Aeri del Port Barcelona

Actualització 26 ag. 2023

Una de les atraccions de Barcelona que més crida l’atenció dels turistes és l’Aeri del Port, conegut també com el Telefèric del Port de Barcelona i que va ser inaugurat amb motiu de l’Exposició Internacional de Barcelona de l’any 1929. Es tracta d’un dels dos telefèrics de la ciutat i el que ofereix una millor vista ja que durant el seu trajecte es poden contemplar una de les millors panoràmiques de Barcelona, concretament del litoral de la ciutat.

Venda d’entrades online per pujar al telefèric Aeri del Port

Aeri del Port des del terra

Entrades Aeri del Port

Comprar

Evita la cua

Tiqets

Entradas combinadas que incluyen el trayecto en el Aeri del Port


Aeri del Port + Fundació Joan Miró

Telefèric Aeri del Port + Fundación Joan Miró

QUÈ INCLOU?
TELEFÈRIC DEL PORT DE BARCELONA
FUNDACIÓ JOAN MIRÓ

entrades Aeri del Port + Poble Espanyol

Telefèric Aeri del Port + Poble Espanyol

QUÈ INCLOU?
TELEFÈRIC DEL PORT DE BARCELONA
POBLE ESPANYOL

De vegades algunes persones es confonen, ja que tots dos telefèrics tenen a la muntanya de Montjüic com a destí final (encara que amb una localització diferent). Una forma clara de diferenciar-los és pel color i la seva forma ja que el Telefèric de Montjuïc és gris i bastant més modern i l’Aeri del Port és de color vermell intens i amb una estètica una mica més antic.

Preus i horaris del telefèric de l’Aeri del Port

Diguem que el preu de les entrades per a pujar al telefèric Aeri del Port no és precisament econòmic, sobretot si es té en compte la durada del trajecte, que és d’uns cinc minuts aproximadament (solament anada, el trajecte d’anada i tornada dura 10 minuts). Encara així, pujar al telefèric resulta espectacular i val realment la pena pagar per això. Les vistes que s’aprecien del litoral de Barcelona des de les altures bé mereixen un petit capritx com aquest.

Per aquest motiu, resulta una atracció ideal per a anar en família o amb la parella. A més a més, resulta el camí més ràpid per a anar des de la platja fins a la muntanya de Montjuïc ;). Si us interessa podeu comprar les entrades online per l’Aeri del Port des del nostre Web i gaudir de l’accés ràpid.

€ Preu telefèric Aeri del Port

Preu anada: 11€.

Precio anada i tornada: 16,50€.

Horari telefèric Aeri del Port

De l’1 de gener al 28 de febrer: de 10:00h. a 17:30h.

De l’1 de març al 5 de juny: de 11:00h. a 19:00h.

Del 6 de juny a l’11 de setembre: de 11:00h. a 20:00h.

Del 12 de setembre al 16 d’octubre: de 11:00h. a 19:00h.

Del 17 d’octubre al 31 de desembre: de 10:00h. a 17:30h.

Tancat: 25 de desembre.

* Sortides cada 10 o 15 minuts aproximadament.

Com arribar a les parades del telefèric de l’Aeri del Port?

Parada Torre de Sant Sebatià (La Barceloneta)

Adreça: Platja de Sant Sebastià.

Metro: Parada de La Barceloneta (línia 4).

Autobús: 17, 39, 45, 64, 57, 59, 157 i autobús turístic.

Parada mirador de Miramar

Adreça: Avinguda Miramar 0.

Metro: Parada Paral·lel (línia 2 i 3), agafar el funicular de Montjuïc y baixar a l’Avinguda de Miramar.

Autobús: 50, 100, 193 i autobús turístic.

Mapa del trajecte del telefèric de l’Aeri del Port

Més informació sobre el telefèric Aeri del Port

El recorregut que fa l’Aeri del Port és des de la Torre de Sebastià, a La Barceloneta, fins al mirador dels jardins de Miramar, situat en la part baixa de la muntanya de Montjuïc.

telefèric Aeri del Port

Es pot fer el recorregut en el sentit que es vulgui, és a dir, pujar a la cabina de l’Aeri del Port a la parada de La Barceloneta i dirigir-nos cap a Mirarmar o fer-ho a l’inrevés. Val a dir però, que l’entrada online és vàlida des de la Barceloneta fins a la muntanya i solament com a opció anada i tornada.

Fotografiant les millors vistes del litoral de Barcelona des de les altures

Des de dalt del telefèric del port de Barcelona es pot observar la que segurament és una de les millors vistes panoràmiques de la ciutat. La gran altura i l’excel·lent localització permeten observar el port de Barcelona i el litoral de gran part de la ciutat des d’un lloc privilegiat.


Així doncs, es poden veure els diferents tipus de vaixells atracats en el port, des de grans creuers a ferris passant per petits velers. A més, es té una excel·lent perspectiva aèria de la platja de la Barceloneta i del propi barri així com de la mateixa muntanya de Montjuïc i de l’icònic W Hotel Barcelona.

A manera de conclusió, el telefèric Aeri del Port és una atracció de Barcelona única i des de la qual realitzar algunes de les millors i més impressionants fotografies i vídeos de la ciutat.

Quina capacitat tenen les cabines de l’Aeri del Port i quin és el temps d’espera?

Les cabines del telefèric tenen una capacitat aproximada d’unes 15 o 20 persones. Només hi ha dues cabines fent el recorregut d’un punt a un altre, per la qual cosa en hores punta del cap de setmana així com en dies festius i períodes de l’any especials, com pot ser la Setmana Santa o l’estiu es poden arribar a formar importants cues pel que en aquestes èpoques de l’any és recomanable matinar una mica i anar en el moment en el qual el Aeri del Port comença a funcionar.

Dinar o sopar en les altures d’una de les torres del telefèric

A la part alta de la torre de l’Aeri del Port de La Barceloneta es troba un dels restaurants de luxe de la ciutat, Torre d’Alta Mar, des d’on és possible menjar o sopar mentre es gaudeix d’unes espectaculars vistes.

Per a pujar al telefèric Aeri del Port és recomanable comprar les entrades en línia, ja que d’aquesta manera s’evita la cua de la taquilla, encara que no dona dret a un accés directe a la cabina i cal posar-se a la fila de les persones que ja tenen la seva entrada comprada. Com la cabina triga uns 5 minuts en arribar d’una estació a l’altra, el temps estimat d’espera per a cada nova cabina que arriba és, aproximadament, d’uns 10 minuts.

Galeria de fotografies del telefèric Aeri del Port de Barcelona

error: @ Contenido protegido por derechos de autor / Content protected by copyright