Las Golondrinas

Actualització 26 ag. 2023

Al Port Vell de Barcelona, just davant del Monument a Cristòfor Colom, es troben Las Golondrinas (en català Orenetes), unes embarcacions a motor que realitzen recorreguts pel port i pel litoral de Barcelona, sent una de les atraccions de Barcelona més característiques i de la que diverses generacions de barcelonins n’han pogut gaudir, fent-ho en molts casos tant des del punt de vista d’un nen com anys més tard com a pare o mare.

I és que amb Las Golondrinas no només són els més petits els que es delecten amb les belles vistes del litoral de la ciutat, sinó que també ho fan els més grans, sobretot si de petits ja havien tingut ocasió de pujar-hi.

Una volta amb vaixell pel port de Barcelona

El primer recorregut de Las Golondrinas va tenir lloc l’any 1888 amb motiu de l’Exposició Universal de Barcelona d’aquest mateix any. Des de llavors i fins ara la panoràmica que es pot observar des d’ella ha canviat i molt però ho ha fet per a millor a més de fer-ho mantenint el seu encant d’antany.

On comprar els billets per fer un tomb amb Las Golondrinas?

entrades Las Golondrinas

Tour Las Golondrinas

Entrades

Recorregut pel litoral de Barcelona en l’embarcació de les Orenetes

-10% online

Barcelona Turisme

entradas Museu Cera Barcelona

Tour Las Golondrinas + Museu de Cera

Comprar

Gràcies a aquesta promoció podràs gaudir de la visita al Museu de Cera de Barcelona, molt pròxim al Monument a Colom, i d’un recorregut en les famoses embarcacions de les Orenetes

-10% online

Tiqets

Les entrades per a les Orenetes es pot comprar online de forma anticipada a través del nostre Web o fer-ho el mateix dia en què vulgueu fer el recorregut en les taquilles situades al costat del Monument a Cristòfor Colom o en el Port del Fòrum (al juliol, agost i setembre).

Un trajecte en Golondrinas és un pla molt recomanable tant per als propis ciutadans de Barcelona com per als turistes que visiten la ciutat, pondent-nos-hi trobrar amb famílies, parelles, grups d’amics o classes d’escoles, fet que deixa clar que Las Golondrinas agraden a tothom.

Barcelona Port 40′ (recorregut del port)

És el recorregut que només abasta el port de Barcelona i té una durada d’uns 40 minuts, la qual cosa permet observar alguns dels llocs més coneguts i representatius del port de Barcelona des d’un altre punt de vista, destacant-hi: el WTC Barcelona, el pont Porta d’Europa, l’Estació Marítima Internacional, els molls de Llevant i de Ponent, el port de Pesca i la Torre del Rellotge.


Un dels encants de fer aquest recorregut i no l’altra, més llarg, és que per a aquest s’utilitzen les embarcacions tradicionals del 1950, fetes de fusta i en les que tants i tants nens de Barcelona hi han pujat diversas vegades. A més, al tenir el seu casc obert la sensació de contacte amb el mar durant el trajecte es molt real.

Preus del recorregut Barcelona Port 40′
Adults: 7,20€.
Jubilats i estudiants: 7,20€.
Nens de 4 a 10 anys: 2,80€.
Nens de 0 a 3 anys: gratis.

Sortides
Febrer, març, octubre i novembre: 12:15h, 13:15h, 15:15h i 16:15h.
Abril, maig i juny: 12:15h, 13:15h, 15:15h, 16:15h i 17:15h.
Juliol, agost i setembre: 11:15h / cada 30 min. / 20:15h.
Gener i desembre: tancat.

Suggeriment

Des de irBarcelona us recomanem que no us deixeu encegar per la vistositat de les modernes Golondrinas i, malgrat que és una mica més curt i no es veuen tantes coses, tingueu en compte el recorregut del port, que es fa en una de les tres embarcacions antigues (“Lolita”, “Encarnación” i “Mª del Carmen”.), fàcilment identificables.

Sense tant glamur però amb molt més encant, ja que són les mateixes que des de l’any 1950 han portat a centenars de milers de nens de Barcelona, creiem que és la millor opció per apropar-se al cor de la Barcelona d’una altra època.

Barcelona Mar 1h30′ (recorregut del litoral i del port)

una durada d’una hora i 30 minuts (anada i tornada, només anada 60 minuts) i es realitza amb embarcacions noves i més equipades per a aquest tipus de trajecte.

A més del que es pot veure durant el recorregut del port també fa un volt per la Zona Franca, la nova bocana, les platges de Barcelona, la Villa Olímpica i el Port Fòrum de Sant Adrià del Besòs (només a l’estiu). Aquest recorregut es pot iniciar des d’un dels dos extrems del recorregut, el Monument a Colom o el Port del Fòrum (en aquest cas només durant juliol, agost i setembre).

Preus de Barcelona Mar 1H30′
Adults: 15€.
Jubilats i estudiants: 13,50€.
Nens de 4 a 10 anys: 5,50€.
Nens de 0 a 3 anys: gratis.

Sortides des del Monument a Colom
Febrer, març, octubre i novembre: 12:30h i 15:30h.
Abril, maig i juny: 12:30h, 13:30h, 15:30h i 16:30h.
Juliol, agost i setembre: 11:30h, 12:30h, 13:30h, 15:30h, 16:30h, 17:30h i 18:30h.
Gener i desembre: tancat.
Sortides des del Port del Fòrum
Juliol, agost i setembre: 12:15h, 13:15h, 14:15h, 16:15h, 17:15h i 18:15h.

Sortida musical d’estiu amb Las Golondrinas

Durant els mesos de juny, juliol, agost i inici de setembre, aprofitant el bon temps, es realitzen sortides musicals nocturnes d’una hora de durada. Es tracta d’un excel·lent pla alternatiu a les nits d’estiu i que, després de finalitzar, es pot complementar amb un agradable passeig i sopar al pel Barri de la Barceloneta.

Només es fa una sortida els divendres i dissabte (a més del 14 d’agost) de l’esmentat període, així que les places són bastant limitades. Per aquest motiu és aconsellable realitzar la reserva prèvia online.

Las Golondrinas música en viu

Sortida Musical Las Golondrinas

ACTUALMENT NO DISPONIBLE

Espectacle musical al capvespre (només a l’estiu)

Barcelona Turisme

Galeria de fotografies

Mapa


Mapa de Barcelona

Adreça

Portal de la Pau s/n, Barcelona.

Horari de visita

Teniu una informació detallada dels horaris més amunt.

Preu de l’entrada

Els preus, segons el tipus de recorregut, es mostren més amunt.

Com arribar-hi?

Metro: la més propera és la parada de Drassanes (línia 3) encara que també es pot arribar a través de la parada de Paral·lel (línies 2 i 3).

Autobusos: línies 14, 59, 64, 91, 120, D20, H14 i autobús turístic.

A peu: si us trobeu pel centre de la ciutat podeu arribar fins al punt de sortida de Las Golondrinas situal al custat de la Rambla del Mar.

Llocs propers d’interès

Monument a Cristòfor Colom de Barcelona
Museu de Cera de Barcelona
La Rambla
Telefèric del Port de Barcelona
Gran Teatre del Liceu

error: @ Contenido protegido por derechos de autor / Content protected by copyright