Museu del Mamut

Actualització 01 jul. 2023

Un dels museus més autèntics i que criden més l’atenció de la ciutat és el Museu del Mamut. Situat en ple centre històric de la ciutat, al barri del Born, el museu ocupa un palau d’estil gòtic del segle XIII, el que li afegeix un plus d’interès a la visita.

Museu tancat

Museu tancat des del mes d’octubre de 2016.

Quan es va inaugurà l’any 2010 poques persones van creure en el seu èxit però el cert és que la seva originalitat i la forma de presentar l’exposició de les peces i d’orientar la visita d’una forma lúdica i entretinguda ha fet que poc a poc es donessin veus que a Barcelona existia un museu dedicat als mamuts.

Què podrem veure al Museu del Mamut?

És un museu de petites dimensions encara que te un munt de peces de gran interès històric. Malgrat el seu nom i al fet que, sense dubte, el mamut és el protagonista absolut, també hi ha exposicions permanents d’altres animals d’origen prehistòric, com el rinoceront, el bisó, l’ós de les cavernes o el Bou d’almesc.

sala Museu del Mamut

Amb molt bon criteri per part dels seus responsables, el Museu del Mamut ha estat ideat per tal que la visita susciti un gran interès pels visitants de totes les edats i coneixements. Per aquest motiu, si ja teniu certes nocions sobre els mamuts i la seva extinció, la visita serà ideal per aprofundir en tots ells, mentre que si gairebé no coneixeu quelcom sobre la seva història us servirà per endinsar-vos en el seu món meravellós.

La col·lecció del Museu del Mamut

Compte amb vàries sales, la primera de les quals és genèrica sobre la prehistòria i els animals que hi habitaven, la resta són específiques sobre els diferents animals prehistòrics, excepte les últimes, que us sorprendran amb una exposició d’artesania amb peces elaborades amb marfil per artesans de Siberià.

ullals de mamut


Gran part de l’atractiu del Museu del Mamut és la possibilitat de poder olorar i tocar moltes de les peces prehistòriques exposades, com per exemple, les dents i ullals d’un autèntic mamut.

Visites guiades

Organitzen visites guiades per a grups així com visites especials per a les escoles enfocades d’una forma o altra segons les edats dels nens. Pel contrari, si esteu interessats en organitzar algun esdeveniment o celebració especial també podreu fer-ho. Ja sigui per la realització d’alguna de les visites especials per a grups i escoles o per reservar l’espai museístic per algun esdeveniment és necessari contactar directament amb el museu.

Galeria de fotografies

Mapa


Mapa de Barcelona més gran

Adreça

C/ Montcada 1, Barcelona.

Horari de visita

Tots el dies de 10:00 h. a 21:00 h.

Tancat el 25 de desembre i l’1 de gener.

Preu de l’entrada

Adults: 7,50€.

Descomptes: 3,50€ per a menors de 15 anys i majors de 65 anys. 5 euros per persona per a grups.

Gratis: menors de 5 anys.

¿Cómo arribar-hi?

Metro: Jaume I (línia 4).

Autobusos: línies 3, 6, 9, 11, 12, 13, 15, 23, 24, 29, 53, 77A, 88, 91, 139, 159, 176 y 453.

A peu: és ideal anar a peu si us trobeu en el centre de Barcelona, en zones com el Borne o la Barceloneta.

Llocs d’interès pròxims

Museu Picasso de Barcelona
Parc de la Ciutadella
Basílica de Santa Maria del Mar
Museu de la Xocolata de Barcelona
Mercat de Santa Caterina

error: @ Contenido protegido por derechos de autor / Content protected by copyright