgers utilitzen per arribar a Barcelona, ja sigui des de ciutats relativament properes d’Espanya com altres molt més llunyanes i fins i tot des de altres ciutats de països com Itàlia, França, Alemanya, Holanda, etc.

Un dels inconvenients d’arribar per carretera és l’elevat cost que suposa la benzina i els peatges, la qual cosa fa que segons la ciutat des de la qual viatgeu us pugui acabar sortint més car fer-ho amb cotxe que amb avió o amb tren. Per aquest motiu resulta fonamental fer certs càlculs abans del viatge i en el cas d’anar amb vehicle privat optar per fer-ho en grup, ja que quantes més persones viatgeu més econòmic us sortirà el poder compartir les despeses del viatge entre més gent. Segurament aquesta és la raó per la qual el cotxe o fins i tot una furgoneta és el mitjà de transport escollit per les famílies i grups d’amics per arribar a Barcelona.


Si pel contrari escollim el viatge en autobús, el peatge i el cost de benzina no serà un aspecte que ens influeixi de forma directa, per tant, el que haurem de fer és buscar entre varies empreses per tal de localitzar les que ofereixin els desplaçaments més econòmics.

error: @ Contenido protegido por derechos de autor / Content protected by copyright