Palau de la Música Catalana

Actualització 08 ag. 2023

El Palau de la Música Catalana és obra de l’arquitecte Lluís Domènech i Montaner, un dels grans exponents del Modernisme Català.

Visites al Palau de la Música Catalana

A més de poder assistir a concerts, també és possible accedir a l’interior del Palau de la Música Catalana gràcies a les visites guiades o amb audioguia.

entrades Palau de la Música Catalana

Entrades online per a visitar el Palau de la Música Catalana

Entrades

Idioma català Visita guiada o amb audioguia

Tiqets

Sens dubte, la visita al Palau de la Música Catalana és la millor manera de gaudir de la bellesa d’aquest particular edifici modernista, un dels més emblemàtics de la ciutat de Barcelona, així com de conèixer més a fons els detalls de la seva construcció i la seva interessant història.

Resum de les característiques de la visita

Preu: 18€ (audioguía) 20€ (guiada)
Visites amb audioguia: català, castellà, anglès, francés, italià, alemany i coreà.
Visites guiades: català, castellà, anglès, francés i italià
Tots els dies: de 9:00h a 15:30h.
Horaris especials: alguns dies particulars les visites s’estenen fins a les 17:30h o les 18:00h.
Durada de la visita: 50 minuts.

Les visites guiades, d’una durada aproximada de 50 minuts, s’ofereixen en cinc idiomes diferents: català, castellà, anglès, francès i italià.

Durant el recorregut guiat es pot accedir a la Sala de Concerts Modernista i segons la disponibilitat a la Sala Lluís Millet i a la Sala de Música de Cambra.

Tota lainformació sobre el Palau de la Música Catalana

El Palau de la Música Catalana és un dels grans exponents del modernisme català. Obra de l’arquitecte Lluís Domènech i Montaner, el palau, tot i la seva cètrica ubicació al barri de Sant Pere, Santa Caterina i la Ribera, es troba semi ocult entre una sèrie d’edificis, fet que provoca que aquest magnífic referent de la música i l’arquitectura pugui passar desapercebut si no es coneix la seva adreça exacta.

detalls façana Palau Música Catalana

L’edifici data de principis del segle XX. Gràcies a les noves tècniques que es van utilitzar, nomès van ser necessaris 3 anys per finalitzar la construcció la seva construcció.

Com ja succeïa en els seus orígens, el Palau de la Música Catalana segueix sent un auditori on hi tenen cabuda tot tipus de música, des de la clàssica a la més actual i innovadora del panorama musical nacional i internacional.

Assistir a un concert al Palau de la Música Catalana


Pels amants de la música, assistir al concert d’un dels seus grups o artistes favorits al Palau de la Música Catalana és una de les millors experiències possibles ja que te lloc sota un marc sense parangó.

L’únic ‘inconvenient’ pot ser el fet que, durant el concert, s’estigui més pendent dels detalls arquitectònics i escultòrics del Palau, inclosos els que es troben en l’escenari, que del propi concert.

La Cafeteria Foyer: el lloc en el qual prendre alguna cosa abans o després de la visita

Si arribeu una mica abans del començament de la vostra visita guiada al Palau de la Música Catalana o si en finalitzar-la no teniu massa pressa, us animem a prendre alguna cosa o donar una ullada a la Cafeteria Foyer, situada a peu de carrer i que, com la resta del palau, es troba ornamentada fins al més mínim detall.

També és una bona opció pels qui encara teniu dubtes de si val la pena o no visitar l’interior del Palau. Després de fer un cop d’ull a la cafeteria estem convençuts que qualsevol possible dubte s’esvairà ;).

Galeria de fotos

On es troba el Palau de la Música? Mapa i com arribar


Mapa de Barcelona

Adreça

C/ del Palau de la Música 4, Barcelona.

Horari de visita

La informació s’ha indicat més amunt.

Preu de l’entrada

General: 20€ (guiada) o 18€ (audioguia).

Nens menors de 10 años: gratis.

Com arribar-hi?

Metro: Urquinaona (línies 1 i 4).

Autubusos: línies 19, 39, 40, 42, 45, 55, V15, V17, H16 i autobús turístic.

FGC i Renfe: Catalunya.

A peu: Situat al centre de Barcelona es pot arribar a peu si us trobeu en les proximitats de la Plaça de Catalunya o al Barri de Sant Pere, Santa Caterina i La Ribera-Born.

Llocs propers d’interès

Casa de la Seda de Barcelona
Catedral de Barcelona
Plaça Catalunya de Barcelona
Museu de la Xocolata de Barcelona
Plaça del Rei de Barcelona

error: @ Contenido protegido por derechos de autor / Content protected by copyright