Mirador del Migdia

Actualització 17 gen. 2024

Un dels racons únics de Barcelona el trobareu al Mirador del Migdia, segurament un dels miradors de la muntanya de Montjuïc més desconegut, fins i tot pels propis ciutadans de Barcelona. Amb una zona de pícnic situada al parc del Migdia amb varies taules i bancs de fusta, el mirador és un lloc ideal per anar-hi amb la família a passar part del dia. A més a més, hi ha una zona de pins on ens podem aixoplugar del sol.

Informació sobre el Mirador del Migdia

Des del Mirador del Migdia podreu gaudir d’unes fantàstiques vistes de la ciutat. Des de les altures podreu observar la Zona Franca, el Baix Llobregat, part del port de Barcelona i el Cementiri de Montjuïc.

terrassa Caseta del Migdia


Una de les característiques del mirador és la presencia a escassos metres d’allà de La Caseta del Migdia. Es tracta d’un lloc que poc a poc s’està fent un forat entre els barcelonins gràcies al boca a boca i que depenent de l’època de l’any obre uns o altres dies. Normalment els dies en els quals podrem gaudir d’aquest lloc fantàstic són els dimecres, dijous, divendres, dissabtes i diumenges. La Caseta del Migdia és, com molt bé diu el seu nom, una petita caseta que té una terrassa amb algunes taules on poder descansar, menjar o prendre alguna cosa després de treure el cap pel Mirador del Migdia.

Recomanació

A causa de l’existència de diversos miradors a la muntanya de Montjuïc i de la gran proximitat entre alguns d’ells us recomanem que quan planifiqueu la vostra visita al Mirador del Migdia feu un petit recorregut a peu per visitar els altres miradors. Si al final decidiu fer-ho així us recomanem començar pel mirador dels Jardins de Miramar fins arribar al mirador de l’Alcalde, seguir fins al mirador del Migdia, aturant-vos de camí a La Caseta del Migdia, i finalitzar el vostre recorregut al mirador del Castell de Montjuïc. És un plan econòmic i un passeig agradable i aconsellable de realitzar tant amb parella com amb amics o en família amb els nens.

Galeria de fotos

Mapa


Mapa més gran de Barcelona

Direcció

Al final del carrer del Molí i del Camí del Mar, Barcelona

Horari d’accés

Obert les 24 horas del dia

Preu de l’accés

Accés gratuït

Com arribar-hi?

Funicular de Montjuïc: s’agafa a la parada de Paral·lel (línia 2 i línia 3) per a continuació caminar uns 25 o 30 minuts.

Telefèric de Montjuïc: s’agafa a la parada de Montjuïc del Funicular de Montjuïc i des d’allà s’ha de caminar durant uns 10 o 15 minuts.

Autobusos: línia 193 i caminar uns 10 o 15 minuts.

Vehicle privat: es pot aparcar a les proximitats del castell i prosseguir a peu fins al mirador del Migdia, distància que es recorre a peu en aproximadament uns 5 o 10 minuts.

Des del Mirador de l’Alcalde: continuar pel Camí del Mar i caminar durant uns 10 minuts.

Llocs d’interès propers

Camí del Mar
Mirador de l’Alcalde de Barcelona
Castell de Montjuïc
Telefèric de Montjuïc
Telefèric Aeri del Port

error: @ Contenido protegido por derechos de autor / Content protected by copyright