CosmoCaixa Barcelona

Actualització 22 març 2024

El CosmoCaixa de Barcelona no és res més que el Museu de la Ciència de la ciutat, anomenat així després de la remodelació realitzada per l'”Obra Social de La Caixa”.

Malgrat que està ideat per a tot tipus de visitants esdevé un lloc ideal per anar amb la família, ja que existeixen una gran quantitat d’activitats pensades per tal que els nens i els joves adquireixin més nocions sobre la ciència, a més a més de comptar amb uns preus molt assequibles.

Entrades per a visitar el CosmoCaixa de Barcelona

CosmoCaixa Barcelona

Visita al CosmoCaixa Barcelona

Entrades

-5% online

Barcelona Turisme

Tota la informació sobre el CosmoCaixa de Barcelona

Un dels elements que destaca del CosmoCaixa de Barcelona és la seva seu, ja que es localitza en un edifici modernista que va ser projectat per Josep Domènech i Estapà. Ideat com a residència, després de les reformes realitzades l’any 2004, s’adapta perfectament a les necessitats i característiques d’un gran museu de la ciència.

Què veure i visitar al CosmoCixa de Barcelona

Cadascun dels espais permanents del Cosmocaixa de Barcelona té les seves pròpies particularitats, el que permet que, tot i que tots siguin igualment interessants, cada persona trobi més atractius uns o uns altres. El que és segur és que, en finalitzar la visita, tothom ha gaudit d’una estona distreta i fins i tot divertida mentre aprenia noves coses sobre “un món tan interessant com la Ciència”.

Exposicions Temporals al CosmoCaixa

A més dels espais permanents, un dels atractius afegits del Cosmocaixa de Barcelona són les exposicions temporals que es programen i que, com no podia ser d’una altra forma, es troben totalment relacionades amb la ciència i la mostren d’una forma atractiva i en ocasions, fins i tot, fascinant.


interior CosmoCaixa Barcelona

El Mur Geològic
Es tracta d’una roca de més de 90 tones amb la qual es poden realitzar diversos experiments.

El Bosc Inundat
Sense dubte la icona del museu, una reproducció fidel de més de 1000 m2 de bosc amazònic on s’hi troben espècies vegetals i animals autòctons de Brasil.

La Sala de la Matèria
En aquest espai permanent podreu conèixer els detalls de l’evolució de la matèria des del seu inici.

Planetari 3D
Recentment reformat, el nou planetari permet realitzar projeccions en 3 dimensions, la qual cosa permet que el visionat de les projeccions sigui encara més espectacular.

La Plaça de la Ciència
Es tracte de l’espai obert del museu, convertit en una gran plaça on gràcies a la instal·lació d’alguns mòduls es podrà seguir gaudint de la ciència.

Flash i Click
Espai orientat a nens de 7 a 9 anys on gràcies a entretinguts mòduls se’ls intenta aficionar al, encara desconegut per a ells, món de la ciència.

Planetari Bombolla
Planetari destinat als nens de 4 a 10 anys que els permetrà donar els seus primers passos en el món de l’astronomia.

Toca toca!
Dels preferits per als nens, es tracte d’un espai del museu que permet conèixer el món animal i el seu entorn en primera persona, ja que es poden tocar varies espècies d’animals així com endinsar-se en l’hàbitat on viuen.

Estació Meteorològica
Es tracta d’una estació meteorològica gràcies a la qual es pot comprovar que coneixent diferents paràmetres es pot arribar a realitzar una previsió meteorològica.

Amb ganes de visitar diverses exposicions?

exposicions temporals i mostres a Barcelona

Galeria de fotos

Mapa


Mapa més gran

Adreça

c/ Isaac Newton 26, Barcelona.

Horari de visita

De dilluns a diumenge: de 10:00h a 20:00h.

Horari dies especials: de 10:00h a 18:00h els dies 24 i 31 de desembre i 5 de gener.

Tancat: Els dilluns, el 25 de desembre i l’1 i el 6 de gener.

Preu de l’entrada

General: 6€.

Gratis: Clients de CaixaBank i menors de 16 anys.

Com arribar-hi?

FGC: Av. Tibidabo.

Autobuses: línies 60, 123 i 196 són les més properes. Altres línies d’autobús, amb parada a uns 10 minuts a peu del CosmoCaixa, són 22, 131, H4, V13, V15 y l’autobús turístic.

Llocs d’interès propers

Tramvia Blau
Mirablau
Mirabé
Funicular del Tibidabo
Torre Bellesguard

error: @ Contenido protegido por derechos de autor / Content protected by copyright