Què fer a Barcelona si plou

Actualització 29 març 2024

Aquesta és la pregunta que moltes persones, tant turistes com a ciutadans de Barcelona, us feu quan veieu que el dia s’ha despertat plujós. És cert que la pluja pot alterar el pla que tingueu pensat fer, sobretot si és a l’aire lliure.

Exposicions temporals a Barcelona per evitar mullar-es durant un dia plujós

Exposició immersiva “Sorolla, una nova dimensión”

exposición Sorolla Barcelona

Magnífica exposició per a submergir-se en l’Univers i en l’obra de Sorolla, el gran dominador de la llum

Obres autèntiques, realitat virtual, projeccions 360º i art digital

Centre d’Arts Amatller

exposició Tutankamon Barcelona

Exposició sobre Tutankamon a Barcelona

Entrades

Exposició immersiva sobre el faraó Tutankamon

IDEAL Centre d’Arts Digitals

exposició World of Banksy

The World of Banksy

Entrades

Exposició sobre l’artista Banksy i la seva obra

Espai Trafalgar de Barcelona

Per aquest motiu a continuació intentarem oferir-vos alguns suggeriments i propostes alternatives perquè, malgrat la pluja, pugueu aprofitar al màxim el dia, i el que a priori era un impediment per gaudir d’un agradable dia a l’aire lliure es converteixi en una oportunitat per conèixer altres llocs de la ciutat i fer noves activitats, sempre atractives, interessants i fins i tot divertides.

Dia de museus a Barcelona per evitar la pluja

cua museu Barcelona

Segurament l’opció més socorreguda per aprofitar un dia de pluja sigui visitar un dels nombrosos museus o edificis històrics de la ciutat que tingueu pendents. Si per contra el dia de pluja us enxampa sense tenir un museu o edifici històric en ment per visitar, nosaltres us proposem alguns dels més interessants, el que us permetrà refugiar-vos de la pluja alhora que seguiu coneixent una mica més Barcelona.

Els museus i edificis històrics de la ciutat són molts, per aquesta raó us hem mostrat aquesta variada recopilació d’alguns dels més atractius i representatius, tots ells ideals per visitar durant un dia plujós. Si voleu informació sobre tots i cadascun d’ells la trobareu en les seves respectives seccions: museus de Barcelona i edificis històrics.

Altres plans i propostes per als dies de pluja

Si encara no us ha convençut cap dels plans que us hem proposat per passar de la millor forma possible un dia plujós a Barcelona us hem preparat un petit llistat amb noves propostes, confiant que alguna d’elles us pugui resultar útil.

Bowling Pedralbes
av. del Doctor Marañón, 11.
bowlingpedralbes.com
Taller de cuina
c/ Fusina, 15 i La Rambla, 91.
bcnkitchen.com
Tarda de cinema
Anar a veure la pel·lícula que més us vingui de gust.
Pista de gel
c/ Arístides Maillol, 12.
fcbarcelona.com
Indoor Karting
Ctra. Laureà Miró, 434 (N-340).
indoorkartingbarcelona.com
Anar al teatre
Anar a veure l’obra de teatre que més us interessi.

Prendre xurros amb xocolata o te a Barcelona mentre plou

xurros amb xocolata

Si esteu fent una passejada i us sorprèn la pluja podeu refugiar-vos una estona en un bar prenent alguna cosa. Nosaltres us recomanem fer-ho prenent una bona xocolata calenta amb xurros, sobretot si és hivern o si la pluja a fet descendir una mica les temperatures.


Per això, un dels millors llocs als quals podeu anar és a qualsevol de les granges històriques que encara segueixen en funcionament o sinó a alguna de les excel·lents xocolateries de la ciutat.

Granges i xocolateries top de Barcelona

Granja Dulcinea
c/ de Petritxol, 2.
granjadulcinea.com
Granja La Pallaresa
c/ de Petritxol, 11.
facebook.com
Granja Viader
c/ d’en Xuclà, 4-6.
granjaviader.cat
La Nena
c/ Ramón i Cajal, 36-38.
chocolaterialanena.com
Escribà
Rambla de les Flors, 83.
escriba.es

També podeu aturar-vos en una de les cada vegada més nombroses teteries de Barcelona plenes d’encant i en les quals, a més de poder escollir entre una àmplia i deliciosa varietat de tes, podreu acompanyar-ho amb algunes excel·lències gastronòmiques, com a galetes i tota mena de pastissos. I si us ha agradat el te, una cosa del que estem bastant segurs, és molt possible que també el pugueu comprar per preparar-ho a casa.

Les millors teteries de Barcelona

La Clandestina
c/ Baixada Viladecols, 2.
facebook.com
Caelum
c/ de la Palla, 8.
facebook.com
Caj Chai
c/ de Sant Domènec del Call, 12.
cajchai.com
Tetere
c/ de Saragossa, 113.
tetere.com
Akashi Gallery
c/ de Rosselló 197.
akashigallery.es
Salterio
c/ de Sant Domènec del Call, 4.
facebook.com

De compres per Barcelona durant un dia plujós

Maremagnum

Anar a un dels centres comercials o grans magatzems i tendes de Barcelona us permetrà esquivar la pluja mentre aprofiteu el temps realitzant algunes compres i qui sap si, amb una mica de fortuna, quan sortiu és possible que ja hagi deixat de ploure i pugueu prosseguir el dia fent una passejada sense mullar-vos.

Centres comercials i grans magatzems

El Triangle
pl. de Catalunya.
eltriangle.es
L’Illa Diagonal
av. Diagonal, 557.
lilla.com
Arenes de Barcelona
Gran Via de les Corts Catalanes, 373-385.
arenasdebarcelona.com
Maremagnum
Moll d’Espanya, 5.
facebook.com
El Corte Inglés
diversos centres comercials.
elcorteingles.es
Diagonal Mar
av. Diagonal, 3.
diagonalmarcentre.es

Què fer un dia plujós a Barcelona amb nens?

Bar Pudding Barcelona

Un dia plujós i amb nens pot resultar encara més complicat de gestionar però realment aquest no deu ser un motiu de preocupació ja que són moltíssimes les propostes culturals i activitats d’oci infantils que es poden realitzar tranquil·lament en família malgrat la pluja.


De les anteriors propostes que us hem anat fent moltes resulten excel·lents per fer amb nens (com anar a les bitlles o a la pista de gel així com a algun dels museus i llocs d’interès cultural ja esmentats) però a continuació us oferim altres suggeriments específics perquè gaudiu del dia amb els més petits.

Aquestes són les propostes que considerem més interessants per quan plou, però existeixen moltes altres, com per exemple anar al cinema o al teatre. Si esteu interessats en altres possibilitats, encara que potser menys adequades per fer durant un dia plujós, podeu consultar-les en la secció específica prement el següent enllaç.

Bars ideals per anar amb nens

Després d’una visita amb nens a qualsevol dels llocs que us hem suggerit, segurament tingueu ganes de reposar una mica mentre els vostres fills, en el cas que encara tinguin forces, puguin seguir entretinguts. Per a això, us indiquem alguns bars on els nens sempre són ben rebuts.

Pudding Barcelona
c/ de Pau Claris, 90.
puddingbarcelona.com
Bar del Convent
pl. de L’Academia s/n – c/ del Comerç 36.
bardelconvent.com
Kids & Kafé
c/ de Nicaragua, 117.
bardelconvent.com
La Nena
c/ Ramón y Cajal, 36-38.
chocolaterialanena.com
Caffeïne
c/ de Bilbao, 98.
akashigallery.es
Norai Raval
av. de les Drassanes, 1.
norairaval.com

Quines altres coses es poden fer a Barcelona si no plou molt?

Si només cauen unes poques gotes us recomanem que feu una ullada a la previsió meteorològica per confirmar que la pluja no anirà a més. Si és així, el millor és que prosseguiu amb la vostra visita tal com la teníeu programada, això sí, amb un paraigua a la bossa o la motxilla o, fins i tot millor, un impermeable, el que us permetrà no estar pendents de treure i guardar el paraigües en una d’aquestes jornades on la presència de la pluja és intermitent i de poca intensitat.

Enamorar-se sota la pluja

I si el que voleu és enamorar-vos…de Barcelona, res millor que fer-ho durant un dia de pluja ja que, tal com escriu Sergi Pàmies en el seu llibre Cançons d’amor i de pluja: “si t’enamores sota la pluja, l’amor perdura més que si fa bon temps”.

error: @ Contenido protegido por derechos de autor / Content protected by copyright