Aeri del Port Barcelona

Actualització 23 oct. 2021

Una de les atraccions de Barcelona que més crida l’atenció dels turistes és l’Aeri del Port, conegut també com el Telefèric del Port de Barcelona i que va ser inaugurat amb motiu de l’Exposició Internacional de Barcelona de l’any 1929. Es tracta d’un dels dos telefèrics de la ciutat i el que ofereix una millor vista ja que durant el seu trajecte es poden contemplar una de les millors panoràmiques de la ciutat.

Venda d’entrades online per pujar al telefèric Aeri del Port

Aeri del Port des del terra

Entrades Aeri del Port

Comprar

Evita la cua

Tiqets

Entradas combinadas que incluyen el trayecto en el Aeri del Port


Aeri del Port + Fundació Joan Miró

Aeri del Port + Fundación Joan Miró

QUÈ INCLOU?
TELEFÈRIC DE BARCELONA
FUNDACIÓ JOAN MIRÓ

Zoo + Telefèric Aeri del Port

Aeri del Port + Zoo de Barcelona

QUÈ INCLOU?
TELEFÈRIC DEL PORT
ZOO DE BARCELONA

De vegades algunes persones es confonen, ja que tots dos telefèrics tenen a la muntanya de Montjüic com a destí final (encara que amb una localització diferent). Una forma clara de diferenciar-los és pel color i la seva forma ja que el Telefèric de Montjuïc és gris i bastant més modern i l’Aeri del Port és de color vermell intens i amb una estètica una mica més antic.

Preus i horaris del telefèric de l’Aeri del Port

Diguem que el preu de les entrades per pujar al telefèric Aeri del Port no és precisament econòmic, sobretot si tenim en compte la seva durada, uns cinc minuts aproximadament. Tot i així, el trajecte resulta espectacular i les vistes que s’aprecien del litoral de Barcelona des de les altures mereixen un petit capritx com aquest. Per aquest motiu, resulta una atracció ideal per a anar en família o amb la parella. A més a més, resulta el camí més ràpid per a anar des de la platja fins a la muntanya de Montjuïc ;). Si us interessa podeu comprar les entrades online per l’Aeri del Port des del nostre Web i gaudir de l’accés ràpid.

Preu del telefèric
Preu anada: 11€.
< Precio anada i tornada: 16,50€.

Horaris del telefèric
De l’1 de gener al 28 de febrer: de 10:00h. a 17:30h.
De l’1 de març al 5 de juny: de 11:00h. a 19:00h.
Del 6 de juny a l’11 de setembre: de 11:00h. a 20:00h.
Del 12 de setembre al 16 d’octubre: de 11:00h. a 19:00h.
Del 17 d’octubre al 31 de desembre: de 10:00h. a 17:30h.
Tancat: 25 de desembre.
*Sortides cada 15.

Com arribar a les parades del telefèric de l’Aeri del Port?

Parada Torre de Sant Sebatià (La Barceloneta)
Adreça: Platja de Sant Sebastià.
Metro: Parada de La Barceloneta (línia 4).
Autobús: 17, 39, 45, 64, 57, 59, 157 i autobús turístic.

Parada mirador de Miramar
Adreça: Avinguda Miramar 0.
Metro: Parada Paral·lel (línia 2 i 3), agafar el funicular de Montjuïc y baixar a l’Avinguda de Miramar.
Autobús: 50, 100, 193 i autobús turístic.

Mapa del trajecte del telefèric de l’Aeri del Port

Més informació sobre el telefèric Aeri del Port

El recorregut que fa l’Aeri del Port és des de la Torre de Sebastià, a La Barceloneta, fins al mirador dels jardins de Miramar, situat en la part baixa de la muntanya de Montjuïc. Podem fer el recorregut en el sentit que vulguem, és a dir, pujar a la cabina de l’Aeri del Port a la parada de La Barceloneta i dirigir-nos cap a Mirarmar o fer-ho a l’inrevés. Una altra opció és agafar una entrada per fer el trajecte d’anada i tornada, tot i que us recomanem optar per fer únicament un dels dos trajectes, el que un prefereixi, ja que el temps de durada del recorregut, que és de poc més de 5 minuts, és suficient per poder admirar i fotografiar les diferents vistes que es veuen des del telefèric.

telefèric Aeri del Port

Durant el recorregut es poden observar diferents vistes, les més belles del port i litoral de Barcelona, en el qual podrem veure des de grans creuers a ferris passant per petits velers a més de la platja de La Barceloneta, la mateixa muntanya de Montjuïc i oferir-nos un punt de vista fantàstic per poder fotografiar el W Hotel.


Les cabines del telefèric tenen una capacitat aproximada d’unes 15 o 20 persones. Només hi han dues cabines fent el recorregut d’un punt a un altre, raó per la qual en hores punta del cap de setmana així com en moments de l’any amb més turistes, com pot ser la Setmana Santa i a l’estiu, es poden arribar a produir cues importants. Per aquest motiu en aquests casos és recomanable matinar una mica i anar-hi quan l‘Aeri del Port comença a funcionar.

Dinar o sopar a la Torre de l’Aeri el Port

A la part alta de la torre de l’Aeri del Port de La Barceloneta es troba un dels restaurants de luxe de la ciutat, Torre d’Alta Mar, des d’on és possible menjar o sopar mentre es gaudeix d’unes espectaculars vistes.

Galeria de fotografies