CaixaForum Barcelona

Actualització 23 oct. 2021

Als peus de la muntanya de Montjuïc i molt a prop d’altres atractius de la zona (com el MNAC, la Font Màgica de Montjuïc o el Pavelló Mies Van der Rohe) es troba CaixaForum Barcelona. Es tracta d’un centre dirigit a un gran ventall de persones, ja que el seu objectiu és el de donar a conèixer i a apropar l’art i la cultura a tothom que hi estigui interessat, programant diverses activitats socials, culturals i educatives.

A destacar

Són varis els elements que fan que el CaixaForum sigui un lloc de referència a Barcelona. Des de l’edifici històric on es troba, fins a les interessants exposicions temporals que s’organitzen cada any, passant per les diverses activitats culturals que es programen.

CaixaForum Barcelona

Entrades CaixaForum Barcelona

Comprar

-5% online

Barcelona Turisme

Exposicions temporals

Si sou aficionats a l’art, sense dubte, el CaixaForum és un lloc de visita guiada de forma recorrent, ja que ofereix exposicions temporals de gran interès, en les quals la pintura, la fotografia, el cinema i l’arquitectura acostumen a ser les grans protagonistes.

Activitats

Com a complement de les exposicions temporals es realitzen una sèrie de concerts, conferències, espectacles, cicles literaris, projecció de pel·lícules i activitats familiars són algunes de les propostes lúdiques i culturals que s’organitzen al CaixaForum.

L’Edifici: Fàbrica Casaramona

Es tracta de l’antiga Fàbrica Casaramona, un edifici d’estil modernista projectat per l’arquitecte català Josep Puig i Cadafalch. Una exposició permanent sobre la rehabilitació de la fàbrica és una de les atraccions del centre i si esteu interessats en conèixer molt més la seva història i evolució es realitzen visites guiades, amb reserva privada i per a grups.


Accés gratuït a la terrassa panoràmica

L’accés a la terrassa panoràmica de l’antiga Fàbrica Casaramona té un preu de 2€. Un cop a l’interior de l’edifici us haureu d’adreçar a part esquerra, on es troba l’ascensor que us portarà fins a la terrassa. Des de dalt de la terrassa es poden admirar tant les vistes de part de la muntanya de Montjuïc com el meravellós sostre i part de l’estructura de la Fàbrica Casaramona. Segons el nostre punt de vista, és tracta d’una cosa que no podeu deixar de fer.

Mapa


Mapa més gran

Dirección

Av. Francesc Ferrer i Guàrdia, 6-8, Barcelona

Horari de visita

De dilluns a diumenge: de 10:00h a 20:00h (els dimecres de juliol i agost obert fins a les 23:00h).

Horari reduït: 24 i 31 de desembre i 5 de gener obert fins a les 18:00h.

Tancat: 25 de desembre i 1 de gener.

Preu de l’entrada

Accés a les exposicions: 4,00€.

Com arribar-hi?

Metro: Espanya (línies 1 i 3).

Autobuses: línies 9, 13, 23, 27, 37, 46, 50, 65, 79, 91, 109, 150, 165, D20, H12, H16, V7 i autobús turístic.

A peu: Es troba just a l’inici de la muntanya de Montjuïc, per tant, si esteu a prop podeu acostar-vos-hi sense problemes.

Llocs d’interès pròxims

Muntanya de Montjuïc
MNAC Barcelona
Font Màgica de Montjuïc
Plaça d’Espanya de Barcelona
Pavelló Mies Van der Rohe