GR Barcelona i rodalies, nova temporada del programa Gran Recorregut

Ja hi ha data oficial, el proper divendres 25 d’abril i després de diversos mesos de gravació, s’estrena el programa GR Barcelona, on l’excursionista i presentador Marc de las Heras, acompanyat de la veu en off de l’actriu, presentadora i locutora Txe Arana, ens mostrarà diversos racons de Barcelona i voltants mentre passeja per alguns dels camins de gran recorregut de la província.

Els orígens de GR i com vaig conèixer el programa?

Farà una mica més d’un any que, coincidint amb un divendres en què estava a casa a la nit vaig començar a fer zapping a la recerca d’un programa de televisió que, almenys es deixés veure. Va ser així com vaig acabar al Canal 33, on donaven un programa de televisió anomenat GR Pirineus, en relació als camins de gran recorregut que travessen el Pirineu Català.

vistes

Em va semblar una proposta interessant així que vaig començar a veure-ho i em vaig quedar enganxat als dos programes que van donar. D’aquesta manera, Gran Recorregut Pirineus va acabar sent un fix cada divendres que em quedava a casa a la nit i quan no era així aprofitava per entrar a la secció televisió a la carta del Web de TV3 per veure el programa online. Després de l’èxit, encara que a petita escala a causa que es tractava d’un programa que s’emetia al Canal 33 i no a TV3, es va gravar una segona temporada, GR Terres del Sud, on en aquest cas, el Marc de las Heras recorria els camins de gran recorregut del sud de Catalunya amb la mateixa gràcia que ho feia amb els del Pirineu Català durant la primera temporada.

VALORACIÓ DE LA PROPOSTA DEL PROGRAMA
Amb la fantàstica excusa dels camins de gran recorregut, GR Pirineus i GR Terres del Sud ens mostraven de forma amena, distesa i fins i tot amb certs tocs d’humor, paratges i racons de Catalunya, alguns d’ells ja coneguts però molts altres autèntics descobriments, almenys per a mi i que em despertaven un gran interès pels mateixos i una certa enveja, diguem que sana, pel Marc, ja que a més de recórrer tots aquests magnífics indrets aprofitava cada programa per degustar algunes de les especialitats de cadascun dels llocs que visitava. L’únic però que potser li posaria és l’excessiu ús del cotxe que es fa en alguns dels programes de la segona temporada.

Què veurem en GR Barcelona?

Tot i que GR Barcelona encara no s’ha estrenant, el fet de seguir en algunes xarxes socials tant el perfil del programa com el de Marc de las Heras, m’ha permès a mi i a tots els seus seguidors conèixer els llocs pels quals anaven gravant i així poder saber quines sorpreses ens oferirà aquesta tercera temporada del programa.

Informant sobre els llocs que en Marc visitarà a GR Barcelona pretenc oferir-vos unes petites mostres de què és el que us espera a tots els que vegeu el programa, i així aconseguir despertar el vostre interès.

Llocs destacats que veureu a GR Barcelona

ALTRES LLOCS DE BARCELONA QUE RECORREREM

Palau Dalmases
Fabra i Coats
Tienda de caramelos Papabubble
Basílica de Sant Just i Pastor
Gràcia
Eixample
El Raval
Platges i litoral de Barcelona

VISITES A LES RODALIES DE BARCELONA

La Foixarda
Parc agrari del Baix Llobregat
La Mola
Mataró

Fotografies durant el rodatge de GR Barcelona

Coneixent una mica al Marc de las Heras

En aquest vídeo s’entrevista al Marc de las Heras, coincidint amb la presentació de la primera temporada de GR, GR Pirineus. Si ho veieu us servirà per conèixer una mica més tant al Marc com l’estil de programa que és el Gran Recorregut.

DONEU-LI UNA OPORTUNITAT, NO US HO PERDEU!

Com crec que ha quedat palès en els meus comentaris, les dues primeres temporades de GR em van encantar així que estic convençut que GR Barcelona complirà amb les meves expectatives, sobretot tenint en compte que gran part de l’èxit del programa és com ho condueix el Marc de las Heras, notant-se a cada moment el feeling amb la Txe Arana gràcies als entretinguts diàlegs que hi mantenen. Així que us convidem a asseure-us davant de la televisió el proper divendres 25 d’abril per veure l’estrena de GR Barcelona.

INFORMACIÓ ADICIONAL
blogs.tv3.cat/granrecorregut


No Comment

Comments are closed.

error: @ Contenido protegido por derechos de autor / Content protected by copyright