Una vetllada romàntica (o) diferent amb música en viu a Las Golondrinas

Per tots aquells que durant els mesos d’estiu de 2017 estigueu a Barcelona, les conegudes i mítiques embarcacions de Las Golondrinas han preparat un esdeveniment ideal per als dijous, divendres, dissabtes i diumenges: Music-al mar. La idea no és una altra que la de gaudir d’una vetllada diferent amb música en viu, sent segurament una bona opció per tots aquells que vulguin sorprendre a la seva parella amb una tarda nit romàntica.

Sortida musical d’estiu amb Las Golondrinas

sortida musical Las Golondrinas

Music-al mar amb Las Golondrinas

Reservar

Barcelona Turisme

Nens petits: Descomptes i gratis

Si aneu amb nenes petits heu de saber que els nens entre els 4 i els 10 anys pagan l’entrada reduïda (5,50€) i dels 0 als 3 anys tenen l’accés gratuït.

Music-al mar, que s’allarga fins al mes de setembre, ofereix la bellesa del litoral de Barcelona, sent el seu encant encara major des d’una de les embarcacions de les Las Golondrinas, amb la música en viu i la meravellosa posta de sol sobre Barcelona. Tots els que us animeu podreu escollir entre The Soul Boat i Flamenc Boat Xou. En la primera d’elles els encarregats d’amenitzar la vetllada amb música en directe seran les millors veus joves del Soul, Blues, Bossanova, Funk i Jazz mentre que en la segona faran el propi diverses promeses del flamenc. Estem convençuts que qualsevol de les dues opcions us farà gaudir d’una magnífica experiència al mar de Barcelona.

Inici del recorregut Music-al mar amb Las Golondrinas

No Comment

You can post first response comment.

Leave A Comment

Please enter your name. Please enter an valid email address. Please enter a message.
error: @ Contenido protegido por derechos de autor / Content protected by copyright