Museu del Barça

Actualització 12 ag. 2023

El Museu del Futbol Club Barcelona és un dels llocs preferits tan pels aficionats blaugranes de Barcelona com dels milers i milers d’aficionats al Barça de totes les parts del món i que no dubten a visitar l’estadi del Camp Nou durant la seva visita a Barcelona. Això fa que el Museu del Barça es trobi cada any entre els 10 llocs més visitats de la ciutat

Visita i entrades per al Camp Nou Experience Tour

El tour Camp Nou Experience inclou la visita al Museu, al Camp Nou i a l’Espai Multimèdia. En el museu podreu trobar els diferents trofeus aconseguits pel Barça al llarg de la seva història així com tot tipus d’objectes pertanyents tant a la institució com als seus jugadors més importants.

Camp Nou Experience

Entrades Tour Camp Nou Experience

Entrades

Inclou la visita al Museu del F.C. Barcelona

Inclou un tour pel Camp Nou

Accés prioritari

En la mesura que sigui possible us recomanem que la visita la feu un dia en què no coincideixi amb un partit del Barça en el seu estadi pel fet que quan això es dona es veu afectat tant l’horari d’obertura del museu com el recorregut del Camp Nou Experience, no podent-se realitzar el tour pel Camp Nou que és, sens dubte, una de les millors experiències de la visita.

Les entrades per fer el tour del Camp Nou Experience es poden comprar en les pròpies taquilles del museu situades a l’estadi i a les quals s’arriba a través dels accessos 7 i 9. Una altra opció és la de comprar les entrades online. En fer-ho d’aquesta manera us podreu estalviar les cues que solen formar-se en la taquilla, que depenent del dia i de l’hora poden arribar a ser una mica llargues.


La visita al Camp Nou Experience té una durada aproximada d’entre 1 hora i mitja i dues hores aproximadament. Tant el recorregut pel Camp Nou com pel museu s’acompanya d’una àudio guia en diversos idiomes (català, castellà, anglès, francès, italià, alemany, portuguès, holandès i rus) que serveix de gran ajuda per a conèixer la història dels trofeus i peces més interessants que s’exposen en el museu així com dels racons de l’estadi que es poden visitar.

Guia oficial del F.C. Barcelona

Si es desitja, existeix la possibilitat de contractar un guia oficial del F.C. Barcelona, mitjançant el següent email: booking@fcbarcelona.cat.

La botiga del Barça
Per la mateixa porta que us porta a les taquilles també s’accedeix a la botiga del Barça, sens dubte una visita indispensable juntament amb la del Museu, el Camp Nou i l’Espai Multimèdia. En ella trobareu a la venda tots i cadascun dels productes oficials del club (l’accés a la botiga és gratis i s’hi pot accedir sense pagar l’entrada Camp Nou Experience per poder-hi entrar).

Museu del Futbol Club Barcelona
La visita al museu permet descobrir tota la història d’aquest club centenari, veure en primera persona els seus nombrosos trofeus, els diferents equipaments que han portat els seus jugadors, les millors imatges i vídeos i, per descomptat, comprendre una mica millor la seva filosofia.

trofeig Champions League

Tour pel Camp Nou
El recorregut pel Camp Nou ens obre les portes de la llotja presidencial, de les cabines de la premsa, de la zona d’entrevistes i de la premsa, del plató de televisió que hi ha a l’estadi, de l’àrea de vestuaris i del túnel que porta als jugadors fins al camp. Sobre els vestuaris comentar que únicament es pot accedir al que utilitzen els equips visitants ja que en el del Barça hi ha pertinences personals dels jugadors.

Espai Multimèdia
Diverses pantalles de totes les grandàries mostren alguns dels moments més màgics de la història del F.C. Barcelona. Tot això amb un so ambient en el que es pot escoltar l’himne del Barça i llegir la traducció del mateix en més de 30 idiomes, sent el colofó final una gran taula audiovisual interactiva de 8 metres de longitud.

FCB Foto

Gràcies a la FCB Foto, durant el recorregut podreu fer-vos una foto amb el vostre jugador favorit o amb algun trofeu. Sens dubte un bon record de la visita!

Compra les teves entrades per al partit del F.C. Barcelona

Si viviu a Barcelona i sou simpatitzants del Barça però no socis o si esteu de visita per Barcelona i teniu la fortuna que la vostra estada a la ciutat coincideix amb algun dels partits que el F.C. Barcelona juga al Camp Nou, no podeu deixar l’oportunitat de comprar unes entrades per al partit.

entrades partits F.C. Barcelona Camp Nou

Entrades partits F.C. Barcelona al Camp Nou

Comprar

Entrades oficials pels partits del Barça

La Lliga, la Champions League i la Copa del Rei

Barcelona Turisme

A través dell nostre portal i mitjançant un partner oficial del F.C. Barcelona pots comprar les teves entrades, triant entre diferents tipus de localitats. Una vegada realitzada la compra, solament haureu de seguir les indicacions indicades per a accedir a l’estadi el dia del partit.

Galeria de fotos

Mapa de l’Estadi del Fútbol Club Barcelona i voltats


Mapa més gran de Barcelona

Adreça

av. de Joan XXIII (acceso 9), Barcelona.

Horari de visita

Des del 2 d’abril al 15 d’octubre de 09:30h a 19:30h i la resta de l’any de 10:00h a 18:30h. El 31 de desembre i tots els diumenges i festius de 10:00h a 14:30h (El Tour Camp Nou està obert fins a una hora abans del tancament del Museu).

Dia de partit de Champions League al Camp Nou: El tour pel Camp Nou no es realitza ni el dia del partit ni el dia previ. Aquests dies solament és possible visitar el museu i observar una vista panoràmica de l’estadi (el dia del partit de Champions, fins a les 15:00h).

Tancat: 25 de desembre i 1 de gener.

Preu de l’entrada

General: 26€.

Descompte: 20€ per a nens de 6 a 13 anys, majors de 70 anys, famílies amb carnet de família nombrosa, estudiants i penyes.

Gratis: nens de 0 a 5 anys.

Com arribar?

Metro: Palau Reial (línia 3) i Collblanc (línia 5).

Autobuses: línies 7, 33, 50, 54, 75, 113, 157, D20, H6, H8, H10, L50, L62 i autobús turístic.

Tramvia (Tram): Palau Reial (T1, T2 i T3)

Llocs propers d’interès

Parc i roserar de Cervantes de Barcelona
Parc i jardins de Pedralbes
Monestir de Pedralbes
Palau Reial de Pedralbes
Pavellons Fincas Güell

error: @ Contenido protegido por derechos de autor / Content protected by copyright