Dona i Ocell Miró Parc Joan Miró

Actualització 01 juny 2023

El Parc de Joan Miró es troba relativament a prop de Montjuïc i era conegut anteriorment com parc de l’Escorxador. Rebia aquest nom perquè en ell es trobava l’antic escorxador de la ciutat de Barcelona. En canvi, el seu nom actual està dedicat a l’artista català Joan Miró i destaca la presència d’una de les seves obres més conegudes, l’escultura Dóna i Ocell.

Tot el que cal saber sobre el Parc de Joan Miró

El Parc de Joan Miró no és un parc enfocat al turista sinó als habitants que viuen en la zona, com demostra la ubicació d’una biblioteca municipal a l’interior del parc. És per aquest motiu que per a molts dels turistes el parc arriba a passar totalment desapercebut malgrat trobar-se a pocs metres de distància d’un lloc pel qual passen cada dia milers de persones, la plaça Espanya, y molt a prop de la Muntanya de Montjuïc.

Escultura Dona i Ocell de Joan Miró

Si per alguna cosa destaca el Parc de Joan Miró és, sens dubte, per l’escultura Dóna i Ocell de l’artista Joan Miró i que es va instal·lar al parc l’any 1983. Es tracta d’una de les obres més representatives del seu art i que és fotografiada per tot aquell que s’acosta al parc, atret tant per les seves grans dimensions com pel seu colorit, tant típic de la seva obra.


On es troba el Parc de Joan Miró? Mapa i com arribar


Mapa de Barcelona

Adreça

c/ Aragó 2, Barcelona.

Horari de visita

De dilluns a diumenge de 10:00h a 23:00h.

Preu de l’entrada

L’accés al parc és gratuït.

Com arribar?

Metro: Espanya (línies 1 i 3) y Tarragona (línia 3).

Autobusos: línies 13, 52, 91, 109, CJ, D20, D40, H12, L94, N0, N1, N2, N13, N14, N15, N16, N17, N18, N28, V9 i el Bus Turístic.

FGC: parada Espanya (T4).

RENFE: parada Espanya.

Llocs propers d’interès

Centre Comercial Les Arenes
CosmoCaixa Barcelona
Plaça Espanya de Barcelona
Font Màgica de Montjuïc
Museu Nacional d’Art de Catalunya

error: @ Contenido protegido por derechos de autor / Content protected by copyright