Museu de Cera de Barcelona

Actualització 15 maig 2024

A pocs passos de les Rambles, un petit passatge ens condueix fins a un fantàstic edifici d’arquitectura neoclàssica projectat l’any 1867 com a seu de la Banca de Barcelona i en el qual, des de l’any 1973, es troba un dels museus més particulars de la ciutat, el Museu de Cera de Barcelona.

Tota la informació sobre el Museu de Cera de Barcelona

Enrique Alarcón, arquitecte i escenògraf va ser l’encarregat d’idear i impulsar el museu de cera, sent ell mateix l’encarregat de triar un edifici amb encant i possibilitats a l’hora de crear una atmosfera el més misteriosa possible on situa pel seu.

entradas Museo de Cera de Barcelona

Entrades Museu de cera de Barcelona

Comprar

Inclou la visita al Mirador de Colom

Barcelona Turisme

Malgrat, que es troba una mica amagat, és relativament fàcil arribar al museu de cera, ja que trobareu una taquilla en un costat de la part central de les La Rambla.

Visita al Museu de Cera de Barcelona

Per a visitar el Museu de Cera de Barcelona, podeu comprar les entrades el mateix dia de la visita en les taquilles o, optar per comprar-les online, el que us permetrà evitar-vos la cua de les taquilles.


Tot just entrar al Museu de Cera de Barcelona us trobareu amb l’escala d’honor, una escala de marbre que unida a la catifa vermella situada sobre ella us convidarà a endinsar-nos en el seu misteriós interior.

Espais i sales del Museu de Cera de Barcelona

El museu compta amb diverses sales tot i que al contrari del que ocorre en altres museus de cera d’altres ciutats com per exemple Londres aquestes no són molt grans i es troben molt pròximes entre si.

Us recomanem que no tingueu massa pressa i que us ho prengueu amb bastant calma, fixant-vos en cadascun dels detalls de les diferents figures de cera exposades.

Durant el recorregut us trobareu tot tipus de personatges, tant actuals com històrics relacionats amb l’art, la cultura, la música, el cinema, la literatura, etc.

Per a atorgar-li un toc diferencial al Museu de Cera de Barcelona respecte al de museus de cera de ciutats d’altres països, diversos d’aquests personatges són grans figures de la cultura i història de Catalunya i d’Espanya.

Passatge del Temps i Bosc dels Fades

Un cop finalitzada la visita, el museu us recomana que us acosteu al Passatge del Temps i al Bosc dels Fades, localitzats a l’interior de l’edifici d’enfront del museu de cera.

Bosc dels Fades

Si us endinseu fins al fons del Passatge del Temps arribareu al Bosc dels Fades, un lloc en el qual gràcies a una fantàstica decoració i ambientació ens semblarà endinsar-nos en un bosc màgic i encantat ple de fades on es pot gaudir d’un moment de descans prenent alguna cosa.

Passatge del Temps

Pot resultar una mica difícil definir al passatge del temps però per a simplificar podem dir que es tracta d’un espai en el qual s’ofereixen tot tipus d’objectes de disseny i d’avantguarda realment originals i que resulten ideals per a regalar.

Mapa i com arribar al Museu de Cera de Barcelona


Mapa més gran de Barcelona

Adreça

Ptge. Banca 7, Barcelona

Horari de visita

Tots els dies: de 10:00h a 19:00h.

Tancat: l’1 i el 6 de gener i el 25 i 26 de desembre.

Preu de l’entrada

Adult: 21€.

Reduïda: 17€ per a nens de 6 a 16 anys.

Gratis: nens menors de 6 anys.

Pack Família: 59,90€.

Com arribar?

Metro: Drassanes (línia 3).

Autobusos: línies 59, 91, 120, D20, H14, V13 i autobús turístic.

A peu: podeu arribar a peu si us trobeu al barri de Poble Sec.

Llocs propers d’interès

Centre d’Arts Santa Mònica
Monument a Cristòfor Colom de Barcelona
Centre Comercial Maremagnum
Gran Teatre del Liceu de Barcelona

error: @ Contenido protegido por derechos de autor / Content protected by copyright