Aquàrium de Barcelona
Favoritos

Per a una ciutat com Barcelona el mar sempre ha tingut una importància especial, per això resultava gairebé obligat que la ciutat disposés, igual que altres grans ciutats marítimes, d’un aquari, un somni que es va fer realitat l’any 1995 amb la construcció del Aquàrium de Barcelona. Com no podia ser d’una altra forma, l’aquari es va projectar al costat del mar, concretament al Moll d’Espanya del Port Vell prop del centre comercial del Maremàgnum.

Coses a destacar de l’Aquari de Barcelona

Amb un total de 35 aquaris que alberguen uns 11.000 animals de 450 espècies diferents i originàries de mars i oceans diversos, l’Aquàrium de Barcelona és un lloc ideal per visitar, ja sigui en parella, amb amics i com no, amb la família, ja que els nens són els que més solen gaudir amb la visita.

Comprar entrades online per visitar l’Aquàrium

Tot i que es poden comprar les entrades a les taquilles de l’Aquàrium el mateix dia de la visita, es tracta d’una de les atraccions més visitades de Barcelona, fet que de vegades provoca llargues cues durant gran part del dia. Si opteu per comprar les entrades online us evitareu la cua de les taquilles.

compra entrades Aquàrium Barcelona

Entrades Aquàrium Barcelona

Comprar

Estalvia’t la cua

Barcelona Turisme

Resulta imprescindible que us imprimiu el comprovant que es genera després de la vostra compra (ja que haureu de mostrar-ho el dia de la vostra visita) i que seguiu les instruccions que se us indiquin per poder accedir al Aquàrium amb la vostra entrada online.


Recorregut per l’Aquari de Barcelona

D’entre tots els atractius de l’aquari de Barcelona destaquen els aquaris mediterranis que compten amb infinitat d’espècies del Mar Mediterrani, els aquaris tropicals en els quals es troben espècies més exòtiques i l’Oceanari, l’aquari més gran del Aquàrium i on conviuen un gran nombre d’espècies.

Explora

Un altre dels punts mes interessants de l’Aquàrium de Barcelona és Explora, un espai dedicat als nens en el qual es recreen les marismes del Delta de l’Ebre, una zona de la Costa Brava i una cova submarina de les Illes Medes i tot explicat d’una forma lúdica i atractiva el seu ecosistema.

En finalitzar el recorregut per l’interior i just abans de sortir s’ha de passar per la estretègicament situada tenda de l’Aquàrium en la qual, sent sincers, resultarà molt complicat que passeu de llarg sense comprar alguna cosa, sobretot si aneu amb nens.

Activitats a l’Aquari

Com a atractius complementaris a la visita habitual, l’Aquàrium de Barcelona organitza algunes activitats. Una de les més sol·licitada és l’immersió amb taurons, en les qual es realitza una visita guiada dins l’aquari, es rep una classe teòrica sobre els taurons i finalitza amb la immersió amb aquests impressionants animals. Però no tot són activitats tan ‘arriscades’ ja que moltes d’elles estan dedicades als nens, com per exemple la que permet celebrar la festa d’aniversari dels més petits dins del propi aquari.

Galeria de fotos

Mapa


Mapa més gran

Adreça

Moll d’Espanya del Port Vell s/n, Barcelona.

Horari de visita

Juny i setembre: de 9:30 a 21:00h.

Juliol i agost: de 9:30 a 23:00h.

Resta de l’any: de dilluns a divendres de 9:30 a 21:00h. Dissabtes i festius fins a les 21:30h.

Prei de l’entrada

Adults: 20,00€.

Més grans de 65 anys: 18,00€.

Nens entre els 5 i els 10 anys: 15,00€.

Nens entre els 3 i els 4 anys: 7,00€.

Nens menors de 3 anys: gratis.

Com arribar-hi?

Metro: Drassanes (línia 3) i Barceloneta (línia 4).

Autobusos: línies 14, 39, 45, 59, 64, 120, D20, H16, V17 i Bus Turístic.

A peu: fàcilment accessible a peu fent una passejada des de La Barceloneta o La Rambla de Barcelona.

Llocs propers d’interès

Monument a Cristòfor Colom
Museu de Cera de Barcelona
Centre d’Arts Santa Mònica
Torre del Rellotge
La Rambla

Favoritos

Butlletí irBarcelona


Segueix-nos

Pinterest