Font Màgica de Montjuïc

Actualització 21 jul. 2023

La Font Màgica de Montjuïc, a més de ser un dels elements més característics de Barcelona, és un dels molts atractius que ofereix la muntanya de Montjuïc. Dissenyada per l’arquitecte català Carles Buïgas i igual que tants monuments i edificis emblemàtics de la ciutat, la font va ser construïda amb motiu de la celebració de l’Exposició Internacional de l’any 1929.

Informació, dates i horaris dels espectacles de la Font de Montjuïc

També anomenada simplement Font Màgica o Font de Montjuïc, són infinitat els turistes que s’apropen a visitar-la, però també parelles i famílies de Barcelona, sobretot quan tenen lloc els espectacles de llum i música.

Va ser durant la dècada dels 80 quan a la il·luminació existent es va afegir la música, el que va permetre fer encara més atractiu i impressionant l’espectacle de la font. Es tracta doncs, d’una de les propostes d’oci de la ciutat que ni turistas durant la seva estada a la ciutat ni els propis ciutadans es poden perdre.


Per fer-ho nomès cal apropar-se fins a la coses que durant la nostra visita a Barcelona no ens podem perdre, igual que tampoc l’hi han perdut els habitants de Barcelona que en més d’una ocasió s’han desplaçat fins a la part baixa de la muntanya de Montjuïc poc abans que es faci fosc.

Horaris espectacles 2023 de la Font Màgica de Montjuïc

Font Màgica fos de servei durant l’estiu de 2023

Les restriccions imposades per l’Ajuntament de Barcelona a causa de la sequera fan que s’hagin cancel·lat els xous de la Font Màgica de Montjuïc durant aquest estiu.

PERÍODEDIES DE FUNCIONAMENT
HORARI
7 de gener – 4 de marçNo es programen espectacles
– – –
4 de març – 31 de marçDijous, divendres i dissabte
20:00h – 21:00h
1 d’abril – 31 de maigDijous, divendres i dissabte
21:00h – 22:00h
1 de juny – 30 de setembreDe dimecres a diumenge
21:30h – 22:30h
1 d’octubre – 31 d’octubreDijous, divendres i dissabte
21:00h – 22:00h
1 de novembre – 5 de gener* Dijous, divendres i dissabte
20:00h – 21:00h

* Excepte el 28 de desembre

A tenir en compte

Els horaris indicats són els oficials però poden variar sense previ avís per diversos motius. (és molt probable que també es programi l’espectacle els dies 25 i 26 de desembre i 1 de gener, tot i que no sigui un divendres o dissabte).

Com podeu observar el dia en què està en funcionament la Font de Montjuïc es programa més d’un espectacle. Aquests tenen una durada aproximada d’uns 15 minuts, per aquesta raó si no arribeu a l’hora prevista en pocs minuts es tornarà a repetir l’espectacle, encara que ho fa amb una música i joc de llums diferent. Això fa que més d’un visitant es quedi a veure un segon o fins i tot un tercer espectacle.

Escenari de la Nit de Cap d’Any
Nit i Festa de Cap d'Any Barcelona

La Font Màgica de Montjuïc de Barcelona és l’escenari en el qual se celebra la Nit de Cap d’Any a Barcelona. Per aquest motiu, i com no podia ser d’una altra forma, les pròpies Fonts de Montjuïc tenen un paper protagonista gràcies a un show que té lloc durant aquesta nit tan especial. A més a més, s’ofereixen una altra sèrie de propostes (a partir de les 21:30h) i l’espectacle final, que culmina amb els espectaculars focs artificials, comença uns minuts abans (23:30h – 23:45h) de la mitjanit.

Recomanació

Us recomanem que us apropeu a veure l’espectacle de llums quan comenci a fer-se fosc, i fer-ho portant una mica de menjar (entrepans, unes patates d’acompanyament i unes begudes) que, una vegada vist l’espectacle us podreu prendre allunyant-vos una mica de la bullícia i asseient-vos en algun banc o escalinata. De fons podreu seguir contemplant l’espectacle de llums que es va repetint cada certs minuts i comprovar que la música que sona és diferent a la de l’espectacle anterior. Finalment, una vegada hàgiu acabat de sopar us podeu apropar i contemplar una altra vegada l’espectacle, que veureu que pren un altre caire en haver-se fet totalment de nit.

Galeria fotografica

Mapa


Mapa més gran

Direcció

pl. Carles Buïgas 1, Barcelona.

Horari de funcionament

Podeu veure la taula amb els horaris més amunt.

Preu de l’entrada

L’espectacle de la Font Màgica de Montjuïc és gratuït.

Com arribar-hi?

Metro: Espanya (línies 1 i 3).

Autobusos: línies 9, 13, 23, 37, 50, 55, 65, 79, 91, 109, 150, 165, H12 i autobús turístic.

Renfe: Espanya.

A peu: Situada a la part baixa de la muntanya es pot arribar a peu des del barri del Poble-Sec o Montjuïc.

Llocs propers d’interès

MNAC Barcelona
Mirador de l’Alcalde de Barcelona
Castell de Montjuïc
Palauet Albéniz
Palau Sant Jordi

error: @ Contenido protegido por derechos de autor / Content protected by copyright