CaixaForum Barcelona

Actualització 20 març 2024

Als peus de la muntanya de Montjuïc i molt a prop d’altres atractius de la zona (com el MNAC, la Font Màgica de Montjuïc o el Pavelló Mies Van der Rohe) es troba CaixaForum Barcelona. Es tracta d’un centre dirigit a un gran ventall de persones, ja que el seu objectiu és el de donar a conèixer i a apropar l’art i la cultura a tothom que hi estigui interessat, programant diverses activitats socials, culturals i educatives.

Tota la informació sobre el CaixaForum de Barcelona y sus exposiciones

Són varis els elements que fan que el CaixaForum Barcelona sigui un lloc de referència a Barcelona. Des de l’edifici històric on es troba, fins a les interessants exposicions temporals que s’organitzen cada any, passant per les diverses activitats culturals que es programen.

Venda d’entrades online per visitar el CaixaForum Barcelona

CaixaForum Barcelona

Visita les exposicions de CaixaForum Barcelona

Entrades

-5% online

Barcelona Turisme

Exposiciones temporals i activitats al CaixaForum Barcelona

Si sou aficionats a l’art, sense dubte, el CaixaForum Barcelona és un lloc de visita guiada de forma recorrent, ja que ofereix exposicions temporals de gran interès, en les quals la pintura, la fotografia, el cinema i l’arquitectura acostumen a ser les grans protagonistes.

Quines activitats se solen programar al CaixaForum?

Com a complement de les exposicions temporals es realitzen una sèrie de concerts, conferències, espectacles, cicles literaris, projecció de pel·lícules i activitats familiars són algunes de les propostes lúdiques i culturals que s’organitzen al CaixaForum Barcelona.

Antiga Fàbrica Casaramona: edifici seu de CaixaForum Barcelona

Es tracta de l’antiga Fàbrica Casaramona, un edifici d’estil modernista projectat per l’arquitecte català Josep Puig i Cadafalch. Una exposició permanent sobre la rehabilitació de la fàbrica és una de les atraccions del centre i si esteu interessats en conèixer molt més la seva història i evolució es realitzen visites guiades, amb reserva privada i per a grups.


Accés gratuït a la terrassa panoràmica

L’accés a la terrassa panoràmica de l’antiga Fàbrica Casaramona ès gratis. Un cop a l’interior de l’edifici us haureu d’adreçar a part esquerra, on es troba l’ascensor que us portarà fins a la terrassa.

Des de dalt de la terrassa es poden admirar tant les vistes de part de la muntanya de Montjuïc com el meravellós sostre i part de l’estructura de la Fàbrica Casaramona. Segons el nostre punt de vista, és tracta d’una cosa que no podeu deixar de fer.

Vols visitar altres exposicions?

exposicions temporals i mostres a Barcelona

On es troba el CaixaForum Barcelona? Mapa i com arribar


Mapa més gran

Dirección

Av. Francesc Ferrer i Guàrdia, 6-8, Barcelona

Horari de visita

De dilluns a diumenge: de 10:00h a 20:00h (els dimecres de juliol i agost obert fins a les 23:00h).

Horari reduït: 24 i 31 de desembre i 5 de gener obert fins a les 18:00h.

Tancat: 25 de desembre i 1 de gener.

Preu de l’entrada

Accés a les exposicions: 4€.

Com arribar-hi?

Metro: Espanya (línies 1 i 3).

Autobuses: línies 9, 13, 23, 27, 37, 46, 50, 65, 79, 91, 109, 150, 165, D20, H12, H16, V7 i autobús turístic.

A peu: Es troba just a l’inici de la muntanya de Montjuïc, per tant, si esteu a prop podeu acostar-vos-hi sense problemes.

Llocs d’interès pròxims

Muntanya de Montjuïc
MNAC Barcelona
Font Màgica de Montjuïc
Plaça d’Espanya de Barcelona
Pavelló Mies Van der Rohe

error: @ Contenido protegido por derechos de autor / Content protected by copyright