Museu del Modernisme Català

Actualització 26 ag. 2023

Un dels estils arquitectònics en els quals l’empremta d’artistes catalans és més important és el del Modernisme, estil que compta amb una varietat especial a Catalunya, el denominat Modernisme Català. D’aquí que existeixi a Barcelona el Museu del Modernisme de Barcelona Què podrem veure durant la visita al Museu del Modernisme de Barcelona?

El projecte del Museu del Modernisme de Barcelona (MMBCN), originalment Museu del Modernisme Català, es va portar a terme amb la intenció de poder mostrar la col·lecció privada dels antiquaris Fernando Pinós i Maria Guirao. L’esmentada col·lecció compta amb unes 350 obres dels artistes més influents i destacats del Modernisme Català.

Els 4 Gats, bressol del Modernisme

Visita al Museu del Modernisme de Barcelona

Entrades

Inclou la visita a l’exposició “Els 4 Gats: bressol del Modernisme”

Tiqets

La col·lecció del MMBCN

Aquestes 350 obres exposades es reparteixen en diferents modalitats: escultura, pintura, mobiliari i arts decoratives, podent trobar les relacionades amb el mobiliari a la planta superior mentre que la resta s’exhibeixen a la planta baixa.


Totes les peces tenen un gran valor artístic, amb obres de grans artistes com Santiago Rusiñol, Gaspar Camps i Junyent o Ramon Casas entre d’altres, però molts visitants del museu senten atracció especialment per certes peces realitzades pel famós arquitecte Antoni Gaudí.

vitrall floral

La visita al Museu del Modernisme de Barcelona és imprescindible per a tot aficionat a l’art i, malgrat que no és un dels “grans museus” de la ciutat, s’està fent un forat cada vegada major en l’espai museístic de Barcelona. Gran part de culpa d’aquest èxit la té la seva excel·lent col·lecció i les diverses activitats que realitza periòdicament per atraure al públic menys coneixedor i amant de l’art.

Galeria de fotos

Mapa i com arribar al Museu del Modernisme de Barcelona


Veure Mapa de Barcelona en un mapa més gran

Adreça

C/ Balmes 48, Barcelona

Horari de visita

De dilluns a divendres: de 10:30h a 14:00h i de 16:00h a 19:00h.

Tancat: dissabte, diumenge i els festius. També el 25 de desembre i l’1 de gener.

Preu de l’entrada

General: 12€

Senior: 9€

Joves (14-21 anys): 8€

Gratis: menors de 14 anys.

¿Cómo llegar?

Metro: Catalunya (línias 1, 3), Universitat (línies 1, 2) i Passeig de Gràcia (línies 2, 3 i 4).

Autobusos: línies 7, 50, 54, 63, 67, 68, H12 i V17.

A peu: és ideal arribar-hi a peu si ens trobem pels voltants de Plaça Catalunya o en un altre punt proper al centre de la ciutat.

Llocs d’interès pròxims

Plaça de Catalunya
Passeig de Gràcia
Rambla de Catalunya
Plaça Universitat de Barcelona
Edifici Històric Universitat de Barcelona

error: @ Contenido protegido por derechos de autor / Content protected by copyright