Mirablau

Actualització 23 maig 2023

El Mirablau és un bar i restaurant ubicat a la muntanya del Tibiabo i que a altes hores de la nit es converteix en un local musical. Des del Mirablau, com succeix amb el Mirabé, es pot gaudir d’unes magnífiques vistes de Barcelona, sobretot a la planta superior sempre i quan aconseguim un dels llocs ubicats al costat del gran finestral. No es permeten reserves, així que si hi aneu en hora punta serà força complicat seure’s en un dels millors llocs. Per tant, si voleu assegurar-vos de tenir un bon lloc la millor opció és anar-hi a hores en les quals no hi hagi molta gent.

Tota la informació sobre el Mirablau

Amb un horari més ampli que el del seu veí Mirabé, al Mirablau podrem esmorzar, dinar, prendre un cafè a mig matí o a mitja tarda i sopar així com demanar uns cocktails o gintònics i posteriorment ballar a la petita zona de ball. Si opteu per anar a dinar o sopar, a la seva carta hi trobareu una gran varietat de tapes així com diferents tipus d’entrepans, amanides, arrossos, plats de pasta i postres.

Què destacar del Mirablau?

El Mirablau s’ubica a la zona alta de la ciutat i això pot ser sinònim de preus cars. Tot i que no és un lloc per anar-hi tots els dies, els preus no són excessivament elevats i es pot gaudir d’un sopar romàntic amb la parella o d’una nit amb els amics sense gastar una quantitat de diners excessiva.


Espais a l’interior del Mirablau

Plata superior

Com hem comentat anteriorment, és l’indret del Mirablau que ofereix les millors vistes de la ciutat i on es pot esmorzar, dinar, sopar o simplement prendre alguna cosa.

Planta inferior

En aquesta zona del local hi ha la típica barra de bar amb tamborets i una zona sense taules per poder ballar.

Terrassa

La terrassa del Mirablau, ubicada a la planta inferior, és de petites dimensions, per tant, no hi ha moltes taules i això li atorga un major encant.

On es troba el Mirablau? Mapa i com arribar


Mapa més gran de Barcelona

Direcció

Plaça del Doctor Andreu s/n, Barcelona.

Horari d’accés

De dilluns a dijous: d’11:00h a 04:00h.

De divendres a diumenge: d’11:00h a 06:00h.

Preu de l’entrada

Entrada gratuïta

Com arribar-hi?

FGC: Avinguda Tibidabo (línia 7) i a continuació agafar l’autob´s 196, el Tramvia Blau o caminar durant uns 20 minuts.

Autobusos: línia 196.

Tramvia Blau.

Llocs d’interès propers

Mirabé
Tramvia Blau
Observatori Fabra
CosmoCaixa Barcelona
Torre Bellesguard

error: @ Contenido protegido por derechos de autor / Content protected by copyright