Plaça del Rei Barcelona

Actualització 12 ag. 2023

La Plaça del Rei de Barcelona es una de les places més conegudes de Barcelona i una de les més icòniques i emblemàtiques del Barri Gòtic. Tot i això, si un no viu a Barcelona o no està acostumat a voltar per la zona, és possible que, degut a que la plaça es troba camuflada entre diversos edificis històrics, pugui passar dessaperçeguda.

Per nosaltres, trobar-se a prop de la Plaça del Rei i no apropar-s’hi, és una autèntica llàstima, ja que la seva fisonomia segueix desprenent un encant particular, que ens transporta a una època passada i que a la ciutat segurament només és equiparable a la Plaça de Sant Felip Neri.

Plaça del Rei

Punts d’interès a la Plaça del Rei de Barcelona

Asseient-se en qualsevol dels extrems de la plaça s’aconsegueix, sense amb prou feines esforç, traslladar-se a l’Edat Mitjana, i és que en ella es troben alguns dels edificis medievals més importants i millor conservats de Barcelona, pertanyents al complex del Palau Reial Major i algun d’ells seu del MUHBA, el Museu d’Història de Barcelona.

MUHBA Plaça del Rei

Accés als museus i espais de pagament del MUHBA

Comprar

Entrades MUHBA Conjunt Monumental de la Plaça del Rei i altres espais

-5% online

Barcelona Turisme

Edifici i espais històrics de la Plaça del Rei

Saló del Tinell
Capella Palatina de Santa Àgata
Palau del Lloctinent
Torre Mirador del Rei Martí


terrassa Plaça del Rei

Gaudir de l’encant de la Plaça del Rei

Us recomanem una visita a la Plaça del Rei quan comenci a vesprejar, ja que moltes vegades és el moment escollit per alguns músics i artistes de carrer per actuar i als quals podreu veure asseguts des de les taules d’una fantàstica terrassa. Si, com a moltes vegades succeix, no hi ha lloc a la terrassa, us suggerim que us acosteu al carrer de la Llibreteria, 7 per comprar-vos un deliciós gelat en la gelateria Gelaaati di Marco per, tot seguit, tornar a la plaça per gaudir del gelat asseguts en les escalinates d’accés al Saló del Tinell i a la Capella Palatina de Santa Àgata.

Galeria de fotos

Mapa: Com arribar a la Plaça del Rei?

Mapa de Barcelona

Adreça

Plaça del Rei, Barcelona

Com arribar-hi?

Metro: Jaume I (línia 4) i Liceu (línia 3).

Autobusos: línies 45, 59, 91, 120, V13, V15, V17 i autobús turístic.

Llocs propers d’interès

Museu Frederic Marès
Columnes Temple d’August de Barcelona
Casa de l’Ardiaca de Barcelona
Catedral de Barcelona
Plaça de Sant Jaume

error: @ Contenido protegido por derechos de autor / Content protected by copyright