Actualització 01 jul. 2023

El mirador dels jardins de Miramar es troba en una de les parts més baixes de la muntanya de Montjuïc. Aquesta perspectiva ens permet gaudir d’unes magnífiques vistes que ens faran sentir més a prop de tots els edificis i llocs que s’observen des d’allà, respecte altres miradors.

A destacar

El seu nom prové dels jardins que es troben en el mirador, coneguts com a Jardins de Miramar en honor a les vistes del mar que s’observen des d’aquest lloc, projectats amb motiu de la celebració de l’Exposició Internacional de 1929.

vistes Aeri del Port

Vistes

Les vistes de part del port de Barcelona que s’observen des d’aquest mirador són una de les més impressionants, ja que us permetran veure el port des de diferents punts en funció del lloc del mirador on us situeu. També hi ha una privilegiada visió de l’hotel W Barcelona, del Monument a Colom, de l’Aeri del Port en ple funcionament, del World Trade Center i de les tres xemeneies del Paral·lel, entre molts altres llocs destacats de la ciutat.

Prendre alguna cosa

Per gaudir més tranquil·lament de les vistes podeu prendre alguna cosa, o fins i tot a menjar, en alguna de les dues terrasses (Martínez i terrassa del Restaurant Miramar), casa una a un extrem diferent dels jardins de Miramar.

mirador Jardins de Miramar


Altres punts de vista

Si després de visitar el mirador de Miramar us quedeu amb ganes de més podeu seguir pujant la muntanya de Montjuïc per visitar altres miradors propers com el de l’Alcalde, el del Migdia i el del Castell de Montjuïc.

Galeria de fotos

Mapa i com arribar-hi?

Als jardins de Miramar s’hi pot arribar fent un passeig des de la base de la muntanya de Montjuïc, amb autobús, amb el funicular o bé agafant l’Aeri del Port a la parada de la Barceloneta.


Mapa més gran

Direcció

Avinguda Miramar 0, Barcelona.

Horari d’accés

Durant les 24 hores del dia..

Preu de l’entrada

Accés gratuït.

Com arribar-hi?

Aeri del Port: és el mitjà de transport que més a prop us deixa del mirador ja que té parada als jardins de Miramar.

Metro: Paral·lel (línia 2 i 3), agafar el funicular de Montjuïc i baixar a l’Avinguda de Miramar.

Autobusos: línies 50, 100, 193 i autobús turístic.

Funicular de Montjuïc: des de la parada Paral·lel (línies 2 i 3) podem arribar fins al mirador dels jardins de Miramar donant un petit passeig d’uns 10 minuts.

Llocs d’interès propers

Mirador de l’Alcalde
Castell de Montjuïc
Palau Sant Jordi
Telefèric de Montjuïc
Telefèric Aeri del Port

error: @ Contenido protegido por derechos de autor / Content protected by copyright