Plaça Espanya Barcelona

Actualització 01 juny 2023

La Plaça d’Espanya de Barcelona es va projectar amb motiu de la celebració de l’Exposició Internacional de l’any 1929 que es va realitzar a la ciutat. Els treballs de construcció de la monumental plaça els van començar els arquitectes Josep Puig i Cadafalch i Guillem Busquets, sent culminats pel també arquitecte Antoni Darder.

Tota la informació sobre la Plaça Espanya de Barcelona

A causa del gran trànsit que envolta la Plaça Espanya provinent de grans avingudes, no existeix cap mena d’accés a la plaça i només quan, per motius varis, es talla el trànsit es pot accedir a ella. Aquesta situació no resulta però cap impediment per a gaudir del meravellós monument erigit a la plaça, una font d’estil clàssic d’enormes proporcions obra de Josep Maria Jujol.

Plaça Espanya Barcelona

Un dels millors moments per a acostar-se a la plaça Espanya és durant la clausura de les Festes de la Mercè de Barcelona, quan es talla al trànsit de la zona i es pot observar el piromusical, espectacle que uneix els focs artificials amb la música, que té lloc al costat de la Font Màgica, situada als peus de la Muntanya de Montjuïc.


El nostre suggeriment

Si voleu gaudir de les millors vistes de la Plaça d’Espanya la millor opció és pujar al mirador del centre comercial Les Arenes (antiga plaça de braus), des d’on es pot contemplar la plaça des d’una posició privilegiada.

Galeria de fotos

On està la Plaça Espanya de Barcelona? Mapa i com arribar


Mapa de Barcelona

Adreça

Plaza de España, Barcelona.

Accés

La plaça està envoltada pel trànsit i no està permès creuar i accedir a ella.

Com arribar?

Metro: Espanya (línies 1 i 3).

Autobús: línies 13, 23, 52, 91, 109, D20, H12, L94, N0, N1, N2, N13, N14, N15, N16, N17, N8, N28, V7 i autobús turístic.

Llocs d’interès propers

Centre Comercial Les Arenes
Torres Venecianes de Barcelona
Font Màgica de Montjuïc
CaixaForum Barcelona
Pavelló Mies Van der Rohe

error: @ Contenido protegido por derechos de autor / Content protected by copyright