Centre d'Arts Santa Mònica

Actualització 26 maig 2023

Gestionat pel departament de cultura de la Generalitat de Catalunya, el Centre d’Arts Santa Mònica és un d’aquells espais que malgrat en la immensa majoria dels casos compta amb interessants exposicions i propostes, no acaba de fer-se un forat entre els ciutadans i visitants de Barcelona i, segurament, això fa que el centre tingui aquest encant pels seus fidels visitants.

Tota la informació sobre el Centre d´Arts Santa Mònica

Malgrat el seu nom indica clarament que es tracte d’un centre dedicat a la promoció de les arts, no especifica que es tracti d’art contemporani, relacionat en la majoria dels casos amb expressions artístiques com el cinema, el teatre, la música, la dansa, la literatura o l’arquitectura.


Igual que succeeix amb altres llocs, tant museus com centres artístics de Barcelona, el Centre d’Arts Santa Mònica es troba en un edifici declarat monument artístic d’interès nacional, que en el seu origen, l’any 1636, va ser projectat com a convent.

interior Centre d'Arts Santa Mònica

Si desconeixem aquesta informació és possible que l’estructura de l’edifici ens pugui passar desapercebuda, però sabent-ho de seguida podrem percebre les formes del que en el seu dia va ser el Convent de Santa Mònica.

Exposicions temporals al Centre d’Arts Santa Mònica

Algunes de més interessants i d’altres potser menys interessants, però totes elles ens ofereixen quelcom diferent al que acostumem a veure en altres espais de la ciutat. Les que acostumen a cridar més l’atenció són les exposicions relacionades tant amb la fotografia com amb el cinema, tot i que la resta també tenen el seu públic.

exposició Centre d'Arts Santa Mònica

Activitats al Centre d’Arts Santa Mònica

Des de presentació de llibres fins a performance i conferències passant per concerts, les activitats que es porten a terme en el Centre d’Arts Santa Mònica són tant variades com atractives.

Informació i entrades per a les millors exposicions de Barcelona

exposicions temporals i mostres a Barcelona

Galeria de fotos

Mapa


Mapa de Barcelona més gran

Adreça

La Rambla, 7, Barcelona.

Horari de visita

De dimarts a dissabte: d’11:00h a 21:00h.

Diumenges i festius: d’11:00h a 17:00h.

Tancat: tots els dilluns (excepte els festius), Divendres Sant, 1 i 6 de gener, 1 de maig, 25 i 26 de desembre.

Preu de l’entrada

Gratis.

Com arribar-hi?

Metro: Drassanes (línia 3).

Autobusos: línies 59, 91, 120, D20, H14, V13 i autobús turístic.

A peu: es troba a pocs passos de la part final de Les Rambles, per tant, si esteu per la zona resulta idoni arribar-hi a peu.

Llocs d’interès propers

Monument a Cristòfor Colom de Barcelona
Centre Comercial Maremagnum
Port Vell de Barcelona
La Rambla de Barcelona
Museu Marítim de Barcelona

error: @ Contenido protegido por derechos de autor / Content protected by copyright