Palau Robert

Actualització 21 juny 2023

El Palau Robert, és el centre d’exposicions públic de Barcelona. Es troba en el tram final del Passeig de Grácia, en la confluència amb l’avinguda Diagonal.

El nom del Palau Robert, igual que el de tants altres palaus i edificis de renom de la ciutat, ho hereta del del seu propietari, en aquest cas Robert Robert i Surís, un important financer i polític de finals del segle XVIII i principis del XIX, que el va manar construir l’any 1898 per a convertir-lo en la seva residència familiar.

Informació d’interès sobre el Palau Robert de Barcelona

Breu història de l’edificio del Palau Robert

L’edifici del Palau Robert, de clar estil neoclàssic, va tenir diversos propietaris després de la mort del seu propietari, passant a formar part del patrimoni de la Generalitat de Catalunya l’any 1981.

Després de més de 100 anys des de la seva construcció, el palau necessitava d’una reforma, així que l’any 2003 es van dur a terme diverses accions en aquest sentit en algunes de les seves estades i al seu jardí.

El Palau Robert en l’actualitat

Actualment, el Palau Robert és el centre d’exposicions públics de Barcelona però abasta també altres funcions. Així doncs, ens trobem amb un espai cultural utilitzat com a centre artístic, llibreria, celebració de tota mena d’exposicions i mostres, oficina de turisme de Catalunya i centre d’informació de Catalunya.

Exposicions i visites al Palau Robert

Totes les exposicions del Palau Robert són de caràcter temporal i gratuïtes, tractant-se habitualment d’exposicions fotogràfiques amb diferent prisma sobre Barcelona i Catalunya així com d’altres dedicades a diferents personatges que han ajudat a la projecció de la cultura catalana en qualsevol dels seus vessants.

A més, als jardins del Palau Robert també es programen diferents activitats culturals, entre les quals destaquen concerts de petit format, projecció de pel·lícules a l’aire lliure i exposicions.

Galeria de fotos

Mapa: On està i com arribar al Palau Robert?


Mapa de Barcelona

Adreça

Passeig de Gràcia 107 , Barcelona.

Horari de visita

De dilluns a dissabte: de 09:00h a 20:00h.

Diumenges de 10:00h a 14:30h.

Preu de l’entrada

General: entrada gratuïta.

Web oficial

palaurobert.gencat.cat

Com arribar?

Metro: Diagonal (línia 3 i 5).

Autobusos: líneas 6, 7, 15, 16, 17, 22, 24, 28, 33, 34.

FGC: Provença (línea 6 y 7).

A peu: situada al final del Passeig de Gràcia és fàcilment accessible a peu des de qualsevol punt pròxim a aquest conegut carrer.

Llocs d’interès propers

Casa Milà (La Pedrera)
Plaça de Catalunya de Barcelona
Museu Egipci de Barcelona
Museu del Modernisme de Barcelona
Casa Batlló

error: @ Contenido protegido por derechos de autor / Content protected by copyright