Pícnic a Barcelona

Actualització 01 jul. 2023

Tot i ser cert que a Barcelona i Catalunya no existeix una cultura de fer el pícnic tan arrelada com a Londres o la resta del Regne Unit cada cop son més les famílies, grups d’amics i parelles que, amb la intenció de passar una estona agradable i en bona companyia opten per organitzar un pícnic en algun dels parcs, jardins o espais a l’aire lliure de la ciutat.

I és que, en realitat, l’esperit del pícnic ho portem en el nostre interior ja que, quan anem a un berenador o organitzem una barbacoa amb els amics, no estem fent una altra cosa, salvant les moltes diferències que existeixen, que una espècie de pícnic a la nostra manera.

On es pot fer un pícnic a Barcelona?

Com comentàvem unes línies més amunt els llocs més apropiats per fer un pícnic a Barcelona són els parcs i jardins. Tot i això, no tots els parcs, jardins i zones a l’aire lliure són adequades per fer un pícnic en bones condicions o, almenys, no tots tenen les mateixes característiques.

Per aquest motiu us suggerim valorar el tipus de zones enjardinades que tenen (si permeten asseure’s tranquil·lament en una zona sense pendent i sense plantes o flors que puguin patir les conseqüències), de si disposen o no d’una zona amb ombra per protegir-se del sol (imprescindible durant certs moments del dia) o per fer una petita migdiada en acabar si així ho desitgeu, així com qualsevol altra característica pròpia de la seva fisonomia i entorn que pugui incidir d’alguna manera el desenvolupament del vostre dia de pícnic.

Com fer un pícnic perfecte a Barcelona?

En ocasions, mentre es preparen les coses bàsiques per fer un pícnic, pot ocórrer que us acabeu deixant alguna cosa i no us déis compte fins que comenceu a menjar. És per això que, abans de sortir de casa, és important revisar ben tot i assegurar-se que teniu totes les coses imprescindibles pel pícnic.


En funció del tipus de pícnic i menjar que tingueu pensat menjar, necessitareu més o menys coses. A continuació trobareu el que, segons el nostre punt de vista i experiència, no us podeu oblidar.

Estovalles
Menjar (segons preferències)
Beguda (segons preferències)
Gots (si necessari)
Plats (si necessari)
Coberts (si necessari)
Tovallons
Borses (per les restes del menjar)

Parcs i jardins de Barcelona ideals per organitzar un pícnic

Què us semblaria si algú us organitza el pícnic?

Doncs sí, el Miguel i la Sofia, els dos joves emprenedors ideòlegs de Picnic! Picnic!, han pensat que seria una bona opció organitzar el pícnic a tots aquells que vulgueu gaudir d’un pla original, divertit i alternatiu amb els amics, en família i, per descomptat, també romàntic amb la vostra parella, sense haver de preocupar-vos massa organitzant els preparatius.

D’aquesta manera no haureu de dedicar temps a comprar els aliments i begudes que necessiteu ni a pensar en altres coses com el tipus de gots, plats o coberts que us heu de portar.

En funció del tipus de pícnic que vulgueu us ofereixen diverses possibilitats. La més econòmica és de 6€ per persona, resultant una opció molt convenient tenint en compte la comoditat i professionalitat que ofereixen.

Altres llocs a l’aire lliure de Barcelona on fer un pícnic

A tenir en compte a l’hora d’organitzar un pícnic

Encara que l’objectiu de fer un pícnic és el de passar-s’ho bé i divertir-se mentre es gaudeix del menjar i de la bona companyia, això no és incompatible amb el fet que, tant durant el transcurs del pícnic com després de la seva finalització, es tinguin en compte una sèrie de consideracions. Per aquest motiu, des de irBarcelona, us animem a:

Respectar l’entorn
Recollir totes les restes del pícnic
error: @ Contenido protegido por derechos de autor / Content protected by copyright