Mirabé

Actualització 23 maig 2023

El Mirabé, juntament amb el Mirablau, és un dels locals situats a la part baixa de la muntanya del Tibidabo i que gràcies a la seva excel·lent ubicació s’ha convertit en un mirador que ofereix unes magnífiques vistes de Barcelona.

Informació destacada sobre el Mirabé

Malgrat l’hem inclòs en la secció de miradors, no es tracte d’un mirador públic en ús, ja que és un local privat a mode de bar o discoteca, en funció de l’hora en què es vagi, al qual s’haurà d’accedir per tal de poder observar aquestes vistes.

Com que existeix la possibilitat de llogar el local per a la celebració d’esdeveniments i festes privades podria ser que el dia que decidiu anar-hi el Mirabé estigui reservat per a ús privat, cosa amb la qual ens hi hem trobat de vegades. En algunes ocasions en les quals això succeeix s’habilita l’accés únicament a la planta superior, mentre que la planta inferior i la terrassa queden reservades exclusivament per a l’esdeveniment privat.

Les magnífiques vistes des del Mirabé

Des del mirador del Mirabé podreu observar unes excel·lents vistes del skyline de la ciutat, on destacarà la silueta de la Sagrada Família, la Torre Glòries, la Torre Mapfre i la Torre de l’Hotel Arts de Barcelona, entre d’altres llocs.

Situat a la zona alta de Barcelona acostuma a estar freqüentat per un públic d’un nivell adquisitiu mitjà-alt i això es veu reflectit en els preus de les consumicions. Malgrat que a irBarcelona mai ens hem trobat amb la impossibilitat d’accedir al local a causa de la nostra indumentària, si que hi ha gent que ha comentat que no se li ha permès accedir al local per la roba que portava.

Si hi aneu a mitja tarda és quasi probable que no tingueu ningun problema per entrar-hi, ja que són més permissius en aquest aspecte, mentre que si ho feu per la nit si que us recomanem que aneu una mica més arreglats.


L’interior del bar Mirabé

Planta superior

A la planta superior hi ha una sèrie de taules petites amb sofàs on poder seure’s i una barra amb tamborets al voltant de la gran cristallera a través de la qual es poden observar unes excel·lents vistes de Barcelona.

Planta inferior

A la planta inferior també es pot gaudir d’unes bones vistes, però la vegetació del jardí i de la muntanya fan que les vistes siguin millors des de la planta superior. L’espai s’aprofita com a zona de ball i es va omplint a mesura que avança la nit.

La terrassa

Un lloc privilegiat per descansar i prendre alguna cosa. Té un estanc petit amb peixos i tortugues i a la nit encara és més bonic, quan les llums li donen a la terrassa un toc màgic.

Amb qui anar al Mirabé?

El Mirabé és un lloc ideal per passar una vetllada romàntica amb la parella com per anar amb els amics a prendre alguna cosa a mitja tarda o per prendre unes copes després de sopar, quan es pot continuar la nit ballant a la planta inferior, que es condiciona com a discoteca quan arriba la nit.

On es troba el Mirabé? Mapa i com arribar


Mapa més gran

Direcció

Manuel Arnús 2, Barcelona.

Horari d’accés

Dimarts: de 18:30h a 03:00h.

Dimecres i dijous: de 12:30h a 03:00h.

Divendres i dissabte: de 12:30h a 03:30h.

Diumenge: de 12:30h a 2:00h.

Preu de l’entrada

Entrada gratuïta

Com arribar-hi?

FGC: Avinguda Tibidabo (línia 7) i despres agafar l’autobús 196, el Tramvia Blau o pujar a pie durant uns 20 minutos.

Autobusos: línia 196.

Tramvia Blau.

Llocs d’interès propers

Bar Restaurant Mirablau
Tramvia Blau
Observatori Fabra
CosmoCaixa Barcelona
Torre Bellesguard

error: @ Contenido protegido por derechos de autor / Content protected by copyright