Museu de la Xocolata de Barcelona

Actualització 12 ag. 2023

Un dels museus preferits pels més petits és, sens dubte, el Museu de la Xocolata de Barcelona. Promogut, pel Gremi Provincial de Pastisseria de Barcelona, amb l’objectiu de promoure i divulgar la història i beneficis de la xocolata, la seva visita resulta molt atractiva per a tots els fans del cacau i la xocolata així com per a les les families amb nens.

Museo de la Xocolata de Barcelona

Entradas Museu de la Xocolata de Barcelona

Comprar

-5% online

Barcelona Turisme

Un altre dels atractius del museu és la seva ubicació, ja que es localitza en part de l’antic convent de Sant Agustí, també seu de l’Arxiu Fotogràfic de Barcelona (el qual organitza petites però interessants mostres fotogràfiques) i del Centre Cívic de Sant Agustí, del que us convidem a visitar el seu pati a l’aire lliure, des d’on podreu observar i apreciar part de l’estructura original del convent.

Què ofereix el Museu de la Xocolata de Barcelona?

Cadascuna de les 8 sales en les quals es divideix el museu té com a objectiu, des de diferents àmbits, apropar al visitant al fascinant món del cacau i de la xocolata. Així doncs, el recorregut pel museu, permetrà conèixer l’origen, el seu l’ús i el que representa per a les diferents cultures.


Es poden olorar diferents tipus de cacau, conèixer més sobre els països conreadors, el funcionament de les plantacions i el procés d’elaboració del gra fins a convertir-se en el producte que tantes passions aixeca, la xocolata.

EL CACAU I LA XOCOLATA
XOCOLATA ENTRE CULTURES
ART I CREACIÓ
PASTISSERIA I XOCOLATA
AUDIOVISUALS
MAQUINÀRIA
SALA BARCELONA
BOTIGA – CAFETERIA

Tot i que les entrades es poden comprar el mateix dia de la visita a la taquilla del Museu de la Xocolata, en el cas de Comprar-les online s’obté un estalvi del 5% en el seu import. Per accedir al museu solament haureu de presentar el comprovant que es genera una vegada finalitzat el procés de compra.

Activitats al Museu de la Xocolata de Barcelona

El Museu de la Xocolata és un dels més prolífics realitzant tot tipus d’activitats, moltes d’elles estan dedicades als nens, ja sigui mitjançant la realització de divertides activitats familiars o altres enfocades a les escoles.

Per a nens
Entre les activitats per a nens sobresurt la de “Coneguem la Xocolata” en la qual als nens de 0 a 3 anys se’ls hi narra un conte que explica els orígens de la xocolata per posteriorment fer una sèrie de jocs on, com no podia ser d’altre manera, la xocolata és l’absoluta protagonista.

Per a adults
D’entre totes les activitats dedicades als més grans, moltes hi guarden una estreta relació amb tot tipus de cursos de cuina, centrats en l’elaboració de dolços on l’ingredient principal és la xocolata i que, per descomptat, finalitza amb la degustació del que s’hagi preparat.

Galeria de fotos

Mapa i com arribar al Museu de la Xocolata de Barcelona


Mapa de Barcelona

Adreça

c/ Comerç 36, Barcelona.

Horari de visita

De dilluns a dissabte: de 10:00h a 19:00h (del 15 de juny al 15 de setembre obert fins les 20:00h).

Diumenges: de 10:00h a 15:00h.

Tancat: 1 i 6 de gener i 25 i 26 de desembre.

Preu de l’entrada

General: 6,€

Reduïda: 5,10€ per a nens (dels 7 als 18 anys) i pels estudiants

Altres descomptes: Per a grups de més de 15 persones, estudiants, jubilats, propietaris del Carnet Jove o del TresC, etc. Us recomanem informar-vos a les taquilles abans de comprar l’entrada.

Gratis: nens menors de 7 anys, membres del Club Super 3, ICO i BCN Card.

Com arribar-hi?

Metro: Arc de Triomf (línia 1) i Jaume I (línia 4).

Tren (RENFE): Arc de Triomf.

Autobusos: línies V15, V17, H14, V19 i H16.

A peu: Si esteu donant una volta pel barri de la Ribera podreu arribar-hi a peu tranquil·lament. Si us trobéssiu al centre de Barcelona o a al barri de la Barceloneta podríeu arribar-hi després d’un passeig, tot i que en aquesta ocasió aquest serà una mica més llarg.

Llocs d’interès pròxims

Parc de la Ciutadella de Barcelona
Estació de França de Barcelona
Arc del Triomf de Barcelona
Zoo de Barcelona
Museu Picasso de Barcelona

error: @ Contenido protegido por derechos de autor / Content protected by copyright