Aquàrium de Barcelona

Actualització 05 ag. 2023

Per a una ciutat com Barcelona el mar sempre ha tingut una importància especial, per això resultava gairebé obligat que la ciutat disposés, igual que altres grans ciutats marítimes, d’un aquari, un somni que es va fer realitat l’any 1995 amb la construcció del Aquàrium de Barcelona.

Entrades que inclouen la visita a l’Aquari de Barcelona


Aquàrium de Barcelona

Entrades Aquàrium de Barcelona

QUÈ INCLOU?
AQUÀRIUM DE BARCELONA sense cues

Aquarium + Zoo + Telefèric Barcelona

Entrades Aquàrium de Barcelona + Zoo

QUÈ INCLOU?
AQUÀRIUM DE BARCELONA sense cues
ZOO DE BARCELONA sense cues

Comprar entrades online per visitar l’Aquàrium

Tot i que es poden comprar les entrades a les taquilles de l’Aquàrium el mateix dia de la visita, es tracta d’una de les atraccions més visitades de Barcelona, fet que de vegades provoca llargues cues durant gran part del dia. Si opteu per comprar les entrades online us evitareu la cua de les taquilles.

Tota la informació per a visitar l’Aquari de Barcelona

Com no podia ser d’una altra forma, l’aquari es va projectar al costat del mar, concretament al Moll d’Espanya del Port Vell prop del centre comercial del Maremàgnum.

Amb un total de 35 aquaris que alberguen uns 11.000 animals de 450 espècies diferents i originàries de mars i oceans diversos, l’Aquàrium de Barcelona és un lloc ideal per visitar, ja sigui en parella, amb amics i com no, amb la família, ja que els nens són els que més solen gaudir amb la visita.

Activitats a l’Aquari de Barcelona

Com atractius complementaris a la visita habitual l’Aquàrium de Barcelona organitza algunes activitats que aconsegueixen atraure un gran nombre de persones. Moltes d’elles estan enfocades als nens en particular o a les famílies en general, com la que permet celebrar la festa d’aniversari a l’aquari.

Per contra, altres activitats són per un públic molt més ampli i aconsegueixen atreure l’atenció d’un gran nombre de persones. A més, per als més agosarats, s’ofereix la possibilitat de bussejar amb els taurons de l’aquari.

Bussejar entre taurons a l’Aquarium de Barcelona

Bussejar entre taurons Aquarium Barcelona

L’Aquarium de Barcelona ofereix una de les experiències més fantàstiques que us pugueu imaginar, bussejar entre taurons. D’aquesta oportunitat única l’única cosa dolenta, per dir-ho d’una manera, és que només és a l’abast dels més intrèpids i atrevits.


Si teniu aquestes dues característiques, la immersió amb taurons és una activitat inoblidable que us encantarà. A més, resulta ideal per regalar i fer el mateix dia amb uns amics o amb la parella.

Reserva online (actualment no disponible)

Però no tot són activitats tan ‘arriscades’ ja que moltes d’elles estan dedicades als nens, com per exemple la que permet celebrar la festa d’aniversari dels més petits dins del propi aquari.

Visita i recorregut per l’Aquari de Barcelona

D’entre tots els atractius de l’aquari de Barcelona destaquen els aquaris mediterranis que compten amb infinitat d’espècies del Mar Mediterrani, els aquaris tropicals en els quals es troben espècies més exòtiques i l’Oceanari, l’aquari més gran del Aquàrium i on conviuen un gran nombre d’espècies.

Explora

Un altre dels punts mes interessants de l’Aquàrium de Barcelona és Explora, un espai dedicat als nens en el qual es recreen les marismes del Delta de l’Ebre, una zona de la Costa Brava i una cova submarina de les Illes Medes i tot explicat d’una forma lúdica i atractiva el seu ecosistema.

En finalitzar el recorregut per l’interior i just abans de sortir s’ha de passar per la estretègicament situada tenda de l’Aquàrium en la qual, sent sincers, resultarà molt complicat que passeu de llarg sense comprar alguna cosa, sobretot si aneu amb nens.

Galeria de fotos

On es troba l’aquari de Barcelona? Mapa i informació


Mapa més gran

Adreça

Moll d’Espanya del Port Vell s/n, Barcelona.

Horari de visita

Setmana Santa, juny, juliol, agost i setembre: de 10:00h a 21:00h.

Resta de l’any: de dilluns a divendres de 10:00h a 19:30h|20:00h. Dissabtes i festius fins a les 20:00h|20:30h.

Prei de l’entrada

Adults: 25€.

Nens entre els 5 i els 10 anys: 18€.

Nens entre els 3 i els 4 anys: 10€.

Nens menors de 3 anys: gratis.

Com arribar-hi?

Metro: Drassanes (línia 3) i Barceloneta (línia 4).

Autobusos: línies 14, 39, 45, 59, 64, 120, D20, H16, V17 i Bus Turístic.

A peu: fàcilment accessible a peu fent una passejada des de La Barceloneta o La Rambla de Barcelona.

Llocs propers d’interès

Monument a Cristòfor Colom
Museu de Cera de Barcelona
Centre d’Arts Santa Mònica
Torre del Rellotge de La Barceloneta
La Rambla de Barcelona

error: @ Contenido protegido por derechos de autor / Content protected by copyright