rutas turísticas Barcelona

Actualització 01 jul. 2023

Una de les millors formes de conèixer Barcelona és fer una de les numbroses rutes guiades a peu per la ciutat que es realitzen. Són tantes i tan variades que estem convençuts que trobareu una ruta que us cridi l’atenció.

Reserva la teva ruta guiada per Barcelona

Tours i rutes personalitzades i visites a mida per a grups

Selecciona entre les diverses opcions de rutes guiades

Així doncs, s’ofereixen recorreguts amb explicacions generals i d’una durada aproximada que no supera les 2 hores, que resulten ideals per a aquells que vulgueu aproximar-vos de forma més genèrica a la seva història, fins a d’altres més específiques i temàtiques, idònies per aprofundir en certs coneixements ja adquirits així com per descobrir noves històries i llocs de Barcelona.

Les millors rutes i recorreguts guiats per Barcelona

ruta guiada Barrio Gótico

Ruta guiada por el Barrio Gótico

Reservar

Idioma: bilingüe (español / inglés)

Duración: 4h30

Infection Museo Cera Barcelona

Infection en el Museo de Cera de Barcelona

Infection Evolution: una actividad de lo más terrorífica

Actualmente no disponible

Són moltes les empreses i associacions que realitzen tot tipus de rutes guiades. A continuació us mostrem una selecció de les propostes més interessants que ofereixen cadascuna d’elles amb el propòsit que trobeu la, o les, que us ajudin a conèixer molt millor la ciutat. I és que una ruta guiada, encara que sigui d’un parell d’hores, us permetrà explorar aspectes i zones desconegudes de Barcelona que segurament d’una altra manera us resultaria més difícil poder descobrir.


Aquest tipus de rutes guiades temàtiques són d’allò més variades, podent-se trobar des de les més “turístiques”, que ofereixen recorreguts per les obres més importants d’Antoni Gaudí, fins a d’altres segurament més adequades pels qui vivim a Barcelona i rodalies i que ens poden portar a descobrir els encants amagats del Barri de Sants, a ascoltar les històries fantasmagòriques que amaga La Ribera o, entre moltes d’altres, a recorre zones i edificis de Barcelona acompanyats per un arquitecte.

Reserva la ruta o visita guiada en català i online

Cadascun dels recorreguts i passejades amb guia que us suggerim s’ofereixen en català i es poden reservar online. Intentem integrar rutes i passejades diverses així que ara només us falta escollir la que més us agradi.

Prefereixes un tour privat a mida?

Si preferiu fer un tour privat a mida, fet que us permetrà recórrer les zones que més us interessi i visitar els llocs que us resultin més atractius, podeu contactar amb nosaltres. A irBarcelona col·laborem estretament amb empreses del sector així com amb guies oficials de turisme de Barcelona i Catalunya que organitzen recorreguts guiats a mida i en català.

error: @ Contenido protegido por derechos de autor / Content protected by copyright