mirador de l'Alcalde

Actualització 01 jul. 2023

El Mirador de l’Alcalde, igual que el mirador del Castell de Montjuïc o el dels jardins de Miramar, entre d’altres, es troba a la muntanya de Montjuïc i deu el seu nom a l’excel·lent panoràmica que s’hi observa, comparant-la amb la que un alcalde obsreva des del balcó del seu ajuntament.

Com gaudir de del mirador de l’Alcalde?

Malgrat trobar-se en un punt força elevat de Montjuïc l’accés fins al mirador de l’Alcalde és força senzill, ja que s’hi pot arribar tant amb autobús com a peu des de la parada del Funicular de Montjuïc i, fins i tot fent una tranquila passejada des de la Font de Montjuïc d’uns 40 o 60 minuts, depenent del ritme i de les parades que es vagin fent durant el trajecte.

vistes mirador de l'Alcalde

El mirador es troba en un extrem de la muntanya, just el que va a parar al port de Barcelona i des d’on hi ha unes precioses vistes del port i d’altres punts del litoral de la ciutat, com per exemple, el Monument a Colom, el telefèric del port, l’Hotel W Barcelona, etc.


A més a més del mirador hi ha un petit local a mode de bar on poder comprar, a preu de turista, alguna cosa per menjar, alguna beguda per refrescar-se i algun souvenir. Un altre dels elements característics és la zona enjardinada de gespa on poder aixoplugar-se del sol sota algun dels arbres, la qual cosa ajuda agafar forces per continuar amb el camí.

Recommanació

Després d’haver estat una bona estona admirant les vistes des del mirador de l’Alcalde i fent una vista a la petita part enjardinada amb la seva font central, us aconsellem que continueu a peu a través del conegut com a Camí del Mar, ja que podreu seguir gaudint d’unes excel·lents vistes del mar i del port de Barcelona mentre envolteu la muntanya de Montjuïc i arribeu a un altre dels seus miradors, el del Migdia.

Galeria de fotos

Mapa


Mapa més gran

Direcció

plaça del Mirador, Barcelona.

Horari d’accès

Espai a l’exterior sempre obert i accessible.

Preu de l’accès de la entrada

Accès gratuït.

Com arribar-hi?

Metro: Espanya (línia 1 i 3) i després seguir amb un llarg passeig per pujar fins al mirador o bé optar per agafar el telefèric de Montjuïc.

Autobusos: línia 150 i autobús turístic.

Funicular de Montjuïc: s’agafa a la parada del paral·lel (línies 2 i 3). La parada està a mitja pujada de la muntanya de Montjuïc, des d’on hi ha uns 10 minuts a peu fins al Mirador de l’Alcalde.

Aeri del Port: s’agafa a la Barceloneta, concretament a la platja de Sant Sebastià, i el seu recorregut finalitza als jardins de Miramar, a Montjuïc, a uns 15 minuts a peu del mirador de l’Alcalde.

Llocs d’interès propers

Camí del Mar
Castell de Montjuïc
Mirador del Migdia de Barcelona
Telefèric de Montjuïc
Aeri del Port de Barcelona

error: @ Contenido protegido por derechos de autor / Content protected by copyright