Turó de les Tres Creus

Actualització 01 jul. 2023

En un dels llocs més coneguts de la ciutat, el Park Güell, es troba el mirador del Turó de les Tres Creus, també conegut com el Calvari, on s’hi poden observar algunes de les millors vistes de la ciutat.

Tot sobre el Mirador del Turó de les Tres Creus

En el punt més alt del Park Güell, concretament a 182 metres d’alçada, és on s’aixeca el Turó de Les Tres Creus, la localització on Antoni Gaudí volia culminar la seva gran obra en el parc amb la construcció d’una capella. A causa d’una sèrie de problemes Gaudí no va poder construir l’esmentada capella i finalment va optar per erigir un monument representatiu del Calvari que s’inspira en construccions prehistòriques, ja que allà s’hi van trobar unes restes prehistòriques.

gent Turó de les Tres Creus

L’esmentat monument és un monticle de pedres on en el punt més alt es troben tres creus, l’orientació de les quals apunta cap als quatre punts cardinals. La creu del mig és més alta que les altres dues, de les quals una té forma de fletxa. Les vistes des del peu del monument de les Tres Creus o del Calvari ja són precioses, però si accedim a dalt de tot del monument, pujant la petita escalinata lateral de pedres, les vistes panoràmiques de Barcelona són encara millors.


Galeria de fotos

Mapa


Mapa de Barcelona

Direcció

Carrer d’Olot 13, Barcelona.

Horario d’accés

De novembre a febrer de 10:00h a 18:00h.

Març i octubre de 10:00h a 19:00h.

Abril i setembre de 10:00h a 20:00h.

De maig a agost de 10:00h a 21:00h.

Preu de l’entrada

Entrada gratuïta

Com arribar-hi?

Metro: Lesseps (línia 3) i continuar a peu seguint les indicacions corresponents.

Autobusos: línies 24, 31, 32, 74, 92 i Bus Turístic.

Llocs d’interès propers

Park Güell
Casa del Guarda
Casa Museu Gaudí
Turó de la Rovira
Casa Vicens

error: @ Contenido protegido por derechos de autor / Content protected by copyright