Mirador les Arenas

Actualització 26 maig 2023

El mirador de les Arenes (las arenas en castellà), antiga plaça de toros de la ciutat de la que s’ha mantingut la seva estructura original, és en l’actualitat un gran centre comercial. La seva última planta és un gran mirador panoràmic que permet gaudir, curiosament, de les vistes d’un dels llocs de Barcelona on hi ha més miradors, la muntanya de Montjuïc.

Què destacar sobre el Centre Comercial de Les Arenes

A la mateixa planta del mirador hi ha diversos restaurants i bars on poder gaudir d’un merescut descans mentre es dina, sopa o es pren alguna cosa. Tot i que aquests locals tenen terrassa pròpia, per poder observar i fotografiar millor la magnífica vista és aconsellable aixecar-se i acostar-se al cristall protector del mirador.

Pujar al mirador de Les Arenes

Per pujar fins al mirador es pot fer mitjançant les escales mecànicas situades a l’interior del centre comercial o fer-ho amb l’ascensor exterior de pagament (1,00€).

fotos mirador Les Arenes

A més a més de poder observar d’una forma genèrica la silueta de la muntanya de Montjuïc, la visió panoràmica de 360º del mirador de les Arenes també permet observar altres punts i monuments d’interès de la ciutat des de la seva excel·lent posició.

Plaça d’Espanya

Des del mirador hi ha les millors vistes de la Plaça d’Espanya i des d’allà podem contemplar i fotografiar la seva fantàstica font monumental ja que no és possible accedir directament a la plaça.


Parc de Joan Miró

Es coneix també amb el nom de Parc de l’Escorxador, ja que en aquest lloc hi havia l’antic escorxador de la ciutat. El més destacable que podrem observar és l’escultura Dona i Ocell de l’artista Joan Miró.

Parc de Joan Miró

parc Joan Miró

Les quatre columnes

Aquestes columnes simbolitzen les quatre barres de la Senyera, la bandera catalana, i es van col·locar l’any 2010 a poca distància de les originals, aixecades per Josep Puig i Cadafalch i que van ser derruïdes per ordre del general Primo de Rivera.

Palau Nacional de Montjuïc

Mirant en direcció a la muntanya de Montjuïc, situat just a la seva base, podrem observar part de la majestuositat del Palau Nacional de Montjuïc, que actualment alberga el Museu Nacional d’Art de Catalunya.

vistes Montjuïc

Vistes més llunyanes

Una mica més lluny i segons el punt del mirador es pot observar la Sagrada Família, la Torre Glòries i la Serra de Collserola, on és visible la seva torre de telecomunicacions i el Temple del Tibidabo. Si mireu en direcció al mar també veureu la Torre Mapre i l’Hotel Arts a més de la característica silueta de l’hotel W Barcelona i una de les torres del telefèric Aeri del Port.

Celebracions

Dues de les celebracions més importants, la del cap d’any i la del piromusical de cloenda de les Festes de la Mercè, es poden gaudir des del mirador de les Arenes. Les dues tenen lloc a la Font Màgica de Montjuïc, barrejant espectacle pirotècnic amb música d’acompanyament i en el cas del cap d’any alguna sorpresa més.

Galeria de fotos

Mapa


Mapa gran de Barcelona

Adreça

Gran Via de les Corts Catalanes 373-385, Barcelona.

Horari d’accès

Situat a la planta alta, on estan els locals de restauració, el seu horari d’accés és el mateix que el dels restaurants i locals.

De dilluns a dijous: de 10:00h a 01:00h.

De divendres a diumenge: de 10:00h a 03:00h.

Preu de l’entrada

L’accés al mirador és gratuït (ascensor exterior de pagament).

Com arribar-hi?

Metro: Espanya (línies 1 y 3).

Autobusos: línies 13, 23, 37, 50, 55, 65, 79, 91, 109, 165, D20, H12, H16 i autobus turístic.

A peu: fàcilment accessible a peu si esteu als voltants de la muntanya de Montjuïc o pel barri del Poble Sec.

Llocs d’interès propers

Font Màgica de Barcelona
Poble Espanyol de Barcelona
Plaça d’España de Barcelona
CaixaForum Barcelona
Museu Nacional d’Art de Catalunya

error: @ Contenido protegido por derechos de autor / Content protected by copyright