Museu Cera Barcelona

Actualització 26 ag. 2023

A pocs passos de les Rambles, un petit passatge ens condueix fins a un fantàstic edifici d’arquitectura neoclàssica projectat l’any 1867 com a seu de la Banca de Barcelona i en el qual, des de l’any 1973, es troba un dels museus més particulars de la ciutat, el Museu de Cera de Barcelona.

Tota la informació per a visitar el Museu de Cera

Enrique Alarcón, arquitecte i escenògraf va ser l’encarregat d’idear i impulsar el museu de cera, sent ell mateix l’encarregat de triar un edifici amb encant i possibilitats a l’hora de crear una atmosfera el més misteriosa possible on situa pel seu. Malgrat, que es troba una mica amagat, és relativament fàcil arribar al museu de cera, ja que trobareu una taquilla en un costat de la part central de les La Rambla.

Tipus de visita i entrades per al Museu de Cera

Per a visitar el Museu de Cera de Barcelona, podeu comprar les entrades el mateix dia de la visita en les taquilles o, optar per comprar-les online, el que us suposarà un descompte del 5% en el preu de les entrades.

Infection Evolution al Museu de Cera
Infection Evolution Museu Cera Barcelona

Infection Evolution: esdeveniment especial i molt terrorífic
Actualment no disponible

entrades Museu Cera Barcelona

Visita al Museu de Cera de Barcelona

Entrades

Visita al museu de cera de Barcelona

-5% online

Barcelona Turisme

entrades Las Golondrinas

Museu de Cera + Tour Las Golondrinas

Comprar

Aprofita d’aquesta promoció que inclou l’entrada al Museu de Cera de Barcelona i un recorregut en les famoses embarcacions de Las Golondrinas

-15% online

Tiqets

Tot just entrar al Museu de Cera de Barcelona us trobareu amb l’escala d’honor, una escala de marbre que unida a la catifa vermella situada sobre ella us convidarà a endinsar-nos en el seu misteriós interior. El museu compta amb diverses sales tot i que al contrari del que ocorre en altres museus de cera d’altres ciutats com per exemple Londres aquestes no són molt grans i es troben molt pròximes entre si. Us recomanem que no tingueu massa pressa i que us ho prengueu amb bastant calma, fixant-vos en cadascun dels detalls de les diferents figures de cera exposades.


Durant el recorregut us trobareu tot tipus de personatges, tant actuals com històrics relacionats amb l’art, la cultura, la música, el cinema, la literatura, etc. Per a atorgar-li un toc diferencial al Museu de Cera de Barcelona respecte al de museus de cera de ciutats d’altres països, diversos d’aquests personatges són grans figures de la cultura i història de Catalunya i d’Espanya.

Visites nocturnes i teatralitzades al Museu de Cera

Visites comentades: us ajudaran a aprendre una mica més sobre uns certs personatges històrics que es troben en el museu i de com es realitzen les figures de cera perquè acabin tenint un aspecte el més semblant possible al personatge real.

Visites teatralitzades: un altre dels atractius del museu de cera són les visites dramatitzades nocturnes, gràcies a les quals es pot gaudir d’una experiència molt més real.

Horror Experience: de manera puntual també es realitzen aquestes terrorífiques funcions.

Una bona manera de gaudir encara més de la visita al museu, encara que per un preu més elevat, és afegir el loguer de l’àudio-guia, un llibre catàleg, una foto de regal i un descompte del 10% en el Passatge del Temps (passatge del temps en castellà) i en el Bosc dels Fades (bosc de les fades).

Passatge del Temps i Bosc dels Fades

Un cop finalitzada la visita, el museu us recomana que us acosteu al Passatge del Temps i al Bosc dels Fades, localitzats a l’interior de l’edifici d’enfront del museu de cera.

Bosc dels Fades

Si us endinseu fins al fons del Passatge del Temps arribareu al Bosc dels Fades, un lloc en el qual gràcies a una fantàstica decoració i ambientació ens semblarà endinsar-nos en un bosc màgic i encantat ple de fades on es pot gaudir d’un moment de descans prenent alguna cosa.

Bosc de les Fades

Reserva al Bosc de les Fades

Comprar

Oferta especial begudes

Tiqets

Passatge del Temps

Pot resultar una mica difícil definir al passatge del temps però per a simplificar podem dir que es tracta d’un espai en el qual s’ofereixen tot tipus d’objectes de disseny i d’avantguarda realment originals i que resulten ideals per a regalar.

Galeria de fotos

Mapa


Mapa més gran de Barcelona

Adreça

Ptge. Banca 7, Barcelona

Horari de visita

De dilluns a divendres: de 10:00h a 13:30h i de 16:00h a 19:30h.

Dissabte, diumenge i festius: de 11:00h a 14:00h i de 16:30h a 20:30h.

Estiu: obert tots els dies de 10:00h a 22:00h.

Tancat: tots els dilluns (excepte els festius), l’1 de gener, 1 de maig i el 25 de desembre.

Preu de l’entrada

Adult: 15€.

Adult + audioguia: 18,5€.

Reduïda: 9€ per a nens de 5 a 11 anys, pensionistes i propietaris del Carnet Jove.

Reduïda + audioguia: 12,5€ per a nens de 5 a 11 anus, pensionistes i propietaris del Carnet Jove.

Visita comentada per a grups: 40€.

Com arribar?

Metro: Drassanes (línia 3).

Autobusos: línies 59, 91, 120, D20, H14, V13 i autobús turístic.

A peu: podeu arribar a peu si us trobeu al barri de Poble Sec.

Llocs propers d’interès

Centre d’Arts Santa Mònica
Monument a Cristòfor Colom de Barcelona
Centre Comercial Maremagnum
Gran Teatre del Liceu de Barcelona
La Rambla de Barcelona

error: @ Contenido protegido por derechos de autor / Content protected by copyright